NEĆEMO U EU BEZ KOSOVA?!

Zašto mi treba da "podižemo standarde", kad i ove koje imamo ne poštujemo ?

Ako je "podizanje standarda" prepisivanje normi koje važe u EU - onda ye8i ga. Naša ekonomija ni slučajno nije u stanju da podnese more njihovih standarda.
Зато што ми треба, на овај или онај начин, да радимо на општем побољшању Србије.
не ради неке ЕУ, и уласка, "испуњавања стандарда, ради стандарда", већ - ради нас самих, истинског просперитета.

Derer, za Ruse, Kosovo je veoma bitno strateško pitanje.
Toliko je bitno da su s vojskom zbrisali čim su mogli. Već je Putin tad bio predsednik, da podsetim samo. Bitno im je samo za potkusurivanje s Amerikancima.
Rata neće biti samo ako Amerikanci odustanu od Kosova.
Neće ga biti uopšte, i Toma priznao da mi nemamo snage za vojnu akciju.
Zna se šta je Ruski interes, zna se šta je Američki.
Tačno, zna se, ruski sam već objasnio, a američki je da oslobode trupe za prostore gde su im potrebnije, kao što su Avganistan i Irak. Zato se i trude da celu stvar ovde zbrzaju koliko mogu.
Pazi, nije realno razmišljati o tome kako se mi pozicioniramo negde na sredini, nema sredine za nas, mi smo pukli.
Do sada jesmo, ali ne moramo i u budućnosti.

Jedino što je u našoj moći je da izaberemo onu stranu koja je za nas povoljnija.
Tak kad se nekoj strani priklonimo ( naravno, onoj boljoj po nas) mi stičemo uslov da počenemo da radimo na svom jačanju i na odmicanju od jedne krajnosti ka sredini.
Tačno, znači onoj koja je i Turskoj pomogla da sačuva teritoriju pored onih brojnijih i krvožednijih Kurda u odnosu na naše Albance.

25.jpg

Ja nikad u zivotu nisam isao kod nekog ko me mrzi , radi i prica sve najgore o meni.A nebih ni pomislio da sa njim gradim zajednicku buducnost .Pogledajte malo za sta EU smatra Srbiju i kakvi su komentari tih njinih zvanicnika.Naravno da ih je briga sta mi hocemo ,da nema Rusije ko zna gde bi zavrsili .Kad je neki predsednik neke jace EU zemlje rekao nesto dobro za nas ,osim one fraze svetla buducnost .

25.12.2007, BUKUREŠT
Izvor: (Beta)
ETO IM EVROPA!

Rumuni, pritisnuti siromaštvom, masovno idu za poslom u zemlje EU, a decu ostavljaju rodbini, komšijama i lokalnim sirotištima

Roditelji iz Rumunije, pritisnuti siromaštvom, idu za poslom po zemljama Evropske unije, ostavljajući decu da drugi brinu o njima.

Od početka godine, kada je Rumunija ušla u EU, hiljade dece ostavljeno je bakama, susedima ili lokalnim vlastima i sirotištima, dok njihovi roditelji traže posao, često nelegalno, na građevinama u Italiji ili u španskim voćnjacima.

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=26501&sectionId=40

Eto sta se dobija u EU. Hajdete vi samo polako, ne bi smo vas mi zadrzavali vise...;)

па не би требало у ЕУ без Косова, сви мислимо да ћемо се одједном обогатити кад уђемо у ЕУ, а у ствари нећемо. Оно што нама треба јесте да нам укину визе, да нас не чачкају, да тргујемо са њима и то је то. За то не морамода будемо у ЕУ, а и што је неко рекао треаб да их убедимо да је у њихоцом интересу да будемо заједно, а не обрнуто. А како ћемо то урадити треба да брину политичари

па не би требало у ЕУ без Косова, сви мислимо да ћемо се одједном обогатити кад уђемо у ЕУ, а у ствари нећемо. Оно што нама треба јесте да нам укину визе, да нас не чачкају, да тргујемо са њима и то је то. За то не морамода будемо у ЕУ, а и што је неко рекао треаб да их убедимо да је у њихоцом интересу да будемо заједно, а не обрнуто. А како ћемо то урадити треба да брину политичари
Bas o tome se i radi.EU nam donosi pravila ponasanja koja,nazalost,nemamo i to na svakom podrucju.TEk posle možemo da se nadamo o ukidanju viza,itd......

Back