Neće za člana opštinskog veća prodavca toalet- papira

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Neće za člana opštinskog veća prodavca toalet- papira http://blic.rs/i/527559

Neće za člana opštinskog veća prodavca toalet- papira

19.01.2015. - 22:137

Dragoslav Cvetković (SNS), diplomirani pravnik i dugogodišnji privrednik, koji se pridružio protestu preduzetnika u Negotinu, krajem prošle godine, zbog enormnog povećanja poreza, razrešen je dužnosti člana Opštinskog veća na sednici SO Negotin.

Skupština: Cvetković je smenjen sa 23 glasa od 45, a vladajuću koaliciju SNS-SPS čine 35 odbornika
Novi član veća iz redova naprednjaka čiji se resor još ne zna je Dejan Todorović (31) student iz Majdanpeka koji se u Negotinu bavi prodajom toalet-papira na zelenoj pijaci.

Predlog Jovana Milovanovića, predsednika opštine Negotin, da novi član Opštinskog veća bude Todorović izazvala je negativne komentare i vladajuće koalicije i opozicije.

- Obrazloženje da je Nedeljković nekoliko meseci bio saradnik na nekom banjalučkom portalu i da je organizovao kulturne manifestacije u Nišu, nije preporuka da bude član Opštinskog veća. Zar u SNS nemaju školovanije kadrove koji u svojoj biografiji imaju značajnije rezultate - pita se Tihomir Milovanović, odbornik sa liste SPS koji je na vlasti sa SNS. Iako niko od odbornika SNS nije javno komentarisao predlog Todorovića, od nekih su se čuli izuzetno negativni komentari.

Cvetković: Nisam prihvatio stav drugih
- Moja dužnost kao člana Opštinskog veća zaduženog za preduzetništvo bila je da stanem uz preduzetnike jer smatram da je visok porez poguban po njih. Da li je cilj oglobiti preduzetnike i upropastiti ili ih podsticati da još više rade i zapošljavaju nove radnike? Očigledno je da se od mene očekivalo samo da prihvatim stav drugih - ogorčen je Cvetković.

- Ovo je šamar u lice i uvreda za sve mlade i obrazovane članove SNS u Negotinu. Pa Todorovića i ne znamo, pojavio se u Negotinu nekoliko meseci pre izbora. Sramota, zar da nam najjači kadar bude neko ko prodaje toalet-papir na pijaci! Članovi reaguju i neću glasati za Todorovića - izjavio je odbornik SNS koji je insistirao da ostane anoniman.

.......

Ovo mora da nece Mračka. :hahaha:

Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока
 

Back
Top