Iako se Medojevic cini kao cvece u poredjenju sa Milom i njegovom bagrom ipk i njega treba uzeti sa jednom dozom rezerve.
Recimo pocetkom 90-ih je optuzivao Milosevica za "velikosrpsku" agresiju i "velikosrpsku" politiku sto je naravno notorna glupost i termin koji je produkt pro-ustaske propagande , ali ajde tada je bio mlad i zelen pa da mu ne zamerimo.
Takodje kako kaze nikad nije dovodio u pitanje (kao ni sad) nezavisnost Crne Gore , a to mu svakako vec jeste za zameriti , jer kako jedan patriota iz zemlje koja je bila vekovima maltene najveci bastion srpstva moze da zeli razjedinjenje i neslogu, pa valjda svaki iole patriota i u Srbiji i u Crnoj Gori zeli da nas narod bude ujedinjen i da zivi u jednoj zajednickoj drzavi (pa kad mi budemo ziveli u zajednickoj drzavi sto je i prirodno , imali zajednicke interese kao jedan narod e onda mozemo da raspravljamo o uredjenju te drzave , kako ce se ta drzava zvati, koja ce himna biti i da li cemo eventualno ziveli u nekoj vrsti federacije, konfederacije ili sta vec)>
Mislim normalno je i prirodno da Srbi i Crnogorci zive u jednoj zajednickoj drzavi i svako ko je iole patriota bar malo i postuje svoje nasledje, istoriju, kulturu, veru to ne bi nikad smeo da dovodi u pitanje.
Takodje je pre nekih 10-12 godina na nekim ozborima bese nesto petljao i sa Albancima i sa njima ulazio u neki koalicije, zvanicno, nezvanicno i vec ko zna,
Takodje 2015, je odbio da se pojavi na anti-nato skupu koji je organizovao Andrija Mandic i rekao je kao kako on i nije striktno protiv ulaska u Crne Gore u Nato ali to treba da se odluci na referendumu , mislim sta to znaci .......
Mislim jeste on vremenom korigovao neke stavove i malo promenio plocu sto je svakako za pohvalu i jeste on cvecka u poredjenju sa Milom i njegovom bagrom i treba ga podrzati u borbi protiv Milovog rezima u CG ali svakako treba ga uzeti i sa jednom dozom rezerve.