Gost
prvi put sam spavao sa devojkom i nisam nista osetio.bio sam napaljen ali kad sam prodro u nju nikakvo zadovoljstvo nisam osetio.a ni ona.u cemu je problem.imao sam vrliku tremu pa je mozda u tome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:prvi put sam spavao sa devojkom i nisam nista osetio.bio sam napaljen ali kad sam prodro u nju nikakvo zadovoljstvo nisam osetio.a ni ona.u cemu je problem.imao sam vrliku tremu pa je mozda u tome
dalady me:Anonymous:prvi put sam spavao sa devojkom i nisam nista osetio.bio sam napaljen ali kad sam prodro u nju nikakvo zadovoljstvo nisam osetio.a ni ona.u cemu je problem.imao sam vrliku tremu pa je mozda u tome
Jel i njoj bio prvi put?
ma bre prvi put je manje vise svima drugaciji od ocekivanja bas zbog toga sto si ocekivao bog zna sta... pitacu te posle tamo nekog 10 puta...Anonymous:prvi put sam spavao sa devojkom i nisam nista osetio.bio sam napaljen ali kad sam prodro u nju nikakvo zadovoljstvo nisam osetio.a ni ona.u cemu je problem.imao sam vrliku tremu pa je mozda u tome
prvi put sam spavao sa devojkom i nisam nista osetio.bio sam napaljen ali kad sam prodro u nju nikakvo zadovoljstvo nisam osetio.a ni ona.u cemu je problem.imao sam vrliku tremu pa je mozda u tome