- Poruka
- 7.879
@vojo3 Nadam se da se ne ljutiš zato što ovde postavljam link do tvoje prve teme. Mislim da si se u toj temi predstavio.
https://forum.krstarica.com/threads/zivotna-kriza.1020557/
Nikada nemoj da razmišljaš u tom pravcu i da kriviš sebe. Nisi zaostao.
Napisao si da imaš autizam i šizofreniju. Sa tim dijagnozama postigao si mnogo, mnogo više od svojih vršanjaka koji imaju taj poremećaj i bolest.
Pokušaj da ignorišeš ponašanje svojih drugova i drugarica iz tvog odeljenja.
Ne uklapaš se u njihovo društvo jer si drugačiji od njih.
Mladi tvojih godina ili se brižno ponašaju prema svom drugu/ drugarici, ili ih ismevaju. Iz krajnosti idu u drugu suprotnu krajnost.
Nijedno ni drugo ponašanje nisu dobri. Da li bi voleo da te sažaljevaju? Verujem da ne bi.
Zaista mislim da si postigao mnogo do sada. Zato, glavu gore.
Takođe mislim da bi bilo dobro da odeš kod psihologa. On će ti pružiti stručnu pomoć i dati savete, možda budu bolji od ovih koje ti sada dajemo.
PS. U potpunosti te razumem jer ja od rođenja imam jedno neurološko stanje i bilo mi je teško da se uklopim u društvo sve do trećeg razreda gimnazije.
https://forum.krstarica.com/threads/zivotna-kriza.1020557/
Mozda je problem u meni sto sam zaostao,
Nikada nemoj da razmišljaš u tom pravcu i da kriviš sebe. Nisi zaostao.
Napisao si da imaš autizam i šizofreniju. Sa tim dijagnozama postigao si mnogo, mnogo više od svojih vršanjaka koji imaju taj poremećaj i bolest.
Pokušaj da ignorišeš ponašanje svojih drugova i drugarica iz tvog odeljenja.
Ne uklapaš se u njihovo društvo jer si drugačiji od njih.
Mladi tvojih godina ili se brižno ponašaju prema svom drugu/ drugarici, ili ih ismevaju. Iz krajnosti idu u drugu suprotnu krajnost.
Nijedno ni drugo ponašanje nisu dobri. Da li bi voleo da te sažaljevaju? Verujem da ne bi.
Zaista mislim da si postigao mnogo do sada. Zato, glavu gore.
Takođe mislim da bi bilo dobro da odeš kod psihologa. On će ti pružiti stručnu pomoć i dati savete, možda budu bolji od ovih koje ti sada dajemo.
PS. U potpunosti te razumem jer ja od rođenja imam jedno neurološko stanje i bilo mi je teško da se uklopim u društvo sve do trećeg razreda gimnazije.