Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Normalno da jeste bez starca nema qurtza :D

Pa sta ce mi deriste da ga ja "ucim" (FUJ!!!!!!!) to naravno ne bi dolazilo u obzir i da ne zna sta hoce i da mi shishti i histerise kao pekinezer?Za*ebi me toga.A i za neku nirmalnu vezu,recimo lupam igranje i sexualne fantazije,licno bi se uke*ao kad bi cuo sta zelim,sto sa mojim sadasnjim radim uveliko,jer to su za psihicki stabilne i odrasle osobe normalne stvari a za nesigurne i iskompleksirane klince visa matematika.

ja znam neke mladjane mnogo zrelije od tih matorijih
;)

Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti :D
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala :D
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski :D

Hvala... Saveti i komentari su dobrodosli.

Sa tim sto je otisla na more bez tebe ti je sve rekla, osim ako ti nisi mogao ici sa njom. A da li ima ili nema nekog nije bitno, bitno je to da nju boli pajser za tebe (to se vidi iz tog njenog poteza odlaska solo na more).

Tu perspektive u tvoju ili vasu korist nema, tu ima samo perspektive samo za nju da te jebbe u glavu dok joj dozvolis.

ja znam neke mladjane mnogo zrelije od tih matorijih
;)
U kom smislu?Ustvari bolje da ne znam ne citaju mi se bljuvotine....Bilo bi ili to ili prosipanje (laznog) morala.
Ja opet znam i mlade devojke, daleko zrelije i razboritije od starih. :super: Bravo i jednima i drugima!

Mi matori klinci smo ipak, posebna priča :prstic:
Slazem se za matore pubertetlije :) Ne bi ih nazvala klincima to je druga grupacija.
bezvezno je ocenjivati zrelost po godinama
i mi od tLinaest smo nekad zreliji od onih od 35,6 :aha:
Da da vrlo....

Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti :D
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala :D
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski :D

auuuuuuuuuuuuuuu nije dobro

neshto je trulo

auuuuuuuuuuuuuuu nije dobro

neshto je trulo

kako mislis nesto je trulo ?

- - - - - - - - - -

Sa tim sto je otisla na more bez tebe ti je sve rekla, osim ako ti nisi mogao ici sa njom. A da li ima ili nema nekog nije bitno, bitno je to da nju boli pajser za tebe (to se vidi iz tog njenog poteza odlaska solo na more).

Tu perspektive u tvoju ili vasu korist nema, tu ima samo perspektive samo za nju da te jebbe u glavu dok joj dozvolis.

Tebra otisla je na more jer smo se mi poznavali 2 nedelje pre nego sto je otisla a dogovorila se ko zna kada... inace zvala me je ali ja zbog posla nisam mogao... Neverujem da pokazuje da je boli ***** za mene time sto je otisla na more. I devojka mog ortaka je prosle godine otisla na more bez njega i evo i dalje su zajedno...

pa to je ono sto je sranje, necu da bude da je forsiram da se javlja svaki dan ali 4 dana je vec mnogo a da nema 2 min da napise poruku da je ok i sve to msm niko nije toliko zauzet. Bice sranje oko ovoga. Ona verovatno misli da je ok sto se toliko nije javljala pricao sam sa nekim koleginicama i sve kazu kad su biile na moru da pisu poruku svaki dan ono ok sam i sve to. A sada dal me je prevarila to ne znam... Ove moje koleginice kazu da nisu varale sad da li je to istina ne znam ali svejedno... Nije se dugo javljala jbg bice sranje

Ne mora da bude da te prevarila... a sranja najverovatnije neće biti pošto ti kažem... u dobrom procentu si bivši... nećeš ni imati prava da praviš sranja, tj. neće ih trpeti.

kako kažu "what happens in Vegas stays in Vegas"
bolje ti je da ne znaš i ne misliš o tome
ionako ništa ne možeš promeniti..
osim svojih tripova naravno

Mesec dana... nisam imao puno devojaka i kad mi naiddju cuvam ih ko malo vode na dlanu. i veran sam i sve to. Na ovu sam se bas naprzio zato sto se nekako kapiramo ono njen mentalni sklop mi je extra! i zeleo bih da
nam veza bude duga

- - - - - - - - - -

ne mogu to da uradim a imam dosta prilika i strasno sam izbirljiv sto se tice devojaka

Od probiraca nema jebaca!

Slozio bih se sa vecinom ovde u zakljucku da ti je devojcica verovatno nasla nekog deliju dole.
Znas kako je,more,plaza,vrucina,gomile momaka i devojaka sa minimalno odece...A jos otisla sa drugaricama :fdlan:
Tako da,s' obzirom na to da te je vec slagala u vezi sa internetom,ne mozes puno da joj verujes.Cim te je slagala mora da postoji neki razlog a sad ti se javila cisto da te drzi "na kvacilu" za slucaj da joj se letnja sema izjalovi.
Tvoja je stvar sta ces da radis ali je prilicno trula situacija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back