Filip Stamenkovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
Pa ne gubi se nevinost tek tako kao sto vi mislite![]()
Desava se! Mnogo se lepih stvari izdesavalo u mom zivotu u poslednje vreme zato se i brinem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne gubi se nevinost tek tako kao sto vi mislite![]()

a sta da izgubi nevinost na moru ? kako bi to tretirala ?
kako mislis da sledeci put resim po kratkom postupku?

Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski
Hvala... Saveti i komentari su dobrodosli.
Malo cu da zloupotrebim temu, posto vidim da je posecena.
Ako neko zna, kako mozes da provalis da je cica nevina, mislim, kako se ponasa, koji su znaci za to da je nevina.
Mojne sada neko da kaze pa kad je bocnes vidisPre toga ?
Tuesday 4:52pm
Lutko kako si? ...brinem se sto se ne javljas
7 minutes ago
11:49pm
nisam mogla da ti se javim, nismo imali internet jer komsije nisu platile racun, dobro sam stizem u nedelju javljam ti se
odgovorila je blagovremeno...
Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski

I dalje me protrne onaj transfer blama pri svakom njegovom postu koji pročitam...

Ako zelis onda joj veruj. Crkavas da zadrzis tu vezu, vidi se. Ne idi u sitna crevca, prihvati to sto ti ona kaze i nastavite sa vezom. Ako ne budes i dalje mogao da progutas tu kosku u grlu, svako na svoju stranu...kako je zivot surov jbt... a zelim da joj verujem u sve sto kaze ali jbg nisam sisao vesla
Ako zelis onda joj veruj. Crkavas da zadrzis tu vezu, vidi se. Ne idi u sitna crevca, prihvati to sto ti ona kaze i nastavite sa vezom. Ako ne budes i dalje mogao da progutas tu kosku u grlu, svako na svoju stranu...
Znacu sve kad je budem video. samo da joj vidim oci i sve ce mi biti jasno

Znacu sve kad je budem video. samo da joj vidim oci i sve ce mi biti jasno
Aj samo nemoj biti sisa, pa da nam ne predaš izveštaj u nedelju. Toliko si se varijanti i napisao i načitao, pa valjalo bi da nam daš i neki zaključak, majku mu