Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako mislis da sledeci put resim po kratkom postupku?

Ako ti smeta sto je sa drugaricama u klubu, ti nadji neku koja ne voli klubove i mora i mirna glava :)

Pa umesto da sedis i da razmisljas, joj ona je u opasnom klubu, provodi se, sta ako popije i pridje joj neko, sta ako ovo, sta ako ono, a sto mi se ne javlja, lepo porazgovaras sa devojkom "ako putujes vec, mislim da je ok da se cujemo svaka 2-3 dana, da ne brinem (uvijes nesto da ispadne sladunjavo)". I onda ako se devojka ne javlja nema objasnjenje, jer nije isto kada se ne javlja na 10 minuta busom, 100km i 1000km, dovidjenja i molim lepo. Ja nisam fan tih taktika po kraktom postupku, nekako mi deluje klinacki, "on se meni nije javio 2h na poruku, e pa nema, raskidamo!", ali mozda je i to bolje nego da se ne javi. Mislim, ako vec ne sedi i prica sa tobom, nema neta, kredita, bar moze nekada da pusti poruku, "E to i to, super mi je, vidimo se za nedelju dana".

Ja mrzim licno poruke i da se cimam oko toga, ali da sam u drugoj drzavi neki najosnovniji red je da se javis nekada da druga strana ne brine.

Mozda postoji i bolji nacin da se iskaze svoj stav, "e nije u redu da brinem, ne javljas se (nije u redu da se to ponovi vise)" a da to ne zvuci klinacki i ljubomorno, tj. kao zvocanje.

Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti :D
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala :D
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski :D

Hvala... Saveti i komentari su dobrodosli.

yebavala se mala sa strane, sta si mislio? jbt kakvih irvasa ovde ima

Imam devojku i pre jedno 2 nedelje je otisla na more, do tad smo se culi svaki dan vidjali svaki drugi i kad smo bili zajedno savrsenije nije moglo biti :D
Rekla mi je ono da se nikad nie osecala sigurnije i neke stvari je prvi put samnom probala :D
U svakom slucaju bilo nam je lepo... Onda je otisla na more gledali smo se preko skajpa skoro svaki dan 10-20 min smo pricali kakav je kome bio dan i tako to.
Onda je dosao mrtvi petak 19.07 je** mu ja sve. Tada smo pricali i rekla mi je aj cujemo se sutra ali nista do danas nijedna poruka!!! nista!!! ja ono necu da je smaram na moru je
neka se odmori i sva ta sranja ali brate brinem koji vrag sta se tamo desava... Onda sam postao frik i trazio sta je radila na face-u i video da je bilo nekih aktivnosti.
U sustini ne mogu da je skiem sa uma stalno mi grize potiljak i sanjam kako je sa nekim drugim... Morao sam sa nekim ovo da podelim onako annimski :D

Nasla je nekog,surovo ali istinito.

Stvarno covece, pokida se na mrtvo ime oko toga da li se javlja da li ne, i da li ima net ili ne. Mozda nemas bolja posla, pa nas trollujes, ko zna, ali ako to nije slucaj:

Zivi svoj zivot, izadji u grad, popij koju, idi na fudbal, bilo sta, iskoristi vreme da se odmoris od nje. Nije ti ona ceo svet, a ni prva ni poslednja, niti neka boginja. Niko nije vredan da se toliko kidas, narocito posle mesec dana zabavljanja. Sta bude bice, sta radi, ne mozes znati, mozes samo da verujes, pa ako te farba, farba te, jbg, nije ni prva ni poslednja koja ce te farbati, mada debilski sa njene strane ako te farba. Ja kazem, devojka hoce da se odmori od tebe, da se provede sa drugaricama, da se zeza (ne znaci nuzno da hoce drugog), kao da je solo. E sad, iz nekog ugla to je mozda sebicno, mozda previse prostora, sta znam.

Bice kako bude, ne cepaj glavu vise. Sledeci put ustanovi granice, ali budi spreman na ono da joj mozda treba malo prostora za disanje jer razliciti ljudi imaju razlicite potrebe.
Stoji, ako te laze oko neceg malog, pa mozda i nije toliko katastrofalno, zavisi od milion faktora, ali ako tamo ne radi neku glupost, nema razloga za brigu.

Smatram da je mogla da ti se javi, jer ako znas da si nekome bitan ili drag, kao osoba, znaš da će brinuti za tebe ili o tebi. Ajde, lepo smiri se. Vidi, Fićo, malo se vremena zabavljate, kao što neko već reče tu, da bi ti nju video kakva je zapravo ili pojeo s njom dzakče soli, da bi shvatio kakav je karakter. Mada, po meni, ja smatram, da i na takvim stvarima, vidiš s kim imaš posla. Ne prenagljuj, ali smatram da kada ti se neko dopadne i ukapiraš se s nekim baš dobro, sve štima, da kaže čovek, makar na prvu lopticu, ne ponaša se tako. Jednostavno, budeš ono šta jesi. Spontano. A, ne ovako. Ja bih na primer, na tvom mestu, izludela od brige, jer bih islila da se tom nekome nešto desilo. Znaći, primarna reakcija bi bila ta, da pomisliš, da li je dobro. A, ovo..kažeš ima joj akrivnosti na Fejsu...a tebi ne stigne da se javi. Au. Nije lepo.

Što neko reče isto tu, od samog početka se postavljaju granice. Šta se toleriše. Dozvoljava, a šta ne.

Ne treba dramiti, ali ni pustiti da kola idu.

Sačekaj da se vrati, a onda..lepo. Mirno i dostojanstveno. Razgovor. I znaćeš na čemu si.

Svako dobro.

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back