Ne znam gde sta da radim vise!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
po mom misljenju najozbiljnije odlicno je sto ti je rekla da je nevina (bilo to istina il ne) ,sad kad je razbusis taman ces imati uvid u kompletnu situaciju ...,ne prebacuj sebi i ne nerviraj se , budi max opusten raspolozen i vataj je sad na brzaka kad se vrati da je izbusis....

Zoki je najpametniji covek ovde.
Nije bitno sta je radila tamo,udaris je kitom i posle nije ni bitno. Ako je nevina super,a ako nije barem si opalio i pici dalje.
Uopste ne treba komplikovati.

Nisam cava ali ono brzo se nalozim jbg. Nerviralo me sto se ne javlja ali sad me bole pravo da ti kazem. Kao satro nije bilo neta nije pokusavala i nema vremena :rotf::rotf::dash::dash:

- - - - - - - - - -

A sto mora stalno ona tebe da zove?
Jel ti keva?
pa valjda si ti taj koji treba da brine o njoj a ne ona o tebi.

Ma mani se bre Milane, vis da su neozbiljni....klinci...

Ako je voliš što čekaš jadan juri kod nje,ali to je ponižavajuče otkači je krení dalje!!

:ok:

Sta se primas, bre, vidis da te loze.

Kao prvo, kada nesto iscekujes, zabrinut, sam....minute su godine. I veruj da ona i ti sada nemate isti osecaj o vremenu.
Ne truj dusu bez razloga, jer ionako ne mozes ni potvrditi ni opovrgnuti svoje sumnje, sve dok se ne vrati.
Sada jedino mozes da joj posaljes neku porukicu na skajp, neobavezno.

:ok:

Sad sam je bre ispao sisa... Ja njoj na face kao brinem sto se ne javljas tralala a ona na skajpu opusteno stizem za vikend :D internet me jako nervira pa nisam pokusavala da ga koristim uopste nekoliko dana, a ni vremena nisam imala
sta ima novo? :*

kaka sam sisa ispao

Nervira je internet kad treba s tobom se cuje al kad visi na fejsu sa drugaricama onda je ne nervira.

e jesi sisa...

- - - - - - - - - -

da brate... verovatno je odjebao taj na moru

Vidi, ne mora uopste da znaci da je imala nekog, mozda jednostavno znaci da joj nisi tolko vazan kolko je ona tebi

Sad sam je bre ispao sisa... Ja njoj na face kao brinem sto se ne javljas tralala a ona na skajpu opusteno stizem za vikend :D internet me jako nervira pa nisam pokusavala da ga koristim uopste nekoliko dana, a ni vremena nisam imala
sta ima novo? :*

kaka sam sisa ispao

Ništa to nije. Sve lepo sa njom dok se ne vidite.
Onda levi kroše, desni direkt i eskivaža da slučajno ne vrati.

Ne pricaj nista,i cekaj da dodje i onda navali ,ako je bila nevina ,proveri,ako vise nije ,opali je jednom za rastanak,ili vise puta,a nadji drugu.Ako te je jednom ispalila uradice to opet kad ti bude blize a tad ce te mnogo vise zaboleti.

Suljo, da krava nosi cega nikad buri ne bi vido.
Totalni autsajder. Mrak.
Mada su vecina ovde lelemudi ali Suljo je najveci.

necu da se kidam nikako. slagala je da nije imala net. i da nije pokusavala i da nije imala vremena... nebitno bilo kako bilo docice ovde u subotu ili nedelju videcemo se. ako je covek recice mi sta je bilo ako nije covek onda nece. ali onda ni od mene ne moze da ocekuje da se i ja ponasam kao covek. ako smo stoka stoka smo!

necu da se kidam nikako. slagala je da nije imala net. i da nije pokusavala i da nije imala vremena... nebitno bilo kako bilo docice ovde u subotu ili nedelju videcemo se. ako je covek recice mi sta je bilo ako nije covek onda nece. ali onda ni od mene ne moze da ocekuje da se i ja ponasam kao covek. ako smo stoka stoka smo!

Uh kako ti se ova posljednja rečenica slaže sa avatarom :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back