Ne znam da li sam srecna sa njim...

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ih, kakva Švicarska, pa došli smo do vantjelesne oplodnje. :) Kako mi je to promaklo. :)

Znači, u budućnosti nas čeka da svako sam sebi bira dijete kakvo želi, pol, boja kose, boja očiju, plus ne mora ni da rađa, dobije ga gotovo. Kakve mame, tate, porodica i ti zastarjeli običaji. Plus kad si sam nemaš ni strah da će te neko ostaviti poslije deset godina. :mrgreen:

Ih, kakva Švicarska, pa došli smo do vantjelesne oplodnje. :) Kako mi je to promaklo. :)

Znači, u budućnosti nas čeka da svako sam sebi bira dijete kakvo želi, pol, boja kose, boja očiju, plus ne mora ni da rađa, dobije ga gotovo. Kakve mame, tate, porodica i ti zastarjeli običaji. Plus kad si sam nemaš ni strah da će te neko ostaviti poslije deset godina. :mrgreen:

Pa iz stomaka surogat majke u narucje dadilje... and life go on...

Ne samo do vantjelesne oplodnje...prosmo smo, takodje, politicka i drustvena uredjenja, taktike ratovanja i tipove licnosti da bi na kraju dosli do zakljucka...nemam pojma.

- - - - - - - - - -

Pa iz stomaka surogat majke u narucje dadilje... and life go on...

A dojilje? Chichak, ti si zena za zeniti...a drugi neka pricaju sta hoce.

Neobično je da neko istinski ne želi vezivanje, koliko sam shvatio oni nisu ni živeli zajedno, sve pod nekim izgovorima, a tvrdi suprotno. I, onda je ona mogla kad je bila u 20-im da razvlači, odlaže...

Dobro je kad neko zna šta neće, al da ne upliće u tu priču 10 godina drugog čoveka....ne znam da li je loš lik, al joj je slabost neoprostiva.. Ebigaebiga :+

Znam za jedan par koji su sada u sličnoj situaciji, približno su istih godina kao i ovi iz teme i zajedno su celu deceniju.. Već su stanovali zajedno( u stanu koji su im ustupili roditelji jedne strane), završili su od škola sve što su hteli i devojka je želela konkretnije planove, vreme im je. On je odbio, njemu je još uvek dobro tako. Onda je ona rešila da ga napusti jer joj vreme prolazi i nije spremna da čeka na nešto što će za nju doći prekasno, ako uopšte ikada i dođe.Nije bilo treće osobe u toj vezi, samo neodlučnosti i odbijanja da se odraste.

Znam za jedan par koji su sada u sličnoj situaciji, približno su istih godina kao i ovi iz teme i zajedno su celu deceniju.. Već su stanovali zajedno( u stanu koji su im ustupili roditelji jedne strane), završili su od škola sve što su hteli i devojka je želela konkretnije planove, vreme im je. On je odbio, njemu je još uvek dobro tako. Onda je ona rešila da ga napusti jer joj vreme prolazi i nije spremna da čeka na nešto što će za nju doći prekasno, ako uopšte ikada i dođe.Nije bilo treće osobe u toj vezi, samo neodlučnosti i odbijanja da se odraste.

Za mene tu ljubavi nema. U tim pricama.
Prvenstveno, kako su uopste zavrsili zajedno ako nemaju iste ciljeve u zivotu.
Kad nekog volis zelis da ta osoba bude srecna, i pomeras mora i planine za njen/njegov osmeh...

Back