Ne želim više da me gaze

Moras sebi da se okrenes i sam sa sobom se sredis,da uzivas u tome sta imas i da nadjes nove zanimacije,ne moze zivot da ti kroje drugi i od njih da ti zavisi raspolozenje
Нон-стоп тако и радим, немам ја неки проблем са самим собом него са другима. Али реално не могу да исхалуцинирам да имам секс, да имам добар посао, и слично. Ја кад изађем на улицу не могу а да не приметим лепе девојке, мени је од тога лоше, цео дан тад размишљам како никад нисам био са девојком, јуче сам цео дан био лоше због тога на послу, полудео сам због тога, заувек ћу бити усамљен и сатанизован. Да не бих имао никакве проблеме морао бих да цео живот живим изван реалности и на тешким дрогама, јел тако треба да живим?

Сви они савети "иди међу људе" не помажу, мени је много горе када сам у било ком колективу где се сви знају приватно јер сам тако одбачен, много ми је боље код себе кући. Једном сам отишао у планинарску шетњу, много би ми боље било да сам остао кући. Ја тако никад не могу да се упознам ни са ким, само сам приморан да гледам људе који ме одбацују и девојке са којима никад нећу имати ништа.

Poslednja izmena:
Brate izadji negde u park u setnju ,pridji nekoj ribi koja nije u telefonu gde tu vidis problem
Та девојка ће да ме сматра смарачем и кретеном, можда и манијаком, који ће јој још подсвесно и дизати Его, док ћу се ја екстремно обрукати а нећу ништа добити осим фрустрираности којих ми је екстремно превише у животу. Свашта ћу урадити себи ако ми се то деси, ја ћу наравно бити крив јер ћу испасти огромна будала која то и заслужује, што не желим. Ја хоћу да се сачувам таквих ствари, екстремно пуно сам доживео непријатности у животу и ама баш ништа лепо заузврат нисам добио, и то се ништа не важи али ће ми сви паметовати како се нисам трудио и стати на то које ми је екстремно неиздрживо.

Али зато девојке никад неће показати заинтересованост за мене, јел ја не заслужујем да будем вољен и да се неком свиђам такав какав сам?

Та девојка ће да ме сматра смарачем и кретеном, можда и манијаком, који ће јој још подсвесно и дизати Его, док ћу се ја екстремно обрукати а нећу ништа добити осим фрустрираности којих ми је екстремно превише у животу. Свашта ћу урадити себи ако ми се то деси, ја ћу наравно бити крив јер ћу испасти огромна будала која то и заслужује, што не желим. Ја хоћу да се сачувам таквих ствари, екстремно пуно сам доживео непријатности у животу и ама баш ништа лепо заузврат нисам добио, и то се ништа не важи али ће ми сви паметовати како се нисам трудио и стати на то које ми је екстремно неиздрживо.

Али зато девојке никад неће показати заинтересованост за мене, јел ја не заслужујем да будем вољен и да се неком свиђам такав какав сам?
Pa ne prilazis joj da bi je zenio, nego da pricas malo da se rasteretis da vidis da ribe nisu bauk,sta ima licno da shvatas ako nisu zainteresovane,opusti se i ne kukaj

Pa ne prilazis joj da bi je zenio, nego da pricas malo da se rasteretis da vidis da ribe nisu bauk,sta ima licno da shvatas ako nisu zainteresovane,opusti se i ne kukaj
Ја желим блискост а не површне приче. Шта имам од тога, биће ми још горе, ја се лако заљубим а ништа нећу имати. Једном ме је неуспешна заљубљеност коштала више од месец дана велике беде, нисам због тога ни радио, само јер сам видео неку привлачну девојку.

Ја желим блискост а не површне приче. Шта имам од тога, биће ми још горе, ја се лако заљубим а ништа нећу имати.
Kako mozes da se zaljubis u neke random ribe s kojima ces pricati u prolazu,kapiras da nemas nikakav izbor , kako onda tvrdis da ne bi neku za kres samo,kao sve bi se kresale al ne bi ozbiljno pa zato neces,ne ,ne znas sta s kojom mozes dok ne probas

Све док немам додир са девојком она је за мене баук. Лепе речи могу да буду и лажне. Не верујем ником ко не жели бар загрљај.

Kako mozes da se zaljubis u neke random ribe s kojima ces pricati u prolazu,kapiras da nemas nikakav izbor , kako onda tvrdis da ne bi neku za kres samo,kao sve bi se kresale al ne bi ozbiljno pa zato neces,ne ,ne znas sta s kojom mozes dok ne probas
То је проблем, екстремно сам усамљен и немам шанси да нађем девојку, па се јако заљубим због ситница. Ја сам одавно престао да идем на плаже због тога, не желим да их гледам. Сви могу да ме врте, свако због тога може да ме превари, могу да упаднем у ср*ања само због нечега што су за друге неке глупости, ја сам нижа врста, мени је ужасно због тога 😭

Може нека за крес само али да има неку редовност, да знам да ће тога бити и следећи пут, типа за месец дана, а не да имам један једини секс у животу. Мени секс и љубав нису пуно одвојиве ствари.

Све док немам додир са девојком она је за мене баук. Лепе речи могу да буду и лажне. Не верујем ником ко не жели бар загрљај.

То је проблем, екстремно сам усамљен и немам шанси да нађем девојку, па се јако заљубим због ситница. Ја сам одавно престао да идем на плаже због тога, не желим да их гледам. Сви могу да ме врте, свако због тога може да ме превари, могу да упаднем у ср*ања само због нечега што су за друге неке глупости, ја сам нижа врста, мени је ужасно због тога 😭

Може нека за крес само али да има неку редовност, да знам да ће тога бити и следећи пут, типа за месец дана, а не да имам један једини секс у животу. Мени секс и љубав нису пуно одвојиве ствари.
Pa moras neki trud da uneses sta god da dobijes sex ili vezu ili oba,ja ti pricam da moras da napravis korak i kontakt pa sta bude,ti opet kazes ispasce negativno ubices se,opet ti kazem nisi odbijen licno nego bi svakog odbile,moras da se opustis jer nista nemas da izgubis kad nista ni nemas

Pa moras neki trud da uneses sta god da dobijes sex ili vezu ili oba,ja ti pricam da moras da napravis korak i kontakt pa sta bude,ti opet kazes ispasce negativno ubices se,opet ti kazem nisi odbijen licno nego bi svakog odbile,moras da se opustis jer nista nemas da izgubis kad nista ni nemas
Ја не могу више да трпим нове казне.... Чак и овако сада ми се боље него да се трудим и да испадам будала за џабе, небројено пута сам то испао ни за шта, 100000% знам да би само тако било. Ја ништа нисам остварио иако сам све у животу радио на тежи начин, други су добијали и лепе ствари. То што ми кажеш је за мене само пут у тоталну пропаст, хоћу да се заштитим од тога. А ја чак и даље повремено тражим девојку преко интернета и ништа, смеју ми се или ме стартује неки геј. Никад се неће десити да се девојке заинтересују за мене.

Мене сви сатанизују без разлога, чак иако сам логички у праву. Друштво ме насилно убеђује да је 2 + 2 = 5

Ти друштво не можеш да промениш, али можеш да промениш себе.

Зато, промени себе и не чекај да се друштво промени.

Ево овде кажем, ако постоји нека девојка која је из Београда и која жели да се дописује, ту сам.

Девојке не крећу са дописивањем са мушкарцима (осим у ретким случајевима), већ је мушкарац тај који први мора да пусти занимљиву поруку.

Ни једна ти се неће прва јавити зато што си написао "чекам вас..дођите". Свака девојка која би ти се јавила на отворени позив "нека ми се јави било која", би се баш јадно осећала, јер испада да је она никаква, јер ти пристајеш на било шта. Уместо тога, ти треба да се јавиш и да код ње пробудиш осећање да је она, не било која..једна од сто која се јавила...него да је баш она посебна, то је оно што би је заинтригирало (наравно, сви знамо да то није тачно, вероватно свесно и она сама...али подсвесно, тиме што се ти баш њој јављаш, она добија осећај да је она посебна.

Код капиталиста који те надгледају и уцењују?

Код оних који нуде посао.

А једног дана ти постани капиталиста, па немој да надгледаш раднике и немој да их уцењујеш.

Београд је, вероватно на целом Балкану, најбоље место за налажење посла. Ниси могао боље да прођеш са адресом.

Девојке не крећу са дописивањем са мушкарцима (осим у ретким случајевима), већ је мушкарац тај који први мора да пусти занимљиву поруку.
Ја ником не прилазим први, значи немам шансе да нађем девојку. Али да не буде да нисам ништа урадио.

Ни једна ти се неће прва јавити зато што си написао "чекам вас..дођите". Свака девојка која би ти се јавила на отворени позив "нека ми се јави било која", би се баш јадно осећала, јер испада да је она никаква, јер ти пристајеш на било шта.
А ја се не осећам јадно што се јављам некој која има и још 1000 истих, и која ће неретко да вређа по чему су оне познате. Ја бих се неупоредиво љубазније понео према некој девојци која би ми се јавила. Ми мушкарци и када не вређамо жене (као рецимо кад напишемо "тражим неку") у ствари их вређамо, док нас могу заиста и отворено да вређају, ко нас ј. После још причају како је њима теже.

Уместо тога, ти треба да се јавиш и да код ње пробудиш осећање да је она, не било која..једна од сто која се јавила...него да је баш она посебна, то је оно што би је заинтригирало (наравно, сви знамо да то није тачно, вероватно свесно и она сама...али подсвесно, тиме што се ти баш њој јављаш, она добија осећај да је она посебна.
И још многи су је учинили посебном, она се заситила и почела да нас назива смарачима. А коме сам ја посебан, ником.

Није да нисам у животу испадао таква бу*дала. Ја сам своје чинио, девојке имају неку ирационалну мржњу, и то је то. И имам права да будем несрећан и да се понашам у складу с тим.

А једног дана ти постани капиталиста, па немој да надгледаш раднике и немој да их уцењујеш.
Далеко било, све што желим је што мање или никакве економске сарадње ни са ким.

Београд је, вероватно на целом Балкану, најбоље место за налажење посла. Ниси могао боље да прођеш са адресом.
То јесте али мени који се не уклапам са људима није велика предност (да се уклапам био бих са девојком што је лепше него посао), ја не могу да нађем посао ни у Београду.

Ја треба да се убијем, не могу више да чекам на блискост са неком девојком, јако ми је хитно да се сада тренутно лепо дописујем с неком девојком, екстремно сам усамљен, треба ми баш сада јер ми је неиздрживо више да чекам, тренутно сам бољи за упознавање, сутра нећу бити јер ми упознавање и зближавање иде екстремно тешко и треба би неко расположење за то а то сада пропуштам. Не могу више да живим, немам с ким тако лепо да се дописујем нити овде нити на фејсбуку.......

Back