- Poruka
- 17.205
Чекам спаситељку. И то ону која је зрела.
Pa vidim da si sekapersa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чекам спаситељку. И то ону која је зрела.
Па?? Само желим оној којој се свиђам, макар то била и доминантна латентна лезбејка.Pa vidim da si sekapersa![]()
Проблем је више у теби, него у овом накарадном балканском систему. Зашто не промениш систем, а не посао ? Одеш преко, друга држава, други систем, необразованих и нестручних послодаваца, нема балканских кукача, чак и ако налетиш на њих, они су тамо поприлично рестартовани.То је још горе, овако сада сам мало независнији и сигурнији ми је посао, тек би ме шиканирали да сам заиста под уговором у некој фирми, а ако радим нешто компликованије могу и да погрешим, нико ме не би примио чак и да хоћу тако а и не бих се дуго задржао. Овако је само најмање могуће зло, друга опција је да будем незапослен.
Зато што бих живео у туђој земљи и морао бих да испуњавам дебеле услове да бих чак ту дошао и само привремено а камоли стално, значи бирократија. Зато што у овој држави пре тога морам да испуним минимум стажа за пензију да ми то не би пропало, а то ми је већа брига и од тога како преживети месец. Зато што не знам друге језике и самим тим или не бих имао послове или бих био жртва разних превара, можда бих био социјални случај а као потенцијални социјални случај вероватно ме не би ни примили. Иначе бих јако радо отишао да није круте бирократије и крутих радних односа, јако ме привлачи упознавање са људима других култура.Проблем је више у теби, него у овом накарадном балканском систему. Зашто не промениш систем, а не посао ? Одеш преко, друга држава, други систем, необразованих и нестручних послодаваца, нема балканских кукача, чак и ако налетиш на њих, они су тамо поприлично рестартовани.
Баш тако. Мени је велики ужас што већина моје енергије одлази на глупости, на ствари на које не би ни требало да трошим енергију, замисли кад неком ко ради физички посао где није потребна школа, да је њему тај посао углавном ужасно напоран психички.Није посао тежак, људи су тешки, а када и људи нису тешки, онда је тешко да гледаш како су други привилеговани да раде мање, а ти мораш више за исту плату или чак мању, или уз већи стрес ... и на крају схватиш да је најтежи твој мозак и да две особе могу тотално различито да реагују на нешто што зовемо стрес.
Ја сам по природи перфекциониста и мени је екстремни ужас кад не знам до детаља шта је тачно опис мог посла и како баш скроз тачно нешто мора бити урађено.Неко изабере да неку ситуацију препозна као стрес и да се због тога нервира, док неко то уопште и не региструје.
А уче нас да стрес мора бити искључиво негативна појава, док он заправо може да нас мотивише да будемо бољи, продуктивнији и успешнији.
Баш тако.Ми као друштво морамо да очистимо то балканско блато које носимо, а то је да морамо да показујемо нервозу и агресивност, јер ако си срећан, онда ти завиде и мисле да ниси нормалан, мораш да кукаш, јер ако ти иде добро, онда си сумњив, људи ти завиде, мораш да будеш финансијски неписмен да трошиш што више новца и да си стално у дуговима, јер онда сматрају да имаш живот, да је то нормално и онда ће те поштовати, јер си део већине, не штрчиш, немају на чему да ти завиде.
За сваки боље плаћени посао, за сваки напредак у каријери мораш уложити новац и време у образовање. Научиш немачки и многа врата ће ти бити отврорена у германским земљама.Зато што бих живео у туђој земљи и морао бих да испуњавам дебеле услове да бих чак ту дошао и само привремено а камоли стално, значи бирократија. Зато што у овој држави пре тога морам да испуним минимум стажа за пензију да ми то не би пропало, а то ми је већа брига и од тога како преживети месец. Зато што не знам друге језике и самим тим или не бих имао послове или бих био жртва разних превара, можда бих био социјални случај а као потенцијални социјални случај вероватно ме не би ни примили. Иначе бих јако радо отишао да није круте бирократије и крутих радних односа, јако ме привлачи упознавање са људима других култура.
Promeni posao, promeni zanimanje...Један се вечерас на послу понашао безобразно према мени, вређао ме је нешто, чак се и не познајемо, нисам сигуран ни како се зове. Јел он може сваког тако да вређа без последица??? Ја који сам фин према другима морам да трпим туђе вређање??? Вечерас нисам стигао да му ништа одговорим, сутра ћу му све у пм, онда још ја треба да одговарам???
Не знам да нађем други посао, приморан сам да радим ту или да не радим нигде. Шта ако опет дођем на исто место где ради таква стока?Promeni posao, promeni zanimanje...
Promijeni sebe.Не знам да нађем други посао, приморан сам да радим ту или да не радим нигде. Шта ако опет дођем на исто место где ради таква стока?
Шта треба да радим? Јел сам требао да га одробијам уместо да ћутим?Promijeni sebe.
Za početak očvrsni. Nauči da se braniš. Verbalno, a ako ne ide i fizički. Meni se čini da je sve ,,do tebe,,!Шта треба да радим? Јел сам требао да га одробијам уместо да ћутим?
Nađi neku drugu polovinu...Da je/ga voliš i maziš i paziš. Najbolji lek.Од сутра више нећу да идем на посао, има заувек да лежим макар умро од глади, овај живот ми не треба, дабогда да се не пробудим сутра.
Нисам. Али нећу још дуго.Da li si napustio posao?
Ја то све време и желим али мене жене мрзе, то јесте за мене лек или је бар могао бити једини лек, али немам никакве шансе за то а и нисам у стању сада више ни за шта јер сам то пропустио и неповратно сам разочаран.Nađi neku drugu polovinu...Da je/ga voliš i maziš i paziš. Najbolji lek.
То ми је потребно да бих нашао девојку, никако другачије не могу да будем у вези.Veliku materijalnu imovinu NE POSEDUJE NIKO..ona poseduje njih.
Ne smije niko da te pipne, ali smije da te nokoutira.Moraćeš malo da "ojačaš"! To je rad na sebi
Nije problem u drugima, već kako se ti prema svemu tome postaviš.
U rl-u, ne daj da te ljudi gaze,...ovde na forumu ne sme niko da te "pipne".![]()
K'o ga je dirao?Ne smije niko da te pipne, ali smije da te nokoutira.![]()
Niko.K'o ga je dirao?
Nema žene za tebe!Ја сам многим женама поклањао пажњу, понижавао се, и ништа, а ниједна мени није поклањала пажњу. Колико мушкарци прилазе женама а колико жене прилазе мушкарцима. И нама мушкарцима самцима са вишедеценијским стажом самоће се чуде што тотално и неповратно прснемо...