Ne želim u EU, zato jer ...

ni nemacka se nije izgradila preko noci i postigla taj standard koji sad ima..vec decenijama posle rata..i zahvaljujuci razvoju SVOJE privrede i ostajanju sto veceg profita u zemlji..koje je nemacka mogla da upoterbi za izgradnje infrastrukture..cime cemo mi da pravimo puteev ako strane kompanije iznesu profit iz zemlje a jos i srbija oslobadja raznih poreza
koliko je nasih kvazi biznismena pootvaralo tasna i masna firem u inostranstvu samo da bi preko tih firmi mogli u srbiji da posluju POD POVOLJNIJIM USLOVIMA OD SRPSKIH FIRMI

Nemacka bi mogla da se uhvati za onu stvar i da igra polku, da im amerika nije ubrizgala milijarde dolara...............tako i srbija.......dok ne dobije sveze pare i novu tehnologiju.......mozete da se uhvatite za qrcheve junacke, i da igrate kazachok......:mrgreen:

Pa kroati nisu u eu........ali su odavno vec zvanicni kandidati, sto im je omogucilo pristup svim mogucim predpristupnim fondovima eu.......zato sada i imaju preko 700 evra platu, a ne zato sto su vredni i pametni......:roll:

kada udju u eu, imace preko soma........onako ladno.......zato sto ce dobiti pristup trzistu od 500 miliona dusa, zato sto ce nekoliko stotina firmi iz eu otvoriti proizvodnju ili trgovinu u kroaciji.......ali, kome ja pricam......:roll:

batice..........vazno je , da ocuvamo identitet.......da mozemo i dalje da se drzimo za vrhove opanaka dok *****mo, i da nam niko nista ne moze:hahaha1:

Те исте или сличне приче ..............причане су пре равно 10 година..............са "погледом" у ................светлу ЕУ будућноС !!!

И шта би!? :think::think::think:

А има она народна - У СЕ И У СВОЈЕ КЉУСЕ!!!

Nemacka bi mogla da se uhvati za onu stvar i da igra polku, da im amerika nije ubrizgala milijarde dolara...............tako i srbija.......dok ne dobije sveze pare i novu tehnologiju.......mozete da se uhvatite za qrcheve junacke, i da igrate kazachok......:mrgreen:

Чија би она изрека,
"НИГДЕ НЕМА БЕСПЛАТНОГ РУЧКА" , А !? :think::think::think:

Pa kroati nisu u eu........ali su odavno vec zvanicni kandidati, sto im je omogucilo pristup svim mogucim predpristupnim fondovima eu.......zato sada i imaju preko 700 evra platu, a ne zato sto su vredni i pametni......:roll:

kada udju u eu, imace preko soma........onako ladno.......zato sto ce dobiti pristup trzistu od 500 miliona dusa, zato sto ce nekoliko stotina firmi iz eu otvoriti proizvodnju ili trgovinu u kroaciji.......ali, kome ja pricam......:roll:

batice..........vazno je , da ocuvamo identitet.......da mozemo i dalje da se drzimo za vrhove opanaka dok *****mo, i da nam niko nista ne moze:hahaha1:
batice ja sam vec pisao o tome kako funkcionisu ti fondovi ..
s jedne strane mene briga za Eu a sa druge za opanke i sljivovicu..muka mi je i od jednog i od drugog fazona..
iskljucivost nije odlika pameti koju pokusavas da protnes ovde a demonstriras iskljucivost na svakom koraku..i evo sada u ovom postu ako nisam za eu onda sam sta seljak u opancima..
ako nisam za eu sta onda sam zaostao u razvoju..pa sto bih ja bio za eu kad cim imam druagicije misljenje odmah dobijem etiketu zaostalog..mislim da bi napredno razmiljanje uvazavalo drugu stranu a zaostalo razmiljanje se bavi iskljucivostima
razmisli malo o tome ko je zapravo zaostao u mentalnom razvoju.
a taman te nahvalih kako si poceo da pises smisljene i konzistentne teme kad ono cvrc miljojka..samo se foliras

uostalom ni to nije sramota mada ja nisam seljak u opancima vec coban od ovaca:D

pa u srbiju su vec ubrizgane 22 milijarde dolara pa gde su..zvanicni podaci barataju sa tom nekom cifrom od oko 22 i nesto jos milijardi dolara koliko mi se cini od 5og oktobra na ovamo
i sad nas nisu izvadile 22 milijarde izvadice nas par stotina miliona fondova eu..ma daj .sidji s meseca

sta znaci plata od 500 evra u EU..moze li nemac da zivi sa 500evra?

sta ste se bre uvatili za tu platu od 500 evra. pa ja nisam kazao da su u nemacku plate 500 evra. ja sam rekao da ce nasi da radu na crno za 500 evra. a svabi malo i 2000 pa normalno da nece pristati da radi jevtinije. a nas gedza naviko na 100 tadicevih evra pa ce se sa 500 evra oseca ko rokfeler.

pa u srbiju su vec ubrizgane 22 milijarde dolara pa gde su..zvanicni podaci barataju sa tom nekom cifrom od oko 22 i nesto jos milijardi dolara koliko mi se cini od 5og oktobra na ovamo
i sad nas nisu izvadile 22 milijarde izvadice nas par stotina miliona fondova eu..ma daj .sidji s meseca

pa da tih 22 milijarde nisu otisle miskovicima i politickoj mafiji osetili bismo sve blagodeti te love. ovako sad ce vracamo ti krediti a drpili ih domaci kapitalisti citaj lopuze.

Те исте или сличне приче ..............причане су пре равно 10 година..............са "погледом" у ................светлу ЕУ будућноС !!!

И шта би!? :think::think::think:

А има она народна - У СЕ И У СВОЈЕ КЉУСЕ!!!

jes a za one sa kratko pamcenje da ih podsetim.
brze pruge subotica dimitrovgrad pa ondak naftna polja u vojvodinu pa svedski standard do 2000 godine.
i sad nam obecavaju sa ovu evropu i izgleda da ce uz ovu vladu opet popusimo.

o tome se ovde brate i radi da smo imali normalnu vlast sve bi bilo kako treba al imamo lopine na vlasti i tako nam je kako nam je ..i sace da nas izvade fondovi unije

jes ce nas izvade. ko da oni nemaju domace lopove ko i mi.
pa vidi samo onaj berluskoni. promenio zakon o nasledstvu i ta izmena trajala dva dana, taman kolko mu trebalo da prepise tri milijarde evra deci brez porez. poslem par dana reko da se zayebo i vratio stari zakon.a kolko takvih berluskonija ima u evropu. oni bre nemogu da zakrpu svoje rupe a ce krpu nase. nistaod tog. izgleda da ce na kraju ipak morati da isprasimo miskovica i njemu slicne i da pare vratimo tamo di im je mesto. u drzavu a ne u privatne firme.

a sta fali zastavi 10 da ostane zastava 10 a ne punto? sta mislis..pa zastava ima svoju distribuciju tj imala je sve do dila sa fijatom sada ce automobile iz zastave da prodaje tata miskovic kroz delta auto
ionako smo o tome diskutovali dovoljno na drugim temama

Fali joj ime, bre...
Ko da kupi onoga što je "baš lep", kad svi znaju za Punta. Pa u Srbiji se više prodavao Punto, nego Zastava 10.
Česi su prodali "Škodu" još početkom 90-ih, a mi smo bezuspešno pokušavali da izvršimo reanimaciju nad mrtvakom duže od 15 godina. Kome je posle toga potrebno ime Zastave?

P.S. Za Škodu (VW) i Dačiu (Renault) i dalje ne mogu da ti oprostim. Nemoj da pričaš više napamet. Informiši se...

Poslednja izmena:
Fali joj ime, bre...
Ko da kupi onoga što je "baš lep", kad svi znaju za Punta. Pa u Srbiji se više prodavao Punto, nego Zastava 10.

P.S. Za Škodu (VW) i Dačiu (Renault) i dalje ne mogu da ti oprostim. Nemoj da pričaš više napamet. Informiši se...
u srbiji se po statistikama od onomad a objavljivao onaj alvirovic u SAT..najprodavaniji auto u srbiji do skodanja sa proizvodnje je bio stari jugo batice a nakon juga zastava dese pa dacia logan pa ostali redom
govorim o prodaji novih automobila a cifre su tolike da se stari jugo prodavao vise nego sve dacije i puntoi zajedno..inace podaci su od prosle godine..dok je zastava jos nesto i prozvodila

u srbiji se po statistikama od onomad a objavljivao onaj alvirovic u SAT..najprodavaniji auto u srbiji do skodanja sa proizvodnje je bio stari jugo batice a nakon juga zastava dese pa dacia logan pa ostali redom
govorim o prodaji novih automobila a cifre su tolike da se stari jugo prodavao vise nego sve dacije i puntoi zajedno..inace podaci su od prosle godine..dok je zastava jos nesto i prozvodila

Pa normalno da su se prodavali kad su najpovoljniji, a kvalitet - zna se...

Pa normalno da su se prodavali kad su najpovoljniji, a kvalitet - zna se...
pa za te pare za koje se prodavao i previse je kvalitetan..nek naparvi nemac auto koji ce da kosta 4 soma pa da vidimo da li ce da bude kvalitetniji od juga ili ce se raspasti na prvoj rupi
svakako je da je zastavi trebalo osvezenje prozivodnje ali danas to vise nije skupo kao nekad..u dilu sa fijatom nasa drzava ulaze 200 miliona evra..pa za te pare mogu se ravziti tri nova modela sa sve proizvodne trake i pratece alate

pa za te pare za koje se prodavao i previse je kvalitetan..nek naparvi nemac auto koji ce da kosta 4 soma pa da vidimo da li ce da bude kvalitetniji od juga ili ce se raspasti na prvoj rupi
svakako je da je zastavi trebalo osvezenje prozivodnje ali danas to vise nije skupo kao nekad..u dilu sa fijatom nasa drzava ulaze 200 miliona evra..pa za te pare mogu se ravziti tri nova modela sa sve proizvodne trake i pratece alate

U pravu si, država ne treba ništa da uloži, to nije njen posao...

Uzgred, ja mislim da kupovina novih automobila nije dobar pokazatelj za tražnju u Srbiji. Nove automobile kupuje mali procenat ljudi.
i to je odlican pokazatelj
vise ljudi vole da plate polovan krs nego nov auto..i jos naravno da mu malo vrate predjenu kilometrazu i naravno sve je to vozio neki deda ili neka baba i nijedan od tih auta nije bio u voznom parku nijedne zapadne firme i izrabacen do krajnjih granica rentabilsnosti
usotalom u klasi do 15 16 hiljda evra nikad ja ne bih kupio evropski auto

Bravo! To je to!!!:ok:

Back