Ne želim u EU, zato jer ...

Postoje odredjene kategorije stanovnistva u Srbiji koje zaista nemaju nikakvog razloga da prizeljkuju ulazak Srbije u EU......cak naprotiv.......imaju mnogo razloga da na sve moguce nacine sprecavaju ili bar usporavaju put ka evropskoj uniji.......

Te kategorije su brojne, ali su ipak manjina u ovoj zemlji....i to debela manjina......

1) Politicari

Ovi paraziti imaju sve razloge da ne zele srbiju u uniji......naime, nigde u evropi ne bi mogli da se bave politikom na ovaj nacin kao ovde.......vlada nikome ne polaze racune, kako i gde trosi narodne pare, jer jednostavno ne postoji nikakvo kontrolno telo ........ko god dodje na vlast , gleda da iskoristi svoje cetiri godine ( ili vise ) da se nakrade koliko mu mesto i polozaj dozvoljava......to u EU ne moze...........

Zato......potpuno mogu da razumem srBske politicare svih boja , koji ne zele Uniju.........

2) BizMIsmeni

Ova grupa krvopija je brojcano mozda i manja od broja kvazi - politicara u Srbiji , ali njen interes da nikada ne udjemo u evropsku uniju je jos jaci i jos ogoljeniji......Naime , nigde u evropi ne bi Miskovic, Beko i ostali " bumbari" da rade ovako kao sto rade ovde.........Konkurenciju nemaju , i naravno , ne zele je.....zato i mogu da rade sa zaradama i do 300% vecim nego njihovi pandani u uniji.......moze im se i da sutiraju radnike, i da ne placaju poreze, i da zidaju marze........oni u srbiji mogu sve......

U uniji ne bi mogli nista od toga.............

Zato potpuno mogu da razumem i srBske bizMismene svih boja, koji ne zele u Uniju.....

3) Budzetski korisnici

Najbrojnija od svih parazitskih oblika zivota u Srbiji........armija neradnika i dzabalebarosa , jednako rasporedjenih u desetinama javnih preduzeca i stotinama agenicija koji nista ne rade, a uredno iz budzeta dobijaju pristoje plate.......postavljeni od strane partija, raznih zavicajno - rodovskih klanova......oni strepe od ulaska u EU , jer bi to bio kraj najglomaznije administracije u evropi, a bogami i sire............

Zato potpuno mogu da razumem i srBske kancelarijske pacove svih boja, koji ne zele u Uniju...................

------------------------------------------------------------------------------------------

E, sad,,,,,,,,,,,nikako ne mogu da razumem najbrojniju grupu i stalez u Srbiji,,,,,,,,srBsku gologuziju.............

SrBski gologuzan nema nista, jedva zaradjuje 300 evra ( ako uopste ima posao ) , sanse da dodje do sopstvenog stana su mu ravne nuli, vozi krntiju staru u proseku 17 godina, stedi na svemu na cemu moze, a od stresa i stezanja kaisa spada u najbolesniju naciju u celoj evropi.....( po statistikama ).......more nije video toliko dugo da je zaboravio da pliva , a poslednja destinacija gde je proveo godisnji odmor je bila kod babe na selu.......( pod uslovom da ima babu )......

Sta prosecnog srBskog golotguzana drzi u potpuno iracionalnom uverenju da ce mu u EU biti gore nego sada???........i da li moze biti gore??

Zato bih zamolio sve euroskeptike ( kako se to lepo kaze ) , a koji nisu bizMismeni , politicari ili budzetski pacovi.........da napisu sta je to , sto njih licno drzi u ubedjenju da ce eventualno clanstvo Srbije u EU da bude po njih pogubno???:think:

:ok:

O ovome sam i sama pisala na nekoj temi nedavno , samo u mnogo skraćenijem obliku;)

Dešavalo se i meni da popljujem EU naročito posle neke sulude izjave, postupka ili nečeg trećeg, na naš račun ali kada sam ozbiljno uključila vijuge , došla sam do potpuno istog zaključka koji si i ti izneo u gornjim rdovima i zato , DA...naravno da jedva čekam da uđemo u tu zajednicu ako ni zbog čega , a ono da neko već jednom stane na put svim marifetlucima, korupcijama i ostalim lopovlucima u ovoj našoj državi...sami niti možemo, niti hoćE svi ovi na vlasti i svi koji se predstavljaju da su protiv te iste vlasti , a ustvari zajedno duvaju u istu tikvu i to protiv nas svih, a za svoje du.pe i ličnu korist. Bravo Dado:ok::klap:

Naravno da mi je žao!
Mi smo uvijek bili u društvu zapada, dok nas vi niste uyebali i prikočili na nekih 70 godina!
No, to se naravno sad mijenja! :ok::ok:
I ja se vec radujem kad ce vas primiti,
pa da vas konacno stave pod svoju komandu,
i izgubite drzavnost,
radujem se tim pre sto znam da Srbija
ovaj put nece naprviti gresku
da ponovo s vama pravi zajednicku drzavu,
da bi vas spasila kolonijalizma:hahaha::hahaha::hahaha:

I ja se vec radujem kad ce vas primiti,
pa da vas konacno stave pod svoju komandu,
i izgubite drzavnost,
radujem se tim pre sto znam da Srbija
ovaj put nece naprviti gresku
da ponovo s vama pravi zajednicku drzavu,
da bi vas spasila kolonijalizma:hahaha::hahaha::hahaha:

:hahaha::hahaha:
Tebi puno toga nije jasno!
Ni jedna država ne gubi državnost stupanjem u EU!

Nije uopće stvar u tome da li bi Srbija napravila "grešku" (mada bi jedva dočekala da se ujedinjuje s nama), nego je Hrvatska ustavom zabranila bilo kakvo ujedinjavanje sa balkanskim zemljama i to za vjeke vjekova!

Tako da ste od sada prepušteni sami sebi! :bye::bye:

Nije uopće stvar u tome da li bi Srbija napravila "grešku" (mada bi jedva dočekala da se ujedinjuje s nama), nego je Hrvatska ustavom zabranila bilo kakvo ujedinjavanje sa balkanskim zemljama i to za vjeke vjekova!

zar vi ne menjate ustav ako neki???:think::think:

Naravno da mi je žao!
Mi smo uvijek bili u društvu zapada, dok nas vi niste uyebali i prikočili na nekih 70 godina!
No, to se naravno sad mijenja! :ok::ok:

Ми смо се uyebali, примајући вас као поражене у Првом светском рату и уништили смо себи читав 20-ти век и поништили све жртве које су дале своје животе за Србију, а не за неку шугаву заједницу Словена.
Ви сте пузећи измолили да уђете у ту државу, како не бисте плаћали ратне одштете, као у осталом и након Другог светског рата.

Ми смо се uyebali, примајући вас као поражене у Првом светском рату и уништили смо себи читав 20-ти век и поништили све жртве које су дале своје животе за Србију, а не за неку шугаву заједницу Словена.
Ви сте пузећи измолили да уђете у ту државу, како не бисте плаћали ратне одштете, као у осталом и након Другог светског рата.

Da naravno, ali to samo kod vas znaju! :per:

А за којег кривог ЦВЕТКА нам па ви требате!? :think::think::think:

Da naravno, ali to samo kod vas znaju! :per:

ДАЋЕ БОГ ДА ЗНАЈУ!!! :per::per::per:

eeeehhh!!!
ja cekah da ce neko da navede koje su prednosti,a koje mane ulaska u EU,medjutim opet jalovo prepucavanje !!!
dobre strane-srbija bi bila daleko zakonski uredjenija drzava,zakoni bi morali da se postuju,vece trziste,
morala bi se uvesti radna disciplina-efektivno radno vreme /ne bi se visilo na internetu i postovalo usred radnog vremena kao sada/,promenili bi se odnosi poslodavac radnik....
slabe strane- srpska privreda nema konkurentsku moc da parira privredi evrope-i ovo malo privrede bi propalo kad bi doslo do liberalizacije,srpska poljoprivreda sa usitnjenim posedom,zaostalom tehnologijom proizvodnje niti moze da zadovolji EU standard , niti moze da parira poljoprivredniku iz EU,dozvoljena kupovina zemlje i nekretnina u celoj EU-zamislite sta bi se desilo od organizovane kupovine od strane siptara zemlje koje bi srpski naslednici prodali u bescenje.....
sva izvorista pitke vode,i sva nezagadjena zemljista u srbiji bi bila prodata u vrlo kratkom roku......
sva prljava industriska postrojenja bila bi preneta iz evrope u srbiju.........
ima toga jos i dobrog i loseg,i mesto je da se konkretno nadopunimo u misljenjima i da izanaliziramo pa tek onda ocenimo STA JE BOLJE ZA SRBIJU !!!

Ma isekosmo vene za vama:hahaha:

eeeehhh!!!
ja cekah da ce neko da navede koje su prednosti,a koje mane ulaska u EU,medjutim opet jalovo prepucavanje !!!
dobre strane-srbija bi bila daleko zakonski uredjenija drzava,zakoni bi morali da se postuju,vece trziste,
morala bi se uvesti radna disciplina-efektivno radno vreme /ne bi se visilo na internetu i postovalo usred radnog vremena kao sada/,promenili bi se odnosi poslodavac radnik....
slabe strane- srpska privreda nema konkurentsku moc da parira privredi evrope-i ovo malo privrede bi propalo kad bi doslo do liberalizacije,srpska poljoprivreda sa usitnjenim posedom,zaostalom tehnologijom proizvodnje niti moze da zadovolji EU standard , niti moze da parira poljoprivredniku iz EU,dozvoljena kupovina zemlje i nekretnina u celoj EU-zamislite sta bi se desilo od organizovane kupovine od strane siptara zemlje koje bi srpski naslednici prodali u bescenje.....
sva izvorista pitke vode,i sva nezagadjena zemljista u srbiji bi bila prodata u vrlo kratkom roku......
sva prljava industriska postrojenja bila bi preneta iz evrope u srbiju.........
ima toga jos i dobrog i loseg,i mesto je da se konkretno nadopunimo u misljenjima i da izanaliziramo pa tek onda ocenimo STA JE BOLJE ZA SRBIJU !!!

hebiga Pajo...da se sve to konkretno napiše , treba i mozak uključiti , a lakše se zahebavati ovako i mlatiti praznu slamu.;):D

Uglavnom se slažem sa svim tim što si naveo , samo mi jedna stvar-rečenica bode oči i to ova boldovana :

Misliš da se već odavno ne prenosi u Srbiju sva ta prljavština iz EU i da nismo rasprodali već sve prirodne resurse pa čak i vodu strancima?:think:

Ja mislim da DA i da jesmo, al' dopustiću i da grešim ako mi neko dokaže i pokaže suprotno.:)

hebiga Pajo...da se sve to konkretno napiše , treba i mozak uključiti , a lakše se zahebavati ovako i mlatiti praznu slamu.;):D

Uglavnom se slažem sa svim tim što si naveo , samo mi jedna stvar-rečenica bode oči i to ova boldovana :

Misliš da se već odavno ne prenosi u Srbiju sva ta prljavština iz EU i da nismo rasprodali već sve prirodne resurse pa čak i vodu strancima?:think:

Ja mislim da DA i da jesmo, al' dopustiću i da grešim ako mi neko dokaže i pokaže suprotno.:)

da prenosi se prljva tehnologija,pa kad su bugarska i rumunija usle u EU,koliko je fabrika preneto u srbiju ???
razlog nema zakona koji ce kontrolisati proizvodnju,zagadjenje,obaveze prema radnicima ....

da prenosi se prljva tehnologija,pa kad su bugarska i rumunija usle u EU,koliko je fabrika preneto u srbiju ???
razlog nema zakona koji ce kontrolisati proizvodnju,zagadjenje,obaveze prema radnicima ....

Kako bi ga i bilo , kad oni koji nam usvajaju zakone baš i najviše profitiraju od svega toga:thumbdown:
Između ostalih korupcija, lopovluka i svih ni od koga nekontrolisanih i nesankcionisanih marifetluka.:thumbdown:

Zbog svega ovoga , ja i jesam za ulazak u EU...sada jesam.;)

Смешно ми је кад неко ко претендује, да као озбиљан човек, говори о уласку у ЕУ, као седању у неки воз
за бољу будућност. То је жвака за лудака.
Нико, ником, нигде ништа не поклања. Све се зарађује трудом, што би се рекло, у се и у своје кљусе.

Европа (односно Запад), нас је претходних година уцењивао, обмањивао, кажњавао најригорозније
(бомбардовање 1999.), отео нам КиМ, а то су све гестови који не говоре о пријатељским намерама, напротив.

Следећа ствар, ко не види да је Запад крепао (како би рекао Банди), тај је слеп код очију, а ми Западу нити
имамо шта да понудимо, нити нам ишта треба одатле (осим италијанских* ципела :mrgreen:).

*Жабаре, па и Шпанце, бих изузела, из ове банде западњачке.:ok:
ccc prodala bi veru za Pradu i Cesare Paciotti :sad2:

Ne znam kako to tebi neprestalno uteruju..........ali, tvoj seksualni zivot je tvoj licni problem.

Ne vidim kakve veze ima sa evropskom unijom......u koju nas, za razliku od NATO a , konstantno pozivaju .......sve izjave relevantnih evropskih lidera su jednoglasne u smislu da zapadni balkan treba i mora da bude deo EU.........naravno , kada se upristojimo i uradimo samo ono sto su uradile sve zemlje koje su primljene odavno u uniju.......

Логично је да на путу дОсманлијске пенетрације у ЕУ највише кукају и заглибе најгласнији љубитељи пенетрације у репни регион евроспког континетнта.

Релеванти лидери свашта изјвљују некима се чак омакло да кажу да су Косово и НАТО услов, па сте се убијали да објасните те персоне нису важне, неки други су чак причали и о Слоби као фактору стабилности... А што се упристојавања тиче, већ рекох да је већини раје тешко да докучи ту њихову, а у пакету са њиховом и твоју, пристојност.

Али ко што неко од колега већ извео твој закључак, није крива белосветска уранијум елита, нити локални политичари, већ непристојан народ.

Zato sto je EU ekonomska zamka za zemlje poput Srbije koje su nedovoljno privredno razvijene.
elementary my dear watson elementary
ulaza nerazvijene zemlje bez sopstvene privrede i oslonjenje na donacije i fondove Eu je potpuna smrt za gradjane te zemlje..
uostalom srbija bi za cas usla u EU da je srbija stabilna i ekonomski razvjena zemlja koja moze da u EU unese zdrav kapital..oni bi nas jurili da udjemo i davala svakojake povlastice samo da nas privole..
zemlja problem nikome ne treba..i sa takvom zemljom niko zdrav ni nece da saradjuje..
nemacka je najjaca zemlja u EU zato sto su nemci najradniji ljudi u eu..ne treba smetnuti s uma da je i nemacka bila srusena pre 50 godina i japan..dobio cak dve nuklearke
dzaba nama svakojaka ekonomska pomoc kad sve te pare zaglave u dzepove ministrara i njihovih pozadinaca tajkuna
tako se zemlja nikada nece razviti

licno ja imam evropsku uniju ispod prozora..u toj evropskoj uniji radnici rade tih 8 sati kao crnci..leba nose od kuce a platu primaju 15 000 dinara..
u evropskoj uniji plata od 400 500 evra ne znaci ama bas nista to ti je ko da je nemas pa u dojcland je SOCIJALANA POMOC preko 1000 jevreja..sace skrti nemci da daju vise para nego sto je coveku neophodno da bi ziveo..
ja gledam te "integracije" sa stanovista malog obicnog coveka gradjanina..i kakvu ja korist imam od toga..
ne razumu zasto se gleda na to koliko je evra plata ..meni nije bitno koliko mi je evra plata vec koliko za tu platu ja mogu da kupim..ako sam clan potrosackog drustva..
uostalom srbija je dovoljno bogata da joj ne treba evropska unija..
nego i ova dezintegracija srbije je smisljena..znas udara se na temelj drustva isti se ruse a narodu se predstavlja ulazak u eu kao resenje..za ponovno vaspostavljanja reda..
kako je to uvrnuto i bolesno

Back