Ne želim u EU, zato jer ...

Zasto NE u EU...

EU je pred raspadom-ekonomska kriza ce najvise pogoditi EU-dug raste-GDP pada-stanovnistvo stari..
Ocekuje se bankrot pojedinih novih clanica-Italije-Spanije-Grcke-Irske...

Srbija je trebalo da bude u EU pre 10 godina-danas je kasno..

Ulaskom u EU Srbija mora (pozeljno) da bude clan NATO-a -to dosta kosta i trazi angazman srpskih vojnika na ratistima Azije...

Srbija ipak gubi Kosovo ulaskom u EU-vecina clanica EU je za nezavisnost Kosova..

Ulaskom u EU veliki broj mladih ce napustiti Srbiju-sto ce dovesti do jos vece demografske katastrofe..

Rusija ce promeniti politiku prema Srbiji-ukinuti bescarinske pogodnosti-sto ce pogubnije delovati na srpsku privredu od povlastica koje daje clanstvo u EU..

U narednom periodu ocekuje se brzi rast ekonomija Rusije i Kine od EU i Srbija treba da jaca saradnju sa prosperitetnijim drzavama..

Rusija ima 900 milijardi dolara rezervi i profitabilno investiranje malog dela kapitala ce preporoditi Srbiju..

Prema EU sam ravnodusan, na neki eventualni referendum (koga, je l' te, nece ni biti) ne bih ni izasao.

Moze, a i ne mora.

Samo me nervira taj stav ukerenjen u Srba da ce nam onog trenutka kad udjemo u EU odmah biti bolje i da ce nam Unija resiti sve probleme. A istina je da ako smo qurac od drzave do ulaska u EU, bicemo to isto i posle, sto se lepo vidi na primeru Bugarske. Tako da, usli - ne usli u Jevropu, sami moramo da oznojimo dupeta ako hocemo da ovo bude zemlja dostojna zivljenja.
HOCU u EU , AKO bi to znacilo:
1.Da se ispita poreklo imovine svakog politicara i biznismena, te da se nezakonito steceno oduzme, a prekrsioci strogo kazne..
2.Da drzava svim silama finansijski pomaze natalitet u Srbiji.
3.Da se ispitaju sve privatizacije i kazni svaka nepravilnost.
4.Da donesen zakon bude jednak za sve u ovoj zemlji, bez obzira na to ko je.
5.Da se ne privatizuju strateska preduzeca, a da na celo tih preduzeca dolaze ljudi konkursom, prema kvalifikacijama.
6.Da se najstroze kaznjava svaki pokusaj korupcije.
7.Da se pare ulazu, i da drzava stane iza srpskog seljaka, na svaki nacin.
8.Da.....................
To je to.......

Nego da nastavim.

8) Zdravko Čolić - Kad bi moja bila.
9) Mišo Kovač - Ostala si uvijek ista.
10)Miroslav Ilić - Pozdravi je, pozdravi. (Upućeno Hrvatskoj jer će ona pre nas ući u EU)
11)Dino Merlin - Ja sam na te navik'o.
12)Toma Zdravković - Tužno leto (Jer belog šengena nema do januara.)
13)Đorđe Balašević - Prvi januar (Jer je beli šengen konačno stigao.)
14)Toma Zdravković - Dva smo sveta različita (Ako na ovo ne pusti suzu, nikad neće.)

Nego da nastavim.

10)Miroslav Ilić - Pozdravi je, pozdravi. (Upućeno Hrvatskoj jer će ona pre nas ući u EU)
14)Toma Zdravković - Dva smo sveta različita (Ako na ovo ne pusti suzu, nikad neće.)

:rotf::rotf::rotf:

Nego da nastavim.

Baskijci i potomci Baskijaca su uvek bili PROTIV Indo-Evropljana (Sarba)..

EvroAzija je uvek bila Sarbska i bice Sarbska..

Obnovicemo i prosiricemo Carstvo Aleksandra Velikog ...

Decko mani se ti carstva ovo je sasvim dovoljno!;)
Serbia_drainage_basins.gif

ps-Grci su bili u sastavu Acinog carstva.....

Back