Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
dok se vi zeyebavate retrogradni narod,gomila patriJota i ostali radikali svojim defetizmom osujecuju velike napore nashe ZES vlasti da nas priblizi belom shengenu
sramite se
sramite se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok se vi zeyebavate retrogradni narod,gomila patriJota i ostali radikali svojim defetizmom osujecuju velike napore nashe ZES vlasti da nas priblizi belom shengenu

Prema EU sam ravnodusan, na neki eventualni referendum (koga, je l' te, nece ni biti) ne bih ni izasao.
Moze, a i ne mora.
Samo me nervira taj stav ukerenjen u Srba da ce nam onog trenutka kad udjemo u EU odmah biti bolje i da ce nam Unija resiti sve probleme. A istina je da ako smo qurac od drzave do ulaska u EU, bicemo to isto i posle, sto se lepo vidi na primeru Bugarske. Tako da, usli - ne usli u Jevropu, sami moramo da oznojimo dupeta ako hocemo da ovo bude zemlja dostojna zivljenja.
To je to.......HOCU u EU , AKO bi to znacilo:
1.Da se ispita poreklo imovine svakog politicara i biznismena, te da se nezakonito steceno oduzme, a prekrsioci strogo kazne..
2.Da drzava svim silama finansijski pomaze natalitet u Srbiji.
3.Da se ispitaju sve privatizacije i kazni svaka nepravilnost.
4.Da donesen zakon bude jednak za sve u ovoj zemlji, bez obzira na to ko je.
5.Da se ne privatizuju strateska preduzeca, a da na celo tih preduzeca dolaze ljudi konkursom, prema kvalifikacijama.
6.Da se najstroze kaznjava svaki pokusaj korupcije.
7.Da se pare ulazu, i da drzava stane iza srpskog seljaka, na svaki nacin.
8.Da.....................
moram da obucem gvozdene gace..da ne strada bu ljanema sta da ubedjujes ,dace ti oni tamo vec nesto pa ce ti sve biti lepo i sareno , a mozda naprave od tebe i drag queen u skladu sa liberalno naprednim vrednostima

Nego da nastavim.
8) Zdravko Čolić - Kad bi moja bila.
9) Mišo Kovač - Ostala si uvijek ista.
10)Miroslav Ilić - Pozdravi je, pozdravi. (Upućeno Hrvatskoj jer će ona pre nas ući u EU)
11)Dino Merlin - Ja sam na te navik'o.
12)Toma Zdravković - Tužno leto (Jer belog šengena nema do januara.)
13)Đorđe Balašević - Prvi januar (Jer je beli šengen konačno stigao.)
14)Toma Zdravković - Dva smo sveta različita (Ako na ovo ne pusti suzu, nikad neće.)

Nego da nastavim.
8) Zdravko Čolić - Kad bi moja bila.
9) Mišo Kovač - Ostala si uvijek ista.
10)Miroslav Ilić - Pozdravi je, pozdravi. (Upućeno Hrvatskoj jer će ona pre nas ući u EU)
11)Dino Merlin - Ja sam na te navik'o.
12)Toma Zdravković - Tužno leto (Jer belog šengena nema do januara.)
13)Đorđe Balašević - Prvi januar (Jer je beli šengen konačno stigao.)
14)Toma Zdravković - Dva smo sveta različita (Ako na ovo ne pusti suzu, nikad neće.)
Samo Srbuju, a? Ma znao sam.
Ti Altajci i Baskijci su ti neki od najvećih velikosrba i njih među prvima treba podrediti evropskom sistemu vrednosti.
EvroAzija je uvek bila Sarbska i bice Sarbska..
Baskijci i potomci Baskijaca su uvek bili PROTIV Indo-Evropljana (Sarba)..
EvroAzija je uvek bila Sarbska i bice Sarbska..
Obnovicemo i prosiricemo Carstvo Aleksandra Velikog ...

zašto NE europskoj uniji
zato što se tamo živi da bi se radilo, dok je u nas drugačije