NE ZELIM U EU , IZ SLEDECEG RAZLOGA ...........

Crta smajlija i nekoliko nepovezanih reci,ocekivano.

ne mogu da verujem.....krstini forumasi , poznati po ozbiljnim tekstovima, jos ozbiljnijim politickim analizama , a najvise po nepismenosti, prozivaju mene za dve prosto prosierne ???...:dash:......e, carevi ......:klap:.....ajde, ovaj sa bradom na avataru i ovaj dulle shatro srbenda, da postave neki svoj tekst duzi od 500 slova, dobijate od mene po sto jura na ruke , svaki...i ne morate da vratite , majke mi:hahaha:

kajmak_mladi.jpg
posna-sarma.jpg

morava_grozdje.jpg
srpskagibanica2.jpg

Untitled-1.jpg
sljive.jpg

ovcarsko-kablarska-klisura.jpg
staparska-idila-5-predrag-supurovic.jpg

staparska-idila-2-predrag-supurovic.jpg

Реално, зато је и променио 50так никова за ових неколико година.

Ама бре пустите јадничка на миру. Ово сам већ спомињао али нпр ако вам се некад деси да вас вређа малоумник неки, не можете допустити себи да се увредите зар не? Ја никако не говорим да је он то . . .

Ама бре пустите јадничка на миру. Ово сам већ спомињао али нпр ако вам се некад деси да вас вређа малоумник неки, не можете допустити себи да се увредите зар не? Ја никако не говорим да је он то . . .

I to sto kazes.Not so sharp after all.:lol:

Ниц вређање, шутирамо га онако рекреације ради.

Batice , ako aludiras da ja zivim u fckn marinkovoj bari, tu si me nasekirao najstrasnije.....:rotf:....ti , zemljace , u ovaj deo beograda gde sam ja , ne mozes da dodjes ni u vizitu....cim vide odrpanca , uhapse ga kao sumnjivo lice:per::per:

Care, ti možeš da živiš i u BIG BEN-u, ali ćeš uvek ostati obični mediokritet-malograđanin

Džaba se pravdaš da si samo povremeno na netu-vidi se da si nobrazovan i nepismen

- - - - - - - - - -

Ma jadnik,vidi se da je pacenik neki.Pati od iluzija velicine,misli da je neko i nesto a garant zivi sa roditeljima,i grebe se od keve za pljuge(pusi slim naravno).:lol:

Ma nikako ne kapiram prozivanje onih na netu, preko neta, haha. Smešno...

E, sad,,,,,,,,,,,nikako ne mogu da razumem najbrojniju grupu i stalez u Srbiji,,,,,,,,srBsku gologuziju.............

SrBski gologuzan nema nista, jedva zaradjuje 300 evra ( ako uopste ima posao ) , sanse da dodje do sopstvenog stana su mu ravne nuli, vozi krntiju staru u proseku 17 godina, stedi na svemu na cemu moze, a od stresa i stezanja kaisa spada u najbolesniju naciju u celoj evropi.....( po statistikama ).......more nije video toliko dugo da je zaboravio da pliva , a poslednja destinacija gde je proveo godisnji odmor je bila kod babe na selu.......( pod uslovom da ima babu )......

Sta prosecnog srBskog golotguzana drzi u potpuno iracionalnom uverenju da ce mu u EU biti gore nego sada???........i da li moze biti gore??

Zato bih zamolio sve euroskeptike ( kako se to lepo kaze ) , a koji nisu bizMismeni , politicari ili budzetski pacovi.........da napisu sta je to , sto njih licno drzi u ubedjenju da ce eventualno clanstvo Srbije u EU da bude po njih pogubno???

Prokomentarisao bih zašto ti ne razumeš[...tebi su kao I one tri kategorije koje si naveo,najbitniji novac....materijalne vrednosti...ne razlikuješ se ti od političara, bizmismena i ostalih koje si naveo...svest ti ne ide dalje od novčanika...

Ono što svet čini lepim jesu različitosti koje su postojale dok nije došao globalizam na scenu, takodje i unijaćenje...time se gubi individualnost, time se postaje masa...masa je sirovina i od nje se pravi proizvod po želji proizvodjača...škart se uništava....

Ono što mene čini srećnim je da sam svoj na svome a ne tvoj na tvome...takodje, ne družim se sa svojim dušmanima, takodje iz jedne EU zvane SFRJ smo nedavno izašli i neslavno izašli...svi mi ovde na Balkanu..
ne znam da li ti je potrebno još logik ili si shvatio....

ODGVORO SVIH ODGOVORA...UVEK MOŽE GORE...UVEK....

Back