u ja i te kako smatram da muskarci cak vise od zena mogu da naprave razliku izmedju seksa i ljubavi,ali nije stvar u tome stvar je kad udjes u vezu
dajes rec da ces se ponasati na odredjeni nacin(osim ako nije dogovoren otvoreni brak)da neces muljati i valjda rec treba da znaci nesto...
mislim ja da mogu da udjem u neciji mozak i da znam tacno sta oseca kad je sa dr ribom,ono ne bi mi smetalo jer bi znala da je za mog dragog to samo seks..al u stvarnosti ti ne znas kako i sta ko oseca ka drugima,i iz neke svaleracije(posebno ako su krizna vremena za maticnu vezuXD)moze da proizadje nesto ozbiljno...
zato po meni je data rec najbitnija,
jer time ne garantujes e necu se naloziti ni na jednu,ili imati zelju da neku bimbo plavusu otresem od gaca cisto da se ispraznim,vec necu ugrozavati tvoje emotivno stanje,jer iako znam da je za mene to kres ti nikad neces moci da verujes u to...+pogazena rec je nepoverenje na svim dr poljima...
a to sto on moze da je vara a da ona ne sazna,moze,sto da ne,al menii je to mazohizam,nepotrebno cimanje..a i sam ce znati da nije odrzao obecano,pa bi valjda trebao lose zbog tog da se oseca(evo sad ja zivim u zemlji sesirica)ili da se ocea krivim jer je nije ispostovao....
msm sve to sa varanjem je meni nekako zivljenje u lazi,ti svaki put kad dodjes kuci treba da lazes nekog gde si i s kim bio itd itd..sta znam kome to ne smeta tome je ladovina,meni bi bio ne samo smor,nego bi se i osecala ko losa osoba...
inace sto se svrljanja sa strane tice,meni je ok ako se dvoje spandjaju pa se dogovore da je petkom dozvoljeno da se druze sa strancima

,i sve ostale stvari,pod uslovom da su
iskreni...
evo da ponovim iskrenost i postovanje obecanog=postovanje osobe koju volis