Mrzim narodnjake,repere,fensere,sabane i narodnjake,mrzim licemere,sponzoruse,klinci koji misle da su nesto a u stvari su k.....na bicikli,mrzim laz,prevare,obmane,mrzim masnu hranu,mrzim da radim kod drugog,mrzim MSN,mrzim Pink televiziju,mrzim nacionaliste koji pricaju o ratu i junace a nikad nisu ni pusku drzali,mrzim one koji su mi prelepili nalepnice po gradu,mrzim zimu,mrzim kisu,mrzim ljude koji me gledaju popreko zato sto sa istetoviran i izbusen,mrzim pacere,mrzim klince po teretanama,mrzim devojke po teretanama koje ne vezbaju nego vode abrove i smetaju mi raznim pitanjima,mrzim penzionere,mrzim politicare,mrzim skolu,mrzim trenerku,mrzim bele patike,mrzim ljude koji izlaze u grad u trenerki,mrzim zlatan nakit,mrzim gradske seljake,mrzim etikete,mrzim cigare,mrzim mleko,mrzim dnevnu stampu,mrzim americki humor,mrzim plasticne kese,mrzim kad vidim nekog kako pljuje na ulici,mrzim abrove,mrzim policiju,mrzim kad mi stignu racuni na kraju meseca,mrzim zasto se nisam rodio u 17veku,mrzim kad kupim kvaran jogurt,mrzim nedelju,mrzim lujke,mrzim hamburger u perper,mrzim sebe ponekad kad uradim nesto sto nisam trebao,mrzim da peglam,mrzim da perem sudove,mrzim da pakujem odelu u ormar,mrzim sto su mi roditelji umrli,mrzim sto zivim sam,mrzim da me sazaljevaju,mrzim da primam poklone,mrzim dlake od psa po meni,mrzim da idem na pijacu,mrzim da cekam,mrzim sto sam se ugojio 10kg za godinu dana,mrzim kad ide neko mojom ulicom,mrzim...