Ne volem...zapravo...mrzim!

МРЗИМ НЕКУЛТУРНЕ ЏОВАНЕ који викендом силазе у чаршију,набаце два кила парфема да покрију смрад ,заузму ми место у локалу где седим сваки дан,налочу се па повраћају улицом и на крају заврше у реду испред перпера да неким назови хамбургером у бајатој лепињи залију гајбу попијеног пива пре него што се исповраћају по тротоару

МРЗИМ НЕКУЛТУРНЕ ЏОВАНЕ који викендом силазе у чаршију,набаце два кила парфема да покрију смрад ,заузму ми место у локалу где седим сваки дан,налочу се па повраћају улицом и на крају заврше у реду испред перпера да неким назови хамбургером у бајатој лепињи залију гајбу попијеног пива пре него што се исповраћају по тротоару

I ja ih ne volim, u to vreme šetam Gizma i od silne gužve i tog silnog praziluka (što im viri iz duuupeta) moramo da pređemo na drugu stranu ulice. :thumbdown: Takvi mrze pse, čak i fine, kulturne i negovane kao što je moj.

fuj bre, dobro nini ko te nerviro toliko

ja mrzim inekcije i mrzim sto imam da ih primam do cetvrtka

ма неки џовани...у сред града код Задужбине кроз прозор фијукнуше кесетину пуну кора од банане..маму им сељачку...е такви се сјате викендом..
Много ме нервира некултура

ljudi, pa veci seljaci zive po gradovima nego na planinama
pa zar nikad niste videli kad iz solitera krenu da lete kese sa smecem?
ili kad seljaci setaju kuce po gradu koje se posere na sred trotoara, a oni nastave dalje kao da se nista nije desilo...
ili kad upisu dete u muzicku skolu i dodju kod profesora da ga pitaju kad ce poceti da uce malo kola, narodnjake i to, batali klasiku...

Back