Ne volem...zapravo...mrzim!

mrzim beskonačne digresije na predavanjima, apsolutno nepovezane priče u kojima profesor demonstrira svoju duhovitost i životno iskustvo, a masa se pali i cereka preko svake mere, time nepotrebno produžavajući boravak na faksu i skraćujući moje živce.

apel profesorima: molim vas, ako krenete o nečemu da pričate, nečemu od čega zavisi moj život i karijera, nečemu tako važnom kao što je infarkt miokarda, molim vas, nemojte da mi pričate anegdote o hirurzima koji vape za seksom. zaista me ne zanima. hvala

e sve će te čuti ovde
ima ih puno koji su na krsti :lol::lol:

da li je ta tegla ikada bila otvorena?

ako nije, postoji procep između poklopca (ako je od onog lima ili tako nekog metala) i stakla. zavučeš tu vrh noža za mazanje, gurneš koliko može i malo ga zarotiraš, dok ne uđe vazduh i čuje se "puc". i samo odviješ.

ovoliko mudrosti na jednom mestu... nisam video odavno
baš odavno :lol:

volem tu pesmu, a posebno ono "što ne volem kada se pesma ovako završi, kao racija!"

ah, videh da nas ne voli šumadinac, šta da mu radimo kad je glup. mnogo propušta. mnooooogo. brezobrazluk, keve mi moje.
ali! ono što je u celoj ovoj ujdurmi od presudnog značaja je da mi naše šapice nismo okrvarile, niti nam se ijedan nokat polomio.
sad, što smo nekad žrtve zločinaca, agresora i stranih paćenika, ah, avaj, to je cena naše unikatnosti.
nećemo se dati! niko ne sme da te dira, moja predstavnikice!

kako samo lupetaš... :confused::confused:

a znas li sta je najbolja stvar kod prepucavanja na pdf?
kad se izdignes iznad svega i kada ti dodje da nesto u slast odbrusis, a ti iskuliras i posle budes ponosan na sebe zbog toga
nijedan sukob u virtuelnom svetu nije opravdan, obicno se tu prse ljudi koji nemaju petlju da budu takvi u RL, pa ovde koriste prednosti skrivanja iza monitora
u RL bi verovatno blejali u prazno i bezali od prvog podignutog tona

ja zvao fobosa nekoliko puta na peglanje, al' on ništa
sisa, kao što i ranije rekoh

v4nst1.gif

Back