NE TUGUJ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde de bez panike ,, neću ja da vam rušim dijalog ,,
ja sam imala veronauku ,, mada katoličku ali valjda mu je to to
obrana i zaštita?? a kako se zove ono hitna pomoć? najn? prva pomoć ,, da --- tu smo imali neku profesorku koja je umesto krvavljenje govorila ---"krvavito" -- i to tako uvek ,, eh sećam se ja ranih gluposti iz škole

(jel bolje sada?)

ja sam na oto-u stalno lomio one testerice...noćna mora...koopim 300 komada i sve polomim za 2 dana....išao stalno kod stolara da koopim testerice....dok konačno nisam oslobđen testerisanja zato što sam moro da čoovam prste zbog mooozičke škole............na oto-u mi se dopalo da sečem stiropor na onoj električnoj žici.....ali uglavnom sam igrao igrice.........
e viš...ovo što reče hellen...možda imaju i poljoprivredu kao nastavni predmet.......zamisli stočarstvo...dovedu kravu...i svaki učenik mora da brine o njoj nedelju dana.... ja bih je vodio na ušće i na kalemegdan....i četkao bih je da boode lepa i davo bih joj sve najlepše da jede....

(elle, ni na početku ).....postoji logičan sistem....zapravo, vrlo savršen......i nikad mi se nije desilo da se zayebem zvanično..........mislim kad pišem ovako... vanforoomski..... jedino sam...jednom prilikom ...napisao droogu sms...."pošalji mi onaj ALBOOM...... a kevi sam ostavio porooku na stolu...ona ne zna da rookuje mobom.... ...dolazim u nedelju SKOOVAJ mi SOOPU....

ja sam ranije kao i moonja mesto u oo, c tz, v w, itd.
a kad sam poceo tako i da pisem hemijskom na mestima na kojima ne bi trebalo da ima zajebancije, tipa raznih dokumenata, krenuo sam da se kontrolishem :roll:

cekaj da vidim zadnju poruku sto sam primila -- bWe des ti ja po(D)lozi-6 i slowima- sest HEXE
LELE Vuče džaba ti bi na ovim prostorima
a tek što neki pokušavaju da podmetnu Alaha ??? boŠ sačuvaj

sve u svemu narode ,, drago mi je da je ova filosoF konačno živnula, (pa makar i samo tunajt)do skoro moralo vazda da se čeka na odgovor ,, tojeS čini mi se kao da svako čitao samo svoj i kontao ---Ala sam pametaaaaan ,,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back