Felerična
Ističe se
- Poruka
- 2.381
Sto me nerviraju ljubomorni ljudi, oni uopste ne vide da guse svoju drugu polovinu, a onda im je kriv djavo kad ih ostave ili prevare. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ke*njaj molim teSmirnoff_Ice:Jadan covek, bolestan, pa mu se jos i ovaj ludak nakaci na vrat.
raindog:o ljudi imate li granica![]()
raindog:soba23:Zajedno smo godinu i 8 mjeseci.Cesto smo se svadjali,uglavnom zbog toga sto sam bila ljubomorna i jos uvijek sam,ali se kontrolisem...Uglavnom,lijepa je veza,da izuzmem te svadjice,volimo se itd.
....A bivsa je udata,ima troje djece...Ne znam kako sam uspjela da ostanem normalna a ludjela sam...I naravno,dodaje da su se vidjeli u onih mjesec dana kad ja i on nismo bili zajedno!!!Prije godinu dana!!!
Nisam napravila scenu,ustala sam i otisla.Kako to da oprostim?Sto je bitno sto tad nismo bili zajedno?I kako je bas u tih mjesec dana uspio da se vidi sa njom?Pretpostavljam da su oduvijek imali kontakt,samo mi nije jasno kako i ona moze,pa udata je!!!:shock:
Tako sam sj*bana,grozno mi je...![]()
Obozavam ga al' mu nista vise ne vjerujem...
Kako da ga zaboravim![]()
![]()
![]()
kad ga tako mnogo volim![]()
Fuj,ebeno tuzna prica.![]()
reche osoba koja je pre mesec dana napisala ovo
stvarno strasno, eto ne znam ni ja kako bi eventualno mogla da mu oprostish![]()
![]()
jesus
![]()
soba23:...I nikad se nisam kajala,zato sto njegov brak nije postojao kao institucija mnogo prije mene,ja nisam bila uzrok.Nikad mu nisam pomenula zenu od trenutka kad me poljubio,nikad nisam bila ljubomorna na trenutke koje provede sa njom i kcerkom a koji su bili cesti(skoro svaka noc od 7 do 9),nikad ga nisam pitala zasto se napokon ne razvede kad vec ne zive zajedno...Jednostavno,voljela sam ga i to mi je bilo dovoljno.I na kraju,zasto nismo vise zajedno???Potpuno druge okolnosti su u pitanju bile,nesto sto nisam smjela prihvatiti i pukli smo.Jos uvijek smo u kontaktu,sve se zavrsilo prije nekoliko mjeseci,i dalje se cujemo,gledamo u njegovom lokalu...I to je to.
o ljudi imate li granica![]()
Nina2:raindog:soba23:Zajedno smo godinu i 8 mjeseci.Cesto smo se svadjali,uglavnom zbog toga sto sam bila ljubomorna i jos uvijek sam,ali se kontrolisem...Uglavnom,lijepa je veza,da izuzmem te svadjice,volimo se itd.
....A bivsa je udata,ima troje djece...Ne znam kako sam uspjela da ostanem normalna a ludjela sam...I naravno,dodaje da su se vidjeli u onih mjesec dana kad ja i on nismo bili zajedno!!!Prije godinu dana!!!
Nisam napravila scenu,ustala sam i otisla.Kako to da oprostim?Sto je bitno sto tad nismo bili zajedno?I kako je bas u tih mjesec dana uspio da se vidi sa njom?Pretpostavljam da su oduvijek imali kontakt,samo mi nije jasno kako i ona moze,pa udata je!!!:shock:
Tako sam sj*bana,grozno mi je...![]()
Obozavam ga al' mu nista vise ne vjerujem...
Kako da ga zaboravim![]()
![]()
![]()
kad ga tako mnogo volim![]()
Fuj,ebeno tuzna prica.![]()
reche osoba koja je pre mesec dana napisala ovo
stvarno strasno, eto ne znam ni ja kako bi eventualno mogla da mu oprostish![]()
![]()
jesus
![]()
soba23:...I nikad se nisam kajala,zato sto njegov brak nije postojao kao institucija mnogo prije mene,ja nisam bila uzrok.Nikad mu nisam pomenula zenu od trenutka kad me poljubio,nikad nisam bila ljubomorna na trenutke koje provede sa njom i kcerkom a koji su bili cesti(skoro svaka noc od 7 do 9),nikad ga nisam pitala zasto se napokon ne razvede kad vec ne zive zajedno...Jednostavno,voljela sam ga i to mi je bilo dovoljno.I na kraju,zasto nismo vise zajedno???Potpuno druge okolnosti su u pitanju bile,nesto sto nisam smjela prihvatiti i pukli smo.Jos uvijek smo u kontaktu,sve se zavrsilo prije nekoliko mjeseci,i dalje se cujemo,gledamo u njegovom lokalu...I to je to.
o ljudi imate li granica![]()
Ma koje spanske serije, moracu babu da pretplatim na internet![]()
raindog:o ljudi imate li granica![]()
Gazdarica:Inace, ni ja iz tvoje price ne mogu da razaberem tacno (mogu samo da pretpostavljam) da li je doticna, bivsa supruga tvog dragog???
Nina2:raindog:soba23:Ma koje spanske serije, moracu babu da pretplatim na internet![]()
Spanska serija je poci momku u posjetu i saznati da se dopisuje sa bivsom,ali ne reagovati jer ipak nije u najboljem stanju bas.
Pretplati babu na Internet obavezno,posto ni ti ni ona vjerovatno nemate vremena gledati spanske na TV-u ili ste sve vec odgledale pa vam treba malo prave akcije...
soba23:Gazdarica:Inace, ni ja iz tvoje price ne mogu da razaberem tacno (mogu samo da pretpostavljam) da li je doticna, bivsa supruga tvog dragog???
Nije''bivsa'' zena u pitanju vec osoba s kojom se zabavljao prije tri godine a koja se u medjuvremenu udala i dobila dvoje djece.Iznervirala me njihova iznenadna bliskost,nista drugo,al' nek bude da je normalno da ga se u toj situaciji sjete sve bivse.Ipak,postoje neke granice.
Ne bi trebalo da ponavljam da sam s tim istim covjekom skoro dvije godine u vezi,da je zivio sa zenom godinu dana,da vec sest godina ne zivi sa njom i da tek sad rade na razvodu,jer i ona ima nekog...
Uostalom,koliko shvatam,ja zato sto je bio u braku nemam prava da budem ljubomorna,ja ne treba da se pitam ni oko cega,treba da cutim i kazem: cekaj,on je bio ozenjen,treba da budem srecna sto sam s njim,pa nek me vara itd.Ma,gluposti totalne.
Vi ste svi tako slatki i divni,nikad vas partner nije prevario,nikad ga niste uhvatile u nekoj sitnoj lazi,nikad ne patite...Onda ste stvarno srecnice!!!![]()
soba23:Nina2:raindog:soba23:Ma koje spanske serije, moracu babu da pretplatim na internet![]()
Spanska serija je poci momku u posjetu i saznati da se dopisuje sa bivsom,ali ne reagovati jer ipak nije u najboljem stanju bas.
Pretplati babu na Internet obavezno,posto ni ti ni ona vjerovatno nemate vremena gledati spanske na TV-u ili ste sve vec odgledale pa vam treba malo prave akcije...
Ma ovde bi joj bilo zanimljivije, ovo je pravi reality show sudeci po tvojim kontradiktornim izjavama koje je raindog iskopala![]()