Ne tako davna vremena...

RAZANJ...... je l to ono de se stane kad se ide u grcku....de su pljeskavice? ili ej to dzep? izvini ako sam rasista i snob!!!!!
kako je sad tamo
ja sam u stvari dobrica :)
e mario dobar si dobar je l ste vi pametni od seksa moram i ja majku mu u promiskuitet neki!!!!!!!!!!!!! ali dok se odlucim ovi sirotani ce da se pozhene :(

e stvarno je dobra poruka ignorisi ovo drugo.

i ovi na TV se kreshu uzas super im je

o boze...imitiram krvoloka sada.. uzhas!!!!!! dajte neki link za NAJUSPESHNIJA I BEZBOLNA samoubistva ili ako ej neko vesht eutanasta??????

Alexandro:
Tri godine sam bio sa devojkom koju sam voleo i jos uvek je volim, tri godine nase ljubavi, patnje i bola. Gresio jesam i uvek to priznajem, ali nisam jedini krivac bio. Ne... ona nista nije kriva, ona je samo nevino ljupko stvorenje koga treba voleti. Krivi su neki drugi, njoj bliski ljudi. Posle moje poslednje greske otisla je drugom u zagrljaj i drugom ce radjati decu.
Verujem da ti nije lako, ali ti garantujem da ni8 njoj nije.
I meni se desilo isto, samo što sam ja na mestu tvoje bivše, pa sad posle 4 godine braka shvatam da ja tog čoveka uopšte ne volm, da mi je duša zarobljena u prošlosti.. :cry: I ŠTA SAD???

Alexandro:
Tri godine sam bio sa devojkom koju sam voleo i jos uvek je volim, tri godine nase ljubavi, patnje i bola. Gresio jesam i uvek to priznajem, ali nisam jedini krivac bio. Ne... ona nista nije kriva, ona je samo nevino ljupko stvorenje koga treba voleti. Krivi su neki drugi, njoj bliski ljudi. Posle moje poslednje greske otisla je drugom u zagrljaj i drugom ce radjati decu.

Znam da ces svratiti ovde i naci ovo...

Jelena, Beko moja... volecu te doveka!
Tvoj Aleksandar

Gresio jesi kazes. U pitanju su znaci greske a ne greska, imam utisak da ti je ona oprastala, oprastala i kad joj je prelilo casu lepo fino otisla nekom ko ce mozda malo manje gresiti od tebe. Valjda ti je to pruzilo potrebnu lekciju. Nije fora u priznavanju greske vec u teznji da do sledece greske ne dodje.

Back