ne shvatam

meni je ceci avatar bas nekako cool (nije obican nije ni vulgaran a skrece paznju), a ovaj tvoj novi nekako prevelik, kao da slika ne prato format, sorry na iskrenosti ali ja ga tako vidim, inace avatar moze a ne mora da oslikava nekog, ali vecina ljudi odmah poveze sliku i izgled osobe, zato ja i nestavljam ljude na avatar....

Jel? Moram da nadjem neku manekenku onda, mada ne znam koja je lepa ko ja :)

Naglasila si riječ avatar, pa mi se čini da pitaš i zašto uopšte neko reaguje na avatar... ja reagujem... kako na postove, tako i na korisničko ime i avatar... tu polazim od sebe, moj nick, kao i moji avatari, predstavljaju mene, sve su to moja stanja i raspoloženja.

kako si ti meni bliska :)

ja sam uhvatila sebe od pocetka forumasenja kako na neke avatare reagujem kao bik kada mu mahnes crvenom maramom- lik iz "Paklene pomorandze" npr., u periodu kada sam bila veoma osetljiva na "zlo" ...
dok sam na plavo more jednog lelujavog nika uvek reagovala kao zacarana :)

mada, i njihova kucanija su bila u skladu sa avatarom- manje, vise

ipak se avatarom i nikom predstavljamo :aha:

sakira mi je sexi zenska, ali ovaj mi se avatar ne svidja..misim, zaglavila prst u usta..de je tu erotika?:)
previse ocigledno, previse napadno..
el ja sad nisam zensko ili sta?:D

ne pridajem mnogo značaja avatarima...mada me s vremena na vreme neki baš oduševi, kad mi ide uz nick neke osobe...pa mu/joj tad to i kažem...:D

forumašima je nažalost sve što je žensko u avataru, provokativno( čast izuzecima)...:lol::lol::lol:

Moze li mi neko objasniti:

zasto se zenama svidja moj Sakira avatar- u njemu vide bebi-zenu
dok je muskarcima neprijatan i provokativan
tj. tema je prosta- zasto muskarci i zene toliko razlicito i burno reaguju na avatar

u napred hvala na komentarima

Стигле ме године и диоптрија, па све гледам у чему је фазон са овим аватаром....:think:
Мени на први поглед изгледа као нека цура која има херпес на уснама....па јој натекла доња усна сва у крастама...:confused: После видех да је она то турила прст у уста, али попреко...:lol:

Ако би се неко докон позабавио статистиком, видео би да бар 30% женских аватара на форуму има женске усне у крупном плану, са истуреним језиком или тако нешто као ласцивно...:roll: Врло, врло, оригинално....:mrgreen:

Стигле ме године и диоптрија, па све гледам у чему је фазон са овим аватаром....:think:
Мени на први поглед изгледа као нека цура која има херпес на уснама....па јој натекла доња усна сва у крастама...:confused: После видех да је она то турила прст у уста, али попреко...:lol:

Ако би се неко докон позабавио статистиком, видео би да бар 30% женских аватара на форуму има женске усне у крупном плану, са истуреним језиком или тако нешто као ласцивно...:roll: Врло, врло, оригинално....:mrgreen:
ne zaboravi istrcena dupeta:mrgreen:
ps. dotle doslo, tetka, a? eee..uvatile godine:))))))

Viš kako tvoj tebe lepo opisuje... :mrgreen:

ja nesto ni ne obracam paznju na avatare, te nisam ni primetila kakav je tvoj,a mene ostavlja ravnodusnim, nisam cak ni bila svesna da je ta na slici sakira. licno ne volim avatare ni muske ni zenske, kad se stavi gola zena/muskarac u izazovnoj pozi, donjem vesu i sa yebackim pogedom/stavom...ne razumem koja im je poenta, a bas se previse ponavljaju :neutral:

a ja?
da li sam izazovna sa golim sisama:mrgreen::mrgreen:

tj. tema je prosta- zasto muskarci i zene toliko razlicito i burno reaguju na avatar

ha ha ha
slika je bas dobra :)
Sakira se sigurno nije ovako slikala kako bi se sjetila bebi dana i djetinjstva :) Takodje mislim da je prevazisla oralnu fazu razvoja i da vise ne sisa prstice. A to je, dame moje i vama poznato, zar ne? Samo se malo pravite ... I to je slatko - sto se pravite :) i cudom cudite...
Na zdravlje

mož da staviš i krokodila u anvatar...jebbe mi se...

Back