Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ozbiljno, ali ja sada prvi put čujem taj izraz 'prizetko'..![]()
Dežurno magare za vuču![]()
Heh...
I tako će biti jednog dana i sa mojim mužem...
ne moraju da se vole ali moraju da se poštuju, inače ću se jako naljutiti...
![]()
Heh...
Moji su mog momka npr. baš kao voleli (dobro, za tatu baš i nisam sigurna, hehe), a on nam je uvek pomagao i dolazio kad god nam je bio baš kao potreban, ali ja nisam dozvoljavala mojima da imaju drugačije ponašanje prema njemu osim isključivo najboljeg...
Sa druge strane ni njemu nikad nisam dozvolila da o njima govori i da se prema njima ponaša ikako drugačije nego sa potpunim poštovanjem...
I tako će biti jednog dana i sa mojim mužem... ne moraju da se vole ali moraju da se poštuju, inače ću se jako naljutiti... to su mi mnogo slabe tačke... porodica i ljudi koje volim i onda me mnogo nervira ako se ne ponašaju normalno... a nažalost imam i takvih primera u bližoj okolini gde moram da ćutim... iako me strašno boli nepravda...
![]()
užas,
živeti sa taštom je borba protivu dva pms-a
Nije.
I? Šta sa tim?
vodi ga kući
Kad se momak uda da li je onda ženina majka njemu tašta ili svekrva, mislim, ako se već udao i da li mu je onda žena žena ili mu žena postaje muž? Hm...![]()
Imam tako sad taj problem, uopšte ne mogu da ga shvatim pa ako možete da mi pojasnite, bila bih vam vrlo zahvalna :umiljanko:
Pitanje glasi:
Kad se momak uda da li je onda ženina majka njemu tašta ili svekrva, mislim, ako se već udao i da li mu je onda žena žena ili mu žena postaje muž? Hm...
Najgluplja tema ikada![]()
Imam tako sad taj problem, uopšte ne mogu da ga shvatim pa ako možete da mi pojasnite, bila bih vam vrlo zahvalna :umiljanko:
Pitanje glasi:
Kad se momak uda da li je onda ženina majka njemu tašta ili svekrva, mislim, ako se već udao i da li mu je onda žena žena ili mu žena postaje muž? Hm...
Najgluplja tema ikada![]()