Ne razumem te odnose :nerazumenko:

Lúnasa

Buduća legenda
Poruka
42.276
Imam tako sad taj problem, uopšte ne mogu da ga shvatim pa ako možete da mi pojasnite, bila bih vam vrlo zahvalna :umiljanko: :)

Pitanje glasi:

Kad se momak uda da li je onda ženina majka njemu tašta ili svekrva, mislim, ako se već udao i da li mu je onda žena žena ili mu žena postaje muž? Hm... :confused:

Najgluplja tema ikada :mrgreen:

Imam tako sad taj problem, uopšte ne mogu da ga shvatim pa ako možete da mi pojasnite, bila bih vam vrlo zahvalna :umiljanko: :)

Pitanje glasi:

Kad se momak uda da li je onda ženina majka njemu tašta ili svekrva, mislim, ako se već udao i da li mu je onda žena žena ili mu žena postaje muž? Hm... :confused:

Pojma nemam:roll:
...ali ..ako dete nema mašte ima čkapi i u tašte..
tako kažu..ne znam :roll:

Pitanje glasi:

UDavacho jedna. Pozdrav od Ud Davacha ;)

Pitanje glasi:

Nije ti jasno sta mu je to uradila i kako ga je omadjijala
ta ljigava gnjidica?
:p

Pitanje glasi:

jel to pricamo o momcima sa Uba ... ne cujem dobro ovih dana :lol:

ja sam pre rekla mami, dok sam još živela sa njom,
da neću da se udajem, tj. neću da idem u tuđu kuću,
nego 'oću da se ženim i da dovedem njega kući,
a majka mi rekla "e nećeš ga majci" i još ponešto,
al' me malko sram da vam pričam. :rumenko:

:manikir:

Meni moja majka isto tako nekako rekla...
A ja baš htela da budem kući svojoj sa svojim dragim tada... bila mlada i neiskusna...
Sad bi' pobegla na kraj sveta najradije, i to sama... dobro, ako neko hoće može da se pridruži, ali da sam plaća svoje troškove :)

Nije ti jasno sta mu je to uradila i kako ga je omadjijala
ta ljigava gnjidica?

:nerazumenko: opet
Ništa te, bre, ne shvatam, kakve gljivice i gnjidice i o kome pričamo uopšte? :D

ljubavi oces nekog da zenis? :per:

Pa nisam razmišljala o tome, što?
Jel' imaš nekog u vidu? :p

Meni moja majka isto tako nekako rekla...
A ja baš htela da budem kući svojoj sa svojim dragim tada... bila mlada i neiskusna...
Sad bi' pobegla na kraj sveta najradije, i to sama... dobro, ako neko hoće može da se pridruži, ali da sam plaća svoje troškove :)

:nerazumenko: opet
Ništa te, bre, ne shvatam, kakve gljivice i gnjidice i o kome pričamo uopšte? :D

Pa nisam razmišljala o tome, što?
Jel' imaš nekog u vidu? :p

ma htedoh ti reci kud ces svadbu na ovu skupocu...mada bilo bi lepo igrati na stolu ispod satre :rotf:
:heart:

Ti si, Žex, prolupao načisto :)

A nećem bre da se ženim a ni da se udavam, bar ne još, moram taj fakultet da završim...
A onda da se napijem
I onda mogu i da se udavam.. evo u miraz nosim dve trošne kuće i deset jutara najkvalitetnije bačke crnice i trećinu stana u najelitnijem delu NS-a i možda još ponešto...
:D

A nećem bre da se ženim a ni da se udavam, bar ne još, moram taj fakultet da završim...
A onda da se napijem
I onda mogu i da se udavam.. evo u miraz nosim dve trošne kuće i deset jutara najkvalitetnije bačke crnice i trećinu stana u najelitnijem delu NS-a i možda još ponešto...

A moram da konstruishem bre neshto
ne moz samo tako hipoteticki da se pitas
mora da ima nesto uhvatljivo tu

A onda da se napijem

zamisi da se udas sad za nekog burzuja oma bi lakse i ucila :lol:.....no preshur :whistling:

Back