S
SINDI
Gost
Емотивни вампири-људи који поседују велико искуство, и говоре и чине ствари које ће их довести до одређеног циља, иако то често нема везе са оним што стварно мисле и осећају. Мрзим лаж.:-? Кад-тад се све разоткрије, али човек буде повређен. Али понављам, ако дозволиш да те изманипулишу, велики део кривице је твој.Увек ми је био бзв. тај израз-искориштавање.gossca:Ovako. U vezi ste... recimo godinu dana, manje - vise...
1. Sta bi vas nateralo da iznenada odete?
Коначно уверење да је веза лоша за мене.Не мора да постоји конкретан разлог.
2. Sta ako se pojavila neka stara/nova osoba koja vam se oduvek svidjala i kaze da zeli vezu s vama i vi zelite? Kako bi se opravdali kod ove osobe s kojom ste u vezi, a koja vas verovatno voli? Koje izgovore bi koristili? Da li bi je naterali da sama ode? Izazivali?Ili mozda otvorenost?
Не улазим у нове везе док се ложим на старе фрајере.Не постоји као могућност.
3. Da li ste nekad nekog emotivno iskoristili, kako i zasto?
Не.
4. Da li ste nekad bili emotivno iskorisceni, kako i zasto?
Не.Можда сам утриповала да је нешто више него што стварно јесте.Али то је моја грешка.Заиста верујем да човек може да види истину, ако то жели.Без обзира колико неко покушава да га изманипулише.
Zelim odgovor na sva pitanja. Cisto me zanima informativno... gosscino istrazivanje :-D ... dajte svoj doprinos nauciNa detaljima cu biti najzahvalnija. :-D
Ja prosto moram da dodam i:
5. Sta podvodite pod emotivno iskoriscavanje? Sta je to za vas? Sta podrazumevate pod tim?