- Poruka
- 2.186
ма ви сте болесни 100%(комунисти)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj uopšte da komuniciraš sa kretenom komunjarskim... Ne obraćaj pažnju na njega, imao je dečko traume u detinjstvu. Valjda će se pojaviti neki srpski Franko ili Salazar da počisti ovu levičarsku gamad... a u isto vreme i zapadnjačku.ма је*ем те у уста болесна...ви комуњаре сте чак и гори него окупатори:mad:
Desnicari su toliko izdrkani, da njihova svest ne moze nikako da se popravi sem streljanjem.Uostalom, Drazu je Krcun opalio olovom tacno na mestu ispod Gazele.Tada je ta kvislinsko-izdajnicka stoka, koja je saradjivala sa okupatorom,zavrsila onako kako je zasluzila zbog svojih dela.
Nemoj uopšte da komuniciraš sa kretenom komunjarskim... Ne obraćaj pažnju na njega, imao je dečko traume u detinjstvu...
Dobro,mi smo bolesni.ма ви сте болесни 100%(комунисти)

прва његова песмица у животу
млада партизанка сукњу носила
млада партизанка г***на појела
смрт фашизму и комунизму

Nacionalna Izdaja... E, kad to kažu komunisti... dal' da se smejem ili plačem...

Nemoj uopšte da komuniciraš sa kretenom komunjarskim... Ne obraćaj pažnju na njega, imao je dečko traume u detinjstvu. Valjda će se pojaviti neki srpski Franko ili Salazar da počisti ovu levičarsku gamad... a u isto vreme i zapadnjačku.
FRANKO fasista iz Spanije....!!!!

то знам ........право на самоопредељење
УСТАВ 1974

Dobro,mi smo bolesni.
Nego zasto mi nisi odgovorio o vasem (cetnicko-monarhistickom) ljubavnom odnosu sa Amerikom.Jel ste bezali posle ll.sv rata u Ameriku i govorili da je to kolevka demokratije?Da li je tacno da ste se zalagali za vrednosti kapitalisticke Evrope kada je ovde vladao socijalizam?Jel tacno da i dan danas imate svoja udruzenja po Australiji,Americi...I ONI SU VAM SADA PRIZNALI KOSOVO!
To je pitanje koje se ovde postavlja,a na koje nikada verovatno necemo dobiti odgovor!
![]()
Dobro,mi smo bolesni.
Nego zasto mi nisi odgovorio o vasem (cetnicko-monarhistickom) ljubavnom odnosu sa Amerikom.Jel ste bezali posle ll.sv rata u Ameriku i govorili da je to kolevka demokratije?Da li je tacno da ste se zalagali za vrednosti kapitalisticke Evrope kada je ovde vladao socijalizam?Jel tacno da i dan danas imate svoja udruzenja po Australiji,Americi...I ONI SU VAM SADA PRIZNALI KOSOVO!
To je pitanje koje se ovde postavlja,a na koje nikada verovatno necemo dobiti odgovor!
![]()
opste dobro jesi ti meni pre neki dan posalo ovde na chatu sliku sa dnevnika dva kako neko drzi seseljevu sliku na kojoj pise ne damo srpske patriote ili tako nesto vec u potpisu KOMUNISTICKA PARTIJA SRBIJE,bas sam se raspitao,to je neki kreten koji za sebe tvrdi da je komunista,a zvao popa da mu okadi ili osvesta prostorije "stranke".slatko sam se ismejao-))anarog,ne seri zivota ti vise.zapitaj se koliko je puta srbin udario na srbina pa onda pricaj o necem drugom.
opste dobro jesi ti meni pre neki dan posalo ovde na chatu sliku sa dnevnika dva kako neko drzi seseljevu sliku na kojoj pise ne damo srpske patriote ili tako nesto vec u potpisu KOMUNISTICKA PARTIJA SRBIJE,bas sam se raspitao,to je neki kreten koji za sebe tvrdi da je komunista,a zvao popa da mu okadi ili osvesta prostorije "stranke".slatko sam se ismejao-))anarog,ne seri zivota ti vise.zapitaj se koliko je puta srbin udario na srbina pa onda pricaj o necem drugom.

anarog sta ces,siptari vole da jebu,srbinu je vaznije da ima dobra kola,da moze svako vece da izlazi po splavovima i tako to.sta ces.