Ne postoji ništa posle smrti

ako ga je stvorio među prvima onda je to bilo daleko pre stvaranja Adama i Eve, pa ne može biti da ga je stvorio za potrebe misije.

A&E stvoreni su tek 6. dan stvaranja
a SIN na nebu - prvi dan

dal vojskovođe prije nego i bude rata
pripremaju vojsku
spremaju vojnike?

da!
pa ako je stvoren sa misijom da spase svet i pre nego što su Adam i Eva zgrešili
nešto se mnogo pripremao...
mogao je da dođe odmah po grehu Adama i Eve, a ne da čeka toliko dugo...

biće ipak da je stvoren sa drugim ciljem..a da je u misiju poslat tek kad je Bog Otac rešio da umesto uništavanja grešnih ljudi (što je pokušao sa potopom) i umesto pokušaja da sklopi savez sa izabranim narodom (preko Mojsija), da svim ljudima da šansu da se spasu ljubavlju, pokajanjem i verom...

ili možda ipak nije stvoren prvog dana? Možda je bio jedno sa Bogom sve do odvajanja u zasebnu ličnost u cilju spasilačke misije?
Zar ne kaže Isus "Ja i Otac jedno smo" ?

Poslednja izmena:
OTKRIVENJE 3,14

I anđelu Crkve u Laodiceji napiši: "Ovo govori Amen, Svjedok vjerni i istiniti,

POČETAK BOŽJEG STVORENJA:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sam Gospodin Yehoshua ti kaže da je STVORENJE.
Stvoren OD Jedinoga Stvoritelja Boga Oca YHWH
NA POČETKU STVARANJA.

ne piše - točno kada

---------------------------------------------------------------------------------

JEDNO – OTAC I SIN

================================
Teoretičari TTT sa stihom – JEDNO -
dokazuju da je SIN G Jehoshua = OTAC Bog Jahve.
-----------------------------------------------------------

Time sami sebi rade kontradikciju.
JER – osnova TROJSTVA,
piramidalna trokutina - kaže:
Otac NIJE Sin – Sin NIJE Otac!
----------------------------------------------------------------
A nedostaje im – TREĆI – JEDAN!
Gdje ima stih
Otac i Sin i SD su JEDNO?

i
LJUDI (spašenici) će biti JEDNO
sa BOGOM Ocem JHVH -
jel TO po tvojoj analogiji znači -
LJUDI SU BOGOVI?
=============================

IVAN 17,11

Ja više nisam u svijetu, no oni su u svijetu, a ja idem k tebi.

Oče sveti, sačuvaj ih u svom imenu koje si mi dao:

DA BUDU JEDNO KAO I MI.

IVAN 17,21

DA SVI BUDU JEDNO KAO ŠTO TI, OČE, U MENI I JA U TEBI,

neka i oni u nama budu da svijet uzvjeruje da si me ti poslao.

IVAN 17,22

I slavu koju si ti dao meni ja dadoh njima:

DA BUDU JEDNO KAO ŠTO SMO MI JEDNO -

==============================

i LJUDI (spašenici) će biti JEDNO

sa Sinom od Boga Oca JHVH -
sa G Yehošuom -
dal TO znači da će ti LJUDI biti = G Yehoshua?

ili je u u pitanju tvoje Nerazumijevanje?
ili – lažno naučavanje?
================================

JA JESAM... - ups! -
upravo sam sa - JA JESAM - reko da sam BOG
da li sam to reko?

ja jesam JEDNO sa svojom MAJKOM
ŠTO sam ja - zato što sam JEDNO sa svojom MAJKOM?

tvojom logikom - ja sam MOJA MAJKA
jel tako?

Kako je tužno kada pojedinci pokušavaju da Boga stave u neki ograničeni okvir ljudskog uma i da ga onda seciraju ne shvatajući da je Bog trancedentalan, svemoguć i mnogo veći i dublji nego što naš um to može da sagleda i shvati.
Znaci, Bog je za tebe matafizicki, apstraktan, :?:
Sve je to toliko Jednostavno, jer nas je oblikovao prema njegovom oblicju.

Mesija Yahusha je izjavio da je Kamen,a Bog to nikada nije izjavio.
sta ti u stvari hoces da kazes, Mesija, je ugaoni kamen, a Bog OTAC JE VECNA STENA, jel to?
5. Мојсијева, глава 32
3. Јер ћу јављати име Господње; величајте Бога нашег.
4. Дело је те Стене савршено, јер су сви путеви Његови правда; Бог је веран, без неправде; праведан је и истинит.
Исаија, глава 26
4. Уздајте се у Господа довека, јер је Господ Господ Вечна стена.

sto mislis bas slame prazne, znamo da su kosti minerali, a stene su isto sastavljene od minerala
Ne bre, nego ima mnogo ovih citata iz biblije ili čega već, pa ako se te gluposti nerazumljive preskoče, sve ostalo je lupetanje kao neko. Izarčiste baš mnogo slova, izlizaste tastaturu na temi koja je prilično jasna. Nema ništa posle smrti i to je to.

Pa sto se niko nije vratio od MILIJARDI koji su umrli da nam kaze?

Možda je sistem takav da im nije dozvoljeno ili moguće da se vrate i kažu nam nešto. Jer onda bi ljudi znali i ne bi mogli da prolaze test vere u Boga. Jer lako je verovati kad znaš. Uz to ljudsko ponašanje ne bi bilo autentično jer bi bili vođeni koristoljubljem da uđu u raj.

Evo zanimljive priče iz Biblije.

Luka 16,19Čovjek neki pak bješe bogat, koji se oblačaše u skerlet i u svilu, i življaše svaki dan gospodski i veseljaše se.
Luka 16,20A bijaše jedan siromah, po imenu Lazar, koji ležaše pred njegovijem vratima gnojav,
Luka 16,21I željaše da se nasiti mrvama koje padahu s trpeze bogatoga; još i psi dolažahu i lizahu gnoj njegov.
Luka 16,22A kad umrije siromah, odnesoše ga anđeli u naručje Avraamovo; a umrije i bogati, i zakopaše ga.
Luka 16,23I u paklu kad bješe u mukama podiže oči svoje i ugleda izdaleka Avraama i Lazara u naručju njegovu,
Luka 16,24I povikavši reče: oče Avraame! smiluj se na me i pošlji mi Lazara neka umoči u vodu vrh od prsta svojega, i da mi rashladi jezik; jer se mučim u ovome plamenu.
Luka 16,25A Avraam reče: sinko! opomeni se da si ti primio dobra svoja u životu svome, i Lazar opet zla; a sad se on tješi, a ti se mučiš.
Luka 16,26I preko svega toga postavljena je među nama i vama velika propast, da ovi koji bi htjeli odovud k vama prijeći, ne mogu, niti oni otuda k nama da prelaze.
Luka 16,27Tada reče: molim te dakle, oče, da ga pošalješ kući oca mojega,
Luka 16,28Jer imam pet braće: neka im posvjedoči da ne bi i oni došli na ovo mjesto mučenja.
Luka 16,29Reče mu Avraam: oni imaju Mojsija i proroke, neka njih slušaju.
Luka 16,30A on reče: ne, oče Avraame! nego ako im dođe ko iz mrtvijeh pokajaće se.
Luka 16,31A Avraam reče mu: ako ne slušaju Mojsija i proroka, da ko i iz mrtvijeh ustane neće vjerovati.

i još nešto kad neverni Toma ugleda Isusa po vaskrsenju
Jovan 20,29Isus mu reče: pošto me vidje vjerovao si; blago onima koji ne vidješe i vjerovaše.

Back