Не постоје погрешни мушкарци

Ангел.

Buduća legenda
Poruka
47.355
У животу жене никада нема "погрешних" мушкараца, већ има само погрешних избора које су оне саме донеле.

Наставак текста на линку.

Ne postoje pogrešni muškarci - Postoje loši izbori na koje ste sami pristali: Psihologija odnosa​

Kakvog partnera imamo pored sebe to pokazuje i kako se ophodimo prema sebi samima.

Najviše od svega na kvalitet odnosa sa spoljnim svijetom utiče naše unutrašnje stanje, a ponajviše, način na koji se ophodimo prema sebi samima. Dakle, u životu žene nikada nema "pogrešnih" muškaraca, već ima samo pogrešnih izbora koje su one same donijele.

Sam muškarac je dobar pokazatelj koliko je njegova žena uložila u sebe, u svoj razvoj, u svoju sposobnost da doživi radost, donese dobre odluke i razmišlja pametno. Zbog toga po procjeni ženinom partnera možete vidjeti kakva je i ona osoba.

Ako se ispostavilo da trenutno imate „pogrešnog“ partnera vrijeme je da razmislite: „Zašto vaše stanje i vaš stav privlače takve ljude i situacije?". Formiranje adekvatnog samopoštovanja je nešto na čemu možete i morate raditi. To je dobra vijest.

Loša vijest je da morate puno i redovno raditi. Možemo mijenjati okruženje i partnere, ali sve dok nas naš "glavni partner" (mi sami) ne cijeni, neće nas cijeniti ni ostali. Našim vlastitim ponašanjem prema sebi i drugima, drugi ljudi određuju šta zaslužujemo.

Dakle, da biste uskladili odnose sa svijetom, prvo morate voditi računa o sebi i kako se ophodite prema sebi. Punoća duha, radost i entuzijazam čine ženu privlačnom i zanimljivom, kao i samopoboljšanje. Kada poštujemo sebe, možemo poštovati i druge, a to je odličan temelj za izgradnju harmoničnih odnosa.

Da li se slažete?

Poslednja izmena od moderatora:
svi su pravi,nego ne umeju da artikulišu šta je smisao života u vreme otuđenja od prirode
ranije se pratilo samo vreme i radilo da bi se živelo,sad imaš milion skilova da bi podneo da ne treba da misliš i živiš :rotf:
sistem američki a ljudi nisu budale da veruju i fašizam i pljačku
ima i trgovina i vlade za dogovaranje,a ne hipnoza,silovanje i pljačka
i još da se poubijaju da nema svedoka,nego to bile neke budale necivilizovane i divlje
ma nemoj,naješće se mog kjurca svi zajedno,i amerika i evropa i nobelove nagrade i mirovne snage i nato
obični lopovi i ubice,teroristi i fašisti:rtfm:🤷‍♀️:lol:

Da li možemo prema partneru kojeg smo odabrali (ili onoga koga volimo na daljinu itd) proceniti nešto o nama samima? Sigurno.

Naravno da je svai naš izbor NAŠ i da ne možemo druge kriviti za svoje izbore. Međutim, rekla bih da nema ni "pogrešnih izbora". Jer i ti izbori su proizvod nas samih, otkrivaju potencijalno uvek nešto u nama i stoga je korisno osvrnuti se na osobine osobe koja nas je nečim privukla da bismo bili sa njom.

Recimo ako je šablon koji me privlači distanciran muškarac, to otkriva jedno.
Ako je šablon neko ko je prirodan, iskren, otvoren to isto tako otkriva osobu.
Neobičan.
I dan danas ne znam tačno da izdvojim bitnu osobinu muškaraca koje sam volela. Šta se tu potrefilo ne znam.

Za sex je lako: dobar sex. Za ljubav sigurno postoji neki triger, samo koji? To kada bismo znali o sebi imali bismo više uspeha u ljubavi. verujem.

stvarno te chasopise treba zabraniti

ebemu misha nekad izadjem iz frizerskog salona kontam da sam bolesna se a sve to zbog sedenja ispod haube i i chitajutji chasopise

katharine-hepburn.gif

Back