goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Baš sam nedavno bio ne jednom rođosu i ortak koji je pio alkohol umsto vode
,dečko posto skroz strejt,celo veče pije sokiće opušteno...I nikog ne smara,sve ok.Bilo simpa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde opredeli se je l piješ ili ne piješ. Da li deklarativno ne piješ, ili se ne napijaš, a popiješ ponekad? Pa da precrtam post koji je laž.
Zato što većina pije na žurkama i ne trebaju im trezni svedoci
A i zezanje je malo lelujavo kad se popije... hehehe
i tačno ... smatram izopačenim sve antialkoholičarske kamene face koje izlaze u grad a ćute i ne đuskaju
nek sede onda kući i piju Knjaza, koji moj izlaze kad su mračni![]()
...i ne treba, mene su drugarice alkoholicarke navukle na koktele ...sreca moja da su skupi a ja stipsa pa retko narucujem ...cak sam skidala i recepte sa neta pa sama pravila ali to vise ne radim, mogu da postanem alkoholicarka kao moja drugarica koja stuce archer za 1 dan![]()
Nisi razumeo, ali nema veze. Inače, alkohol (blaga intoksikacija) više potencira ono što u čoveku već postoji. Nije alkohol doveo od transformacije u ono što ti ne treba, već samo do popuštanja kočnica i slobodnijeg samoizražavanja. U tom smislu, trebalo bi da si srećan zbog ušteđenog vremena.Razumeo i objasnio..alkosi me ne zanimaju..a ovim povremenim dam sansu al ne vredi..kad popiju nisu ono sto mi treba..da budu svesnieo za lexu srce moje zasto ona zeli ulepsati zivot picem a ja ne
![]()
Inače, pijani ni ne obraćaju pažnju na namćore, ne vide oni belu mačku, nego mi polupijani
To je muka![]()
odo na pivce
ne gnjavim ljude koji ne zele pice, prvo predpostavim da imaju neko stanje, oboljenje zbog kog ne smeju konzumirati alkohol ...
a to je vec privatnost ...
Ista logika kao kad ti neko kaže ne jedem slatko jer sam dijabetičar. Neverovatna paranoja ovde vlada od jedne čašice rakije.Malo ti je naopaka ta prva pomisao. To je kao kad bi rekla za one koji se ne drogiraju da verovatno imaju neko oboljenje koje im ne dozvoljava uzimanje droga. Gde je tu zdrav razum?
Oce neko probudi lexu ceka je dgra pa treca smena na forumu![]()
Ista logika kao kad ti neko kaže ne jedem slatko jer sam dijabetičar. Neverovatna paranoja ovde vlada od jedne čašice rakije.
Ljudi, pak, masovno jedu čokoladu, čak i deca, a kad preteraju kvare se zubi, dobija celulit i menja krvna slika.
Imate li u okolini "ne pijem" ljude i imate li kakav komentar, da li ste možda jedan od njih?
E dole sam razradila onako maštovito, al' da mi ne kažu da je za blog, mene taj deo krstarice stvarno ne zanima, pa neka ovde stoji kao pitanje, a ispod i zašto ga postavih![]()
ma jasno je meni to.
Nego, možda ljudi koji piju i koji ne piju ne treba da izlaze zajedno?
Zato što uvek neko nekoga čudno gleda.
E jeste počeli koristiti jedan te isti izraz za sveDeteda ti pojasni teta - imas kompleksasa koji je smor bez pica ali kada erik uzme casicu postaje druga licnost
! Zapravo postaje sve ono sto regularno u zivotu nije,
nisu losi za zurke do neke granice jer kada kompleksas oseti da mu se neko nasmejao ili ga popreko pogledao mahom sledi dum dum pa nisu bas prijatni ni kada su pod gasom jer od istih mozes svasta ocekivati
...i imas veseljake, taj veseljak moze biti jos sladji kada popije casu, dve ali to samo znaci da je za nijansu opusteniji jer bi sa njim provod bio extra i da pije sok od borovnice jer je po prirodi zivahan i zabavan covek...
...medicinske faze su nesto drugo, licnost je najvaznija prilikom procenjivanja kako ce se ko pijan ponasati...![]()
Blablatruć asam opaka a ne pročitah temu, mrzi me stvarno, aj samo idi. Ili pročitaj, pa piši. Drugi post je u pitanju, a prvi je PITANJE, ne konstatacija na koju možeš ovako bezobrazno i naglo da izvodiš bahate zaključke.Kakva glupost od pitanja!
Da li ti možeš da shvatiš to da nekome ne prija alkohol? Da ne voli da ga okusi? Da ne podnosi da neko vrši pritisak na njega da pije kad svi ostali piju?
Kakav crni strah od toga da ću da postanem alkoholičar... ahahahaha... Bože!
A zašto ljudi koji "ne piju" imaju tu strašnu potrebu da naglašavaju da se uvek dobro provedu?!To može da se desi samo ako se osobe jedva poznaju. Osobe koje se dobro poznaju već bi se navikle na takvo nešto.
Hiljadu puta mi se desilo da sam izašla sa društvom, da jedina nisam pila, ali da sam se provela nikad bolje. Oni malo popiju, oslobode se, budu baš prirodni, briga ih što su na javnom mestu, ja ih pratim, prenesu raspoloženje na mene, iako sam zapravo od starta dobro raspoložena. Problem može da nastane ako se neko toliko napije da ne zna za sebe, povraća, svi moraju da ga paze, tad svakako propada izlazak.![]()
Meni alkoholna pitja jako smrde, narocito vino i zestina. Cak mi je muka i kad samo treba da operem čaše od alkohola.Da li to znaci da sam: bolesnik, namtjor, leceni alkos, loshe drustvo za izlazak ili sta?