"Ne pijem" ljudi!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije izopacheno kad se drkosh napije, ali je izopacheno kad se drkosh ne napije? Msm, stvaaarno ... :roll:

pričali smo o đuskanju i provodu u izlasku, ako se ne varam...
ja uopšte nisam spominjao napijanje i lešenje od alkohola ...

i tačno ... smatram izopačenim sve antialkoholičarske kamene face koje izlaze u grad a ćute i ne đuskaju
nek sede onda kući i piju Knjaza, koji moj izlaze kad su mračni :lol:

i tačno ... smatram izopačenim sve antialkoholičarske kamene face koje izlaze u grad a ćute i ne đuskaju

'...ajd' ne budali a kao sve alkoholicarske face se ubise od provoda i djuskanja:)...sipak malo...upravo je suprotno jer ovaj nacvrckan ne moze ni da igra a da te ne izgazi kao pijano obezglavljeno pile...gde si video pijanog coveka kako igra?
Ja videla samo pijanog kako pravi budalu od sebe...:mrgreen:

...pricaj ti to nekom neiskusnom...:mrgreen:

...

nek sede onda kući i piju Knjaza, koji moj izlaze kad su mračni :lol:

Ima puno mracnih faca koje se redovno alkoholisu isto kao sto ima puno smorchina koji posebno udave kad su pijani. Te osobine koje ti opisujes jednostavno nemaju veze sa alkoholom i kad bi malo bolje posmatrao ljude, ustanovio bi da ih alkohol u biti ne menja i da je njihovo ponasanje pod alkoholom lakrdija koja cesto nije nimalo simpaticna.

Naravoučenije: Nikad nemoj biti trezan! :lol:

Naravoucenije: probaj da ne budes namtjor.

'...ajd' ne budali a kao sve alkoholicarske face se ubise od provoda i djuskanja:)...sipak malo...upravo je suprotno jer ovaj nacvrckan ne moze ni da igra a da te ne izgazi kao pijano obezglavljeno pile...gde si video pijanog coveka kako igra?

...

:hahaha:e sad nek vide ribe na kakve padaju:super:

...

ama imaš valjda 4 te faze pijanstva, ispraviće me neko ako se baš razume u terminologiju ...
pripito, opito, pijano i komatozno stanje ...
što se hvataš baš za te komatozne ... naravno da su oni patos i ne mogu ni jezik da pomeraju :lol:
a taj što malo zuji, ako te i nagazi, izvinuće ti se ... pripiti ljudi su uglavnom druželjubivi :lol:

MM ne samo da privatno izbegava ljude koji ne piju nikako vec ne zeli ni da posluje sa njima. kaze, kakve su to zaradjene pare ako se deo njih odmah ne potrosi u kafani. Stvarno veruje da ljudi koji ne piju ne mogu biti normalni.
Ne volim krajnosti ali kad bih za prijatelje birala pre bih izabrala one koji nikad ne piju nego one koji npr. samo dva puta u godini preteraju. Nosim lose uspomene na period zivota u kome je clan porodice pio i cesto i mnogo pa sad se osecam neprijatno kad sam u drustvu i najveselijeg coveka koji je barem malo pripit.

Sto se mene tice popijem casu vina s vremena na vreme a preteram samo jednom godisnje, valjda mi zao da ne napricam gluposti barem taj jedan dan.

Ima puno mracnih faca koje se redovno alkoholisu isto kao sto ima puno smorchina koji posebno udave kad su pijani. Te osobine koje ti opisujes jednostavno nemaju veze sa alkoholom i kad bi malo bolje posmatrao ljude, ustanovio bi da ih alkohol u biti ne menja i da je njihovo ponasanje pod alkoholom lakrdija koja cesto nije nimalo simpaticna.

Naravoucenije: probaj da ne budes namtjor.

kad bi ti pila alkohol, ustanovila bi da alkohol ne mora zakonomerno da vodi u lakrdiju od ponašanja ...
a to ko bolje posmatra ljude od nas dvoje, pitanje je ....

ama imaš valjda 4 te faze pijanstva, ispraviće me neko ako se baš razume u terminologiju ...
pripito, opito, pijano i komatozno stanje ...
što se hvataš baš za te komatozne ... naravno da su oni patos i ne mogu ni jezik da pomeraju :lol:
a taj što malo zuji, ako te i nagazi, izvinuće ti se ... pripiti ljudi su uglavnom druželjubivi :lol:

Dete:lol: da ti pojasni teta - imas kompleksasa koji je smor bez pica ali kada erik uzme casicu postaje druga licnost:)! Zapravo postaje sve ono sto regularno u zivotu nije,
nisu losi za zurke do neke granice jer kada kompleksas oseti da mu se neko nasmejao ili ga popreko pogledao mahom sledi dum dum pa nisu bas prijatni ni kada su pod gasom jer od istih mozes svasta ocekivati:mrgreen:

...i imas veseljake, taj veseljak moze biti jos sladji kada popije casu, dve ali to samo znaci da je za nijansu opusteniji jer bi sa njim provod bio extra i da pije sok od borovnice jer je po prirodi zivahan i zabavan covek...

...medicinske faze su nesto drugo, licnost je najvaznija prilikom procenjivanja kako ce se ko pijan ponasati...:ok:

Aha, toliko su druzeljubivi da nemaju pojma kad je dosta smaranja. :roll: U bilo kojoj od tih faza, ljudi jednostavno postaju neosetljivi na to kako deluju na okolinu i samim tim ne predstavljaju prijatno okruzenje.

a što bi bio problem ako ne smaraju vas trezvenjake, nego se zezaju i provode za svoj groš između sebe?
nemoj mi spočitavati da branim pijandure koji gnjave trezvenjake.

a što bi bio problem ako ne smaraju vas trezvenjake, nego se zezaju i provode za svoj groš između sebe?
nemoj mi spočitavati da branim pijandure koji gnjave trezvenjake.

Oni koji ne smetaju direktnim smaranjem u klubu, smetace u saobracaju i time sto povracaju tu i tamo po toaletu pa toalet u klubu smrdi gadno.

Ipak, ovo je cesca situacija sa pijancima: ja (trezvenjak) djuskam i provodim se za svoj grosh, nakachi se neki blago pripiti alkos da mi duva za vrat i smara kojekakvim debilnim pitanjima i ko je onda tu smarach?

Poslednja izmena:
Dete:lol: da ti pojasni teta - imas kompleksasa koji je smor bez pica ali kada erik uzme casicu postaje druga licnost:)! Zapravo postaje sve ono sto regularno u zivotu nije,
nisu losi za zurke do neke granice jer kada kompleksas oseti da mu se neko nasmejao ili ga popreko pogledao mahom sledi dum dum pa nisu bas prijatni ni kada su pod gasom jer od istih mozes svasta ocekivati:mrgreen:

Ovo je tačno, teto!
Kompleksaši su nezgodni kad se istripuju. Za njih alkohol nije, otkriva sve što se inače krije.
;)

...i imas veseljake, taj veseljak moze biti jos sladji kada popije casu, dve ali to samo znaci da je za nijansu opusteniji jer bi sa njim provod bio extra i da pije sok od borovnice jer je po prirodi zivahan i zabavan covek...

...medicinske faze su nesto drugo, licnost je najvaznija prilikom procenjivanja kako ce se ko pijan ponasati...:ok:

hvala, mama, na pojašnjenjima :lol:
odo ja na jedno pivce s drugarima :lol:

Oni koji ne smetaju direktnim smaranjem u klubu, smetace u saobracaju i time sto povracaju tu i tamo po toaletu pa toalet u klubu smrdi gadno.

Ipak, ovo je cesca situacija sa pijancima: ja (trezvenjak) djuskam i provodim se za svoj grosh, nakachi se neki blago pripiti alkos da mi duva za vrat i smara kojekakvim debilnim pitanjima i ko je onda tu smarach?

pristalica sam znatno oštrijih kazni od trenutnih za pijane vozače
onaj ko se toliko oleši od alkohola da mora da povraća je svinja
pijan čovek koji gnjavi žene je neviđen smarač

al' ja nikad nisam u tim gore pobrojanim situacijama

a sad stvarno odoh, smlačiće mi se pivo :lol:

ma jasno je meni to.
Nego, možda ljudi koji piju i koji ne piju ne treba da izlaze zajedno?
:think:
Zato što uvek neko nekoga čudno gleda.

...i ne treba, mene su drugarice alkoholicarke navukle na koktele ...sreca moja da su skupi a ja stipsa pa retko narucujem ...cak sam skidala i recepte sa neta pa sama pravila ali to vise ne radim, mogu da postanem alkoholicarka kao moja drugarica koja stuce archer za 1 dan :sad2:

Zasto mislis da samo trezvenjaci cudno gledaju propitu osobu? :lol: Da pijanima stvarno pomaze alkohol da bi im bilo lepo, oni ne bi obratili paznju ni na trezvenjake ni na pijane ili trezne namtjore okolo.

Nisam mislila da trezvenjaci čudno gledaju pripitu osobu, već da se međusobno gledaju.
Ako ja hoću da popijem, neću da mi neko pored mene broji i da me prekorno gleda, već ću da budem sa ljudima koji isto umereno popiju. Niko ne voli da bude sa nekim ko se oleši, naravno.
Sa druge strane, dešava se da meni nije zanimljivo nekad sa ljudima koji piju ako ja tada recimo ništa ne popijem.

Dobro, to su situacije na žurkama uglavnom, ne mislim na svakodnevnu rutinu :)
Naglašavam da ne podržavam svakodnevno pijenje alkohola.

Pa stvarno, podignu nosić, pa prosto kvare apetit ostalim gostima.
Osećaš se krivo što jedeš prasence, sarmice, rusku salatu, bajaderice...
Pogledom prelaze preko stola kao da posmatraju zabranjeno voće i prezrivo odguruju tanjire i ostalim gostima broje čašice i zalogaje.

Tako mene drugarica pitala jedom kad sam popila dva piva: "A tebi nije muka tako kad popiješ?", napravivši izraz lica kao da će dobiti proliv svakog momenta, sa krajevima usana povijenim nadole, prosto kao da joj se plače...

Preseo mi taj izlazak.

...ja 99% hrane i pica na slavama i slicnim dogadjanjima ne probam i niko mi jos to nije uzeo za zlo... cak mi posle spakuju kolace i zito da ponesem kuci posto samo to i jedem :super:

Back