"Ne pijem" ljudi!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iz mase kojima je alkohol vredan pomena a bogami i vise od toga..ne mogu bez njega..neuracunjivi su i nepouzdani..promenljivog raspolozenja.ako ih neko vidi pijane na ulici bezi od njih..sazaljeva ih..ocigleno da imaju problem..koji ja imam problem sto vodim za njih tzv zdrav zivot:lol:
A ti baš ne praviš razliku između 5% alkosa i ostatka sveta? Ko me bio po ušima da citiram tvoj post, nisam ni mislila da ćeš razumeti šta sam htela da kažem... :D :lol:

Iskaču iz mase i žele da iskaču iz mase su dva različita pojma :lol:

Još jednom: ako ih je SOLIDNO MNOGO, ne iskaču iz mase... već je sačinjavaju... opet alkohol, Lexo... :mrgreen:... samo na ovoj temi te dovoljno unakazio... :lol:... te slanje reputacija umesto prijava, te citiranje budibogsnama postova, te delirium tremens... :lol:

vi ste samo wannabe, momak, ništa više, ko i svi ostali. Ništa posebno niste, niste bolji, moćniji i mudriji, niti ste veći karakteri. Baš je dokaz to što se toliko upinjete da to dokažete (sebi).

Ako kažeš da ne piješ, ti nisi karakter, nego pozer, isfolirani... jel' tako?
Toliko puta su ti na ovoj temi ljudi razbili taj nakaradni stav, da se neću ni potruditi da ti ga sitnim... tako je, ti si karakter. :super:

I naravno da nema više alkosa od ovih "ne pijem" likova. Najveći deo smo mi, koji pijemo a nismo alkosi.

Al' te i dalje svrbe oni koji 'ladno kažu 'ne pijem'... majku li im jbm... :lol:... ma zašto li, a? ;)... pa što se ne dohvatiš svog pića, nego ti smeta što oni ne piju, do te mere da i teme o tome otvaraš? :hahaha:
Ma jok, nije stvar karaktera... :lol:... već čiste zavisti, možda... :think:

Tj. ne odbijamo "principijelno" alkohol.

Nije mi problem, evo ponovo ću te uputiti na PRVI post koji napisah na ovoj temi, gde sam naveo moguće razloge 'ne pijem' stava.
Princip u tome ima minimalan udeo, već su, opet govorim, u pitanju stvarni razlozi u kombinaciji sa jačinom karaktera.
Prosto.

A ti baš ne praviš razliku između 5% alkosa i ostatka sveta? Ko me bio po ušima da citiram tvoj post, nisam ni mislila da ćeš razumeti šta sam htela da kažem... :D :lol:

Razumeo i objasnio..alkosi me ne zanimaju..a ovim povremenim dam sansu al ne vredi..kad popiju nisu ono sto mi treba..da budu svesni:lol:eo za lexu srce moje zasto ona zeli ulepsati zivot picem a ja ne :lol:

+ 1 primer, uzgred, ne pije ni kafu. Ni kafu iz automata. Cepa kokakolu, doduše.
Ne jede brzu hranu, obožava grickalice, doduše, i ne, nije uopšte prezgodna i prezdrava, ali eto ima te neke principe i ne odstupa od njih. Znači da me biješ po ušima ne bih znala gde da je vodim, samo da sednemo negde da se ispričamo, ne bih znala ni čime da je poslužim. Tu se bira i šećer, naravno, neslano i sve što uz to ide.....
Koka- kola zamenjuje kafu ljudima koji ne vole kafu.
Znam i ja takve.
Takođe znam i one koji ne piju alkohol inače i ne sviša im se ukus, ne privlači ih, ali nazdrave baš na slavi ili rođendanu, da se ne izdvajaju.
Meni je to glupo.
Ja neću da pijem koka- kolu i ne bih volela da je to društveno neprihvatljivo. Što da pijem ako mi se ne sviđa.
Dok na primer, kafu i alkohol volim, osim slatkih pića :D

Ali majku mu..... ne znam, zašto komplikuju toliko?
Jedna (20+) me je mrtva ozbiljna pitala, po odlasku na prvomajsko groktanje u prirodi, koliko koje pivo ima procenata alkohola, i "kog piva sme da popije jednu čašu, a da se ne napije".
pa ta je malo retardirana, da prostiš, a odrasla osoba...
Znam i ja jednu takvu, pa se sve femka, a samo zato da bi bila u centru pažnje. Jaooo, jaoooo :rumenka:
Ne znam, meni su ti ljudi fenomen. Zamišljam ih na slavi kod kuma kako izbegavaju zdravicu na šta svi pilje u njih a oni drže govor 5 minuta o tome kako je alkohol štetan. Stvarno mi nije jasno kako u svakoj prilici uspeju da odbiju da stave na jezik kap nečega što je na kiosku za 18+ čime se izgovaraju i, najzad, ZAŠTO? Čemu tolika zadrtost?

Ima li ko odgovor? :(
Meni su ti ljudi ok. Ako im je princip da ne piju, zašto da ne.
Možda imaju iz okoline nekog alkosa pa se boje da ne postanu kao on.
A najverovatnije im se ukus ne sviđa, pa zašto da trpe.
Druga stvar, možda ne žele da izgube kontrolu.
Moja mama nikad ni kap alkohola nije uzela, ali zato puši ko Turčin.
Ne privlači je jednostavno.

Poslednja izmena:
Mene nerviraju oni gosti koji ništa neće, šta god da im ponudim, a recimo došli su na slavu ili rođendan.
Osećaš se kao da si šugav, a sve si najlepše pripremio.
Poželim da ih zamolim za spisak hrane i pića koje vole, da se ne obrukam sledeći put :mesi: :tiganj:

Mene nerviraju oni gosti koji ništa neće, šta god da im ponudim, a recimo došli su na slavu ili rođendan.
Poželim da ih zamolim za spisak hrane i pića koje vole, da se ne obrukam sledeći put :mesi: :tiganj:

pa to su ti što nikad ništa ne piju ... posle zgražavanja nad alkoholom, prelaze na zgražavanje nad hranom koja je previše masna ili zapržena, pa te pitaju jesi li na pijaci pazarila tu turšiju, pa koliko je sveže bilo mleko koje si stavila u kolače i tako redom... :lol:
.... ili, ako nisu drčni, onda ćute i ništa ni ne okuse, jedva čekajući da odu kući i večeraju presnu šargarepu :lol:

haahaha:hahaha:sad se setih jedne svadbe kod pozarevca bili..ne znam ime al jak neki restoran..i pazi sad tu krajnost i ogranicenost kad sve regularno gazirano od sokova i 1 jedini neka brlja od jabuke:lol:znaci ko da smo pali s marsa sto ne pijemo gazirano covece..ono kao ne pijes pivo..bolestan si 100%:lol:i kako sad regulisu po novom zakonu voznja bodovi i izlazak u dgra pitam se:think:

pa to su ti što nikad ništa ne piju ... posle zgražavanja nad alkoholom, prelaze na zgražavanje nad hranom koja je previše masna ili zapržena, pa te pitaju jesi li na pijaci pazarila tu turšiju, pa koliko je sveže bilo mleko koje si stavila u kolače i tako redom... :lol:
.... ili, ako nisu drčni, onda ćute i ništa ni ne okuse, jedva čekajući da odu kući i večeraju presnu šargarepu :lol:

Pa stvarno, podignu nosić, pa prosto kvare apetit ostalim gostima.
Osećaš se krivo što jedeš prasence, sarmice, rusku salatu, bajaderice...
Pogledom prelaze preko stola kao da posmatraju zabranjeno voće i prezrivo odguruju tanjire i ostalim gostima broje čašice i zalogaje.

Tako mene drugarica pitala jedom kad sam popila dva piva: "A tebi nije muka tako kad popiješ?", napravivši izraz lica kao da će dobiti proliv svakog momenta, sa krajevima usana povijenim nadole, prosto kao da joj se plače...

Preseo mi taj izlazak.

haahaha:hahaha:sad se setih jedne svadbe kod pozarevca bili..ne znam ime al jak neki restoran..i pazi sad tu krajnost i ogranicenost kad sve regularno gazirano od sokova i 1 jedini neka brlja od jabuke:lol:znaci ko da smo pali s marsa sto ne pijemo gazirano covece..ono kao ne pijes pivo..bolestan si 100%:lol:i kako sad regulisu po novom zakonu voznja bodovi i izlazak u dgra pitam se:think:

Ništa, onda drmneš rakijicu da se povratiš od šoka! :hahaha:
Ni ja ne pijem gazirano, sokove ne volim, najbolja je voda i neki prirodan alkohol (u umerenim količinama)
A ako baš odem na slavu i nemaju ništa drugo, popila bih i taj sok, da se ne uvrede ljudi.

Uh sada Dzordzi, prosla me zuta minuta...ima divnih vrednosti...

A znas Galo sta mene izludjuje - kada neko zagleda hranu, jaoj mogla bih ga gadjati istom...
...mrzim i one devojke koje u zelji da pokazu koliko jedu krenu kao prasici da bacaju sve u sebe uz kuknjavu kako su jel' debele...
...i one ocigledne buce koje nece ni mrvu hrane da uzmu na rodjendanu jer su toboz buce ali one ne ruckaju puno...

...mi antialkoholicari smo jos i najbolji mada sam kazala da za decu, srecu, zdravlje progutam gutljaj bilo cega...

Pa meni su isti. Kad je neko drven bez alkohola, ne smatram ga mnogo drugacijom osobom kad se ushljoka.

pa dobro, ne mora da se baš ušljoka ... možda popije čašu-dve da se malo opusti, ako je stidljiv ... meni je to kul...

al' se naježim kad vidim u kafani nekoliko smrknutih izopačenika koji nit romore nit govore, a sve posmatraju kao s neke visine ... a na stolu im se crni koka kola i zelene flaše kisele vode :lol:

pa dobro, ne mora da se baš ušljoka ... možda popije čašu-dve da se malo opusti, ako je stidljiv ... meni je to kul...

al' se naježim kad vidim u kafani nekoliko smrknutih izopačenika koji nit romore nit govore, a sve posmatraju kao s neke visine ... a na stolu im se crni koka kola i zelene flaše kisele vode :lol:

Nije izopacheno kad se drkosh napije, ali je izopacheno kad se drkosh ne napije? Msm, stvaaarno ... :roll:

Back