pivo je zdravo, ako se oduzme alkoholja ne razumem bezalkoholno pivo
ali u tom slucaju - mozes da jedes pivski kvasac, nema potrebe za samim pivom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pivo je zdravo, ako se oduzme alkoholja ne razumem bezalkoholno pivo
Pa zapravo, da. Mislim da bi te odbile, ako su se baš olešile. Zamisli trip, ko da im tata stoji ispred i čeka da ih kresneAli ja nikad nisam to potencirao..to si tamo videla sex ili pice..poenta je sto se takvi prepoznaju i traze takvo drustvo..mene zabole..krivo mi samo sto nisam teo kresnem neke pijane i drogirane..ono zao mi ih..jel mislis da bi one mene odbile iz istog razloga sto sam kao str8![]()
Ево ја "не пијем" и под тиме сматарам не пити ни кап алкохола ни у којој ситуацији...Пре свега због тога што не волим правити будалу од себе напијањен...а с друге стране вероватно због тога што имам пријатеље (који такође не пију) а довољно су "луди" као да су пијани па ми једноставно не треба пиће "за опуштање"...Иначе пробао сам већину пића..и могу рећи да су ми се многа свидела (ракија највише)....ако то није довољак показатељ да врло лако могу упропастити себи живот тако што ћу постати алкос...онда не знам шта је...
Imala sam isti slučaj sa zelenim čajem, i da sada mi je okej. Cilj navikavanja na ukus alkohola? Da ne bi u društvu gde baš svi piju ili ima samo alkohol iskakao sa rečenicom "ja ne pijem, ja sam bolji/lepši/pametniji od vas i imam veće moralne vrednosti i bolji mi je karakter i sl.
Pa pogledaj, ako misliš, znam ja da ne razmišljaju svi tako, pogledaj samo juneta i ovog mudosera. Sve vreme pišu o tome kako su karakterom bolje osobe od ovih koji "piju", odnosno popiju.
Da, naspram ovih koji "ne piju" svi ostali ispadaju alkoholičari, takav je sklop reči. Ja uglavnom otvaram teme zbog glupavih frazetina, što je i ovde slučaj.
Iskaču iz mase i žele da iskaču iz mase su dva različita pojmaPa kako onda iskaču iz mase, kad ih ima solidno mnogo?
Ja koliko znam, uvek po kafanama ima neki sto koji uzurpira muziku ostalom narodu, viče, urla... prosto, iskače iz mase, majku im antialkoholičarsku.
Ne predstavljaj slučaj kao da je više alkosa nego onih koji kažu 'ne hvala, ne pijem'. Taj 'straw man' argument je patetičan.
Ilti, zamisli se ko iskače iz mase...
Pa zapravo, da, zvuči tako.Kad neko tako kaze: ne pijem,ispada da mi drugi pijemooooo..i to u onom smislu,pijemo posteno.
bolje je konzumirati vutru nego alkohol ,ja ne kapiram ljude koji su u fazonu .."ja ne pusim"
о ја "не пијем" и под тиме сматарам не пити ни кап алкохола ни у којој ситуацији...Пре свега због тога што не волим правити будалу од себе напијањен...а с друге стране вероватно због тога што имам пријатеље (који такође не пију) а довољно су "луди" као да су пијани па ми једноставно не треба пиће "за опуштање"...Иначе пробао сам већину пића..и могу рећи да су ми се многа свидела (ракија највише)....ако то није довољак показатељ да врло лако могу упропастити себи живот тако што ћу постати алкос...онда не знам шта је...
Pa zapravo, da. Mislim da bi te odbile, ako su se baš olešile. Zamisli trip, ko da im tata stoji ispred i čeka da ih kresne![]()
Pa zapravo, da, zvuči tako.
Ahhahaha al zamisli trip kao evo i oni se teturaju znaci sad su opusteni..sad imaju samopouzdanje i zna se zasto su se olesili..da bi skupili muda za startovanje..a mi smo se podgrejale s 2 koktela i sad smo ko koshute laksi plen![]()
Pa da jabuke su rezervisane za supertebe zašto bi tvoji gosti uopšte bili toliko kul?Ne nije tako..NE PIJEM moze znaciti to da ne pijem namenski..ne izlazim u grad da pijem..ne kupujem brlju da pijem gajbi jer sam bez ribe u losem tripu..to je ne pijem..al popijem kad zelim...sta zelim i koliko zelim..ali uopsteno ne pijem ako me neko nudi po difoltu jer on ne moze bez piva ili drugog alkohola..ja ne nudim goste jabukama i zelenim cajem iako tvrdis da sam extrem
E nesto sam ti ja mnogo upo u oko s prepunim samopouzdanjem bez pomoci aklohola..pa se pitas odakle ybtA ja sam june mačo tip vidi me kako sam strejt i smejem im se buahaha osećam se tako nadmoćno i oni nisu u stanju da vide nesreću koja vrišti iz mene ali bože moj kako se moćno osećam![]()
Pa da jabuke su rezervisane za supertebe zašto bi tvoji gosti uopšte bili toliko kul?
A šta radiš kad te ostavi cura, pročitaš knjigu?
Samo želim da ustanovim šta to treba da se radi kad se izlazi u grad, ne šta ne treba, nego šta je poenta izlaska, aj složićemo se da alkoholisanje samo po sebi nije, ali kad već insistiraš da znaš šta je, podeli sa mnom. Mislim ako je tebi poenta izlaska da nađeš nešto da pojebeš nikakve tu razlike nema između toga i alkoholisanja. Porok ko porok.
Ček, kako se provedeš, šta radiš. Stojiš i gledaš ribe, ne razumem? Kako izgleda tvoj provod, mislim, ako ne igrate šah negde u klubu?E nesto sam ti ja mnogo upo u oko s prepunim samopouzdanjem bez pomoci aklohola..pa se pitas odakle ybt
Pa to je tebi i ostalim klincima poenta da se cirka..ja se provedem i bez opijata i sutrasnje glavobolje..bar znam da mi nece biti isti smor i da sam ljut na sve oko sebe sto mi flasa nije pomogla![]()
A sa alkoholom bi bio frajer bar ponekad, tako da te naravno ne ostavljaju jer ne postojeDa i mene ribe ne ostavljaju..znaju na cemu su a ne da me alkohol menja i pravi vecim frajerom od onoga sto sam konstantno![]()
Iz koje mase iskačete, Džordži? Iz mase onih koji liznu alkohol jednom u dve godine? Ili iz mase nelečenih alkoholičara? Mislim, tu i ja iskačem, ali to nije nešto čime se kurčim. Kakano je dičiti se trezvenošću dok se neko valja po kaljuzi. Kvalitet je posedovanje vrline, a ne nemanje mane.... Slon nije ovca, ok to, ali šta slon jeste... Hm, pretpostavljam da džaba pišem.Iskakanje iz mase stoji jedino..al mi ne otvaramo teme o ovisnicima i ne popujemo da je to lose sto vi radite..ebe nam se![]()
haha pa izgleda isto ko i tvoj samo sto se ne foliram da sam cirke i da mi se rumene obraziČek, kako se provedeš, šta radiš. Stojiš i gledaš ribe, ne razumem? Kako izgleda tvoj provod, mislim, ako ne igrate šah negde u klubu?
A sa alkoholom bi bio frajer bar ponekad, tako da te naravno ne ostavljaju jer ne postoje![]()
Iz koje mase iskačete, Džordži? Iz mase onih koji liznu alkohol jednom u dve godine? Ili iz mase nelečenih alkoholičara? Mislim, tu i ja iskačem, ali to nije nešto čime se kurčim. Kakano je dičiti se trezvenošću dok se neko valja po kaljuzi. Kvalitet je posedovanje vrline, a ne nemanje mane.... Slon nije ovca, ok to, ali šta slon jeste... Hm, pretpostavljam da džaba pišem.
Da se razumemo, slažem se sa Bundevom i... (zaboravila sam ko je još pomenuo) da je kod nas početna premisa pogrešna – da je konzumiranje alkohola normalno stanje stvari. Vi koji smarate svojom neporočnošću ste vrlo često problematičniji od nas poročnih, ne bih sad da ulazim u podteskt koji se krije iza vaših parola, mada mislim da je Lexa pokrenula temu upravo zbog eventualnih podtekstova.
Negooooo, ja ne pijem koka kolu. I često se zaebem i kažem da je ne pijem ako mi neko ponudi. A razlozi su striktno egocentični – pre nekoliko godina me smorila reklama sa ebenim antropomorfističkim polarnim medvedićima i Deda Mrazom. No zdrav život, no slične fore, nego mi se gadi patetika. Neka me nađu nekom drugačijom reklamom.I ne mislim da sam zbog toga nešto vrla, prosto sam naherena.
haha pa izgleda isto ko i tvoj samo sto se ne foliram da sam cirke i da mi se rumene obrazine treba mi fejk samopouzdanje da pridjem ribi ili da igram kao pijan..el ti sad jasan vas problem i poenta reklame za pivo jesi lav ili nisi..mnogi su kurton bez lava
A i sad se malo vise brinem za tebe jer pricas kao musko..ono mislim se da rado izlazis na crtu ko moze vise popije..i jos se butas da ti je to kao buducoj majci i supruzi +..eeee de nestade zenstvenos![]()
ima alternative, nadjes si fino neku fellow damu umjesto momka...i bolje da ti kazem, sta ce nam zenstvenost danas kada te sutira ko gde i kako stigne...zivimo u fajterskom svetu ili si takav ili te nema.
...i bolje da ti kazem, sta ce nam zenstvenost danas kada te sutira ko gde i kako stigne...zivimo u fajterskom svetu ili si takav ili te nema.