Ne odgovara na poruke

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postoji izraz manipulativna tišina, a odnosi se na situaciju kada partner nakon svađe ne komunicira sa vama, ne odgovara vam na poruke i pozive.

Šta je najbolje da se uradi kada se partner ne javlja nekoliko dana?
Posvetiti se sebi.
Presložiti ormar, izabrati udobnu garderobu koja vam laska, lepo se očešljati i videti se sa ljudima koji vam prijaju a koje ste verovatno zapostavili zbog veze sa manipulativnim partnerom...
:vnaocare:

Ko je mene čekao da odgovorim na društvenim mrežama i u porukama, taj je možda prerano osedeo.
Ne uzimajte zdravo za gotovo to kad vam se ne odgovori odmah na poruku. Nije uvek situacija da nam nije stalo, ali... Ima komunikacija koje su od životnog značaja, i onih koje su... od manje životnog značaja.
Nekad se desi da mentalno odgovorim, ali vam to ne pošaljem verbalno. Nekad sam nekom odgovorila na poruku posle par meseci... O, čudna čuda... :rotf:

Postoji izraz manipulativna tišina, a odnosi se na situaciju kada partner nakon svađe ne komunicira sa vama, ne odgovara vam na poruke i pozive.

Šta je najbolje da se uradi kada se partner ne javlja nekoliko dana?
Ne znam.
Nemam to iskustvo.
Verovatno brinuti o sebi najbolje što se može.
Niko nije vredan toga da se onaj drugi sam ponižava ili da trpi poniženja.
Svi imamo pravo na sreču.

Samo vezana vreca bi se pitala sto se ne javlja i slusala izgovore,vrv i presla preko toga
Žali Bože investiranja sebe...
neko se na jednoj strani mnogo nada, a na drugoj je strani neko kome apsolutno nije stalo.
Biti prioritet, voljen, dopadnut, šta već, želi ta strana;
i konačno si taj neko koga oštetiš emocionalno, a da ne trepneš dok teraš dalje;
Ne znam...
Uglavnom se sve vidi na prvom susretu, i trebalo bismo da praktikujemo to da obavestimo onu stranu da to, po ličnom osećaju, neće ići? Ne znam; Transparentno i hitno treba ljude obavestiti, dati im do znanja, dok još nisu zašli u idealizaciju i sl.;
Osećanja su gadna stvar;

Nije išlo, doviđenja, kraj! Koliko je teško napraviti takav neki template? Cilj je sprečiti da neko gaji osećanja, bavi se nama, smišlja ko smo i šta smo kad u suštini ne želimo da budemo deo njihovih života?
Ne istaći odmah, niste ni svesni koliko tom nekom može da oduzme i pokvari život.
Odmah, odmah reći, izraziti najiskrenije, molim vas da svi naučimo to da uradimo!

Back