(Ne)očekivani razvoj situacije u RS

To će puno da mu pomogne

Ti baćo moj ne kapiraš šta je poenta ove teme, zato što nisi detaljno pročitao članak

Mi smo se zahebavali sa Hrvatom na koga su preneta predsednička ovlašćenja zato što je bezbgranično simpatičan materijal za podhebavanjem ali ključni detalj je što opozicija kritikuje Dodika i najbitnije najavljuje izlazak na izbore za novog predsednika.

Kapiraš li šta to znači ili i u tome vidiš neki Dodikov fenomenalni plan
Ne najavljuje izlazak cela opozicija na izbore. I nišra ne možemo zaključiti pre nego što vidimo kako izgleda dan za koji su muslimani isplanirali te izbore.
Prethodno ide referendum, na kojem Dodik može dobiti jaku legitimitetsku inekciju, sa kojom bi mogao svašta...

Grade se projekcije na kreditima Svetske banke i MMF-a kao i zaduzivanju na berzi u Londonu bez kojih baja ne bi potrajao 24 casa u fotelji.
Muslimani se uzbude od svojih projekcija o kraju Dodika, ali zašto su tim ludilom inficirali i vas koji ih volite i podržavate?
Pa sačekaj da vidimo šta će da bude.
Decenijama unazad su otpisivali Dodika, pa zbog neostvarenja tih zluradih očekivanja, elementarni red bi bio da se izvuče pouka, i da se ubuduće čeka da se vidi šta će da bude...

U Ruskoj doktrini za upotrebu nuklearnog oružija koja je objavljena 2022 god piše da je za Rusiju isto Republika Srpska kao i Kaljingrad.
U 4-toj tački doktrine piše, Rusija će upotrebiti nuklearno oružije u slučaju konvencionalnog napada na odvojene oblasti ili države fusnota ( Kaljingrad, Belorusija, Srbija, Republika Srpska, Kuba, Pridnestrovlje)
1. Postoji li taj dokument objavljen na internetu?
2. Pise u slucaju konvencionalnog napada. To ovde nije tema. Ne pisemo o konvencionalnom napadu na RS.

3. Cak i da se desi, u nekom trecem kontekstu konv3ncionalni napad na Srpsku, siguran sam da bi se, pre nuklearnog oruzja koristila bukvalno sva ostala sredstva a nuklearno poslednje (sto, verovatno znaci - nikad).

1. Postoji li taj dokument objavljen na internetu?
2. Pise u slucaju konvencionalnog napada. To ovde nije tema. Ne pisemo o konvencionalnom napadu na RS.

3. Cak i da se desi, u nekom trecem kontekstu konv3ncionalni napad na Srpsku, siguran sam da bi se, pre nuklearnog oruzja koristila bukvalno sva ostala sredstva a nuklearno poslednje (sto, verovatno znaci - nikad).
Ne bi poslali ni vod tacno da im preti istrebljenje.

Ko ne zna rusku cinicnu politiku taj ne zna istoriju.

Back