Гдје у Бих, мада ми ништа не значи вратио сам се на бензин прије три године.U BiH dizel 60 din jeftiniji
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гдје у Бих, мада ми ништа не значи вратио сам се на бензин прије три године.U BiH dizel 60 din jeftiniji
![]()
Onda da ne tražim gde tačnoГдје у Бих, мада ми ништа не значи вратио сам се на бензин прије три године.
Ма немој се трудити, пратиш ли параду на ТВ-у или си на лицу мјеста?Onda da ne tražim gde tačno![]()
Cijena dizela i benzina u Republici Srpskoj je ista.Litra goriva u Republici je 1,15€.Гдје у Бих, мада ми ништа не значи вратио сам се на бензин прије три године.
Jok ja, mi po selima se sada bavimo ajvaromМа немој се трудити, пратиш ли параду на ТВ-у или си на лицу мјеста?![]()
Pa da doteraš neki šleper iz Džermany u Srbiju, Bog da te vidiCijena dizela i benzina u Republici Srpskoj je ista.Litra goriva u Republici je 1,15€.
U Srbiji je najskuplje gorivo u Evropi.
Meni samo žao što nije još skuplje.
Парада са паприкама, уз кисели купус једна од најбитнијих ствари код Србаља,Jok ja, mi po selima se sada bavimo ajvarom![]()
Obavezno peče. Tradicionalno, recept babinПарада са паприкама, уз кисели купус једна од најбитнијих ствари код Србаља,'ел се пече или куха?
Da sam na mjestu gospodina predsjednika Vučića ja bi to zaokružio na 2€ da se ne patite puno oko preračunavanja kad putujete na demonstracije.Pa da doteraš neki šleper iz Džermany u Srbiju, Bog da te vidi![]()
Važi i za sns autobuse koji "dobrovoljno" i "spontano" idu na mitingeDa sam na mjestu gospodina predsjednika Vučića ja bi to zaokružio na 2€ da se ne patite puno oko preračunavanja kad putujete na demonstracije.
Oni toče gorivo u Republici Srpskoj.Važi i za sns autobuse koji "dobrovoljno" i "spontano" idu na mitinge![]()
Što se mene tiče može.S Hrvatima imamo odličnu saradnju.Bog nas poživio i Gospa sinjska.Hoće li sada neka hrvatska firma preuzeti prevoz Srblja do Srbije za izbore?![]()
Kaže se, suradnju, uči jezik predsednika, sramota da se ne razumeteŠto se mene tiče može.S Hrvatima imamo odličnu saradnju.Bog nas poživio i Gospa sinjska.
Nikad čuo.Kaže se, suradnju, uči jezik predsednika, sramota da se ne razumete![]()
Pa zato i kažem, učiNikad čuo.
Nema potrebe.Predsjednik Vučić odlično zna šta znači saradnja, pošto je iz naših krajeva.Pa zato i kažem, uči![]()
Ali ne zna šta znači suradnjaNema potrebe.Predsjednik Vučić odlično zna šta znači saradnja, pošto je iz naših krajeva.
To uopšte nije potrebno znat.Ali ne zna šta znači suradnja![]()
Ti si baćo defakto priznao da je Dodik predsednik!
Priznao si prenošenje ovlašćenja koje je on izvršio, a mogao je to samo da izvrši u svojstvu predsednika.
Ali nije samo tebe zajebao, nego i one u Sarajevu.
Kapirate li, ljudi, šta oću da kažem: Ako je odlukom suda Dodiku prestao mandat, onda on nema ni mandat da prenosi ni predsednička ovlašćenja. A ako mu priznajete da ima pravo da prenosi predsednička ovlašćenja, onda ga priznajete za predsednika.![]()
Zar to ne znači izdajica roda svoga, autošovinista i drugosrbijanac? Do juče ste nas tako zvali na sam pomen suradnjeTo uopšte nije potrebno znat.
I vi ćete u Srbiji sarađivat,inače ko ne sarađuje biće izolovan od ostatka svijeta.
Bolji kreni uči još danas.
To znači umjetnost preživljavanja u prirodi i društvu.Pošto neprestano dobijamo nož u leđa iz Srbije.Zar to ne znači izdajica roda svoga, autošovinista i drugosrbijanac? Do juče ste nas tako zvali na sam pomen suradnje![]()