NE, NEMOJ MI PRICI...

forum je stvarno jedna fenomenalna stvar, pa mogla bih da napisem knjigu, toliko razliciti nacina ima da se pridje curi i svako ovde pise o tome kao da je to zagarantovano po zivotu da ce navedena taktika uspeti...daj narode kao sto je novalsta rekao, svaka voda ima svoju temperaturu i svoj tok, to jest svaka zena drugacije reaguje...
autenticnost i originalnost pobedjuju kao i prirodan nastup...moje neko misljenje... a da mi neki momak jednom u zivotu pridje kao sto je fibo opisao hahahaha jooo pa ja bih ga nagradila zbog tolike smelosti :D

Da li postoi univerzalan nacin za prilazenje(upoznavanje) devojci? kako,sta?

video sam u reklami za pivo a vrlo je efikasno..
napravi prsten od otvraca za pivo, dosunjaj se, i stavi kandidatkinji na prst....prethodna obzervacija o kojoj ovde svi pricaju nije potrebna, faktor iznenadjenja ti cak ide u korist...
a ne kosta nista!

ps znam da vam taj cin zvuci infatilno dok ovo citate, ali ne zaboravite da je kretenski i nelogicno ono sto jedino funkcionise u musko-zenskim odnosima

Realno niko ni ne trazi niti ocekuje univerzalni 100% efikasni nacin. Ali stvarno je cudno da covek jedva moze da dobije bilo kakav savet koji ima iole informacionog sadrzaja. Da je ovo forum o traktorima i ladama covek bi jos i razumeo... :)

Back