- Poruka
- 85.204
Traženje odgovornosti i izbora nije svaštaevo ja cu da podrzim takvu "diktaturu" jer nigde nisam video da ljudi mogu svasta da rade vlasti toliko kao u Srbiji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Traženje odgovornosti i izbora nije svaštaevo ja cu da podrzim takvu "diktaturu" jer nigde nisam video da ljudi mogu svasta da rade vlasti toliko kao u Srbiji
mogu ja da ti udesim tezgu u FrankfurtuOvih dana možemo pročitati na raznim portalima o otkazovanju koncerata i zabrani dolaska raznih muzičkih izvođača na manifestacije jer su otvoreno podržali studente. Poslednje Informacije se odnose na koncerte koji su zakazani na Tašmajdanu, karte prodate, a onda bez objašnjenja su otkazani od strane organizatora. Volela bih da čujem vaša objašnjenja ovog fenomena nazvanog "strah od pesme"![]()
I kao to je diktatura.Zamisli shit ne moz da nastupas nisi u stranci
A tek pevaca,prodas kravu snimis albumDobrih glumaca i tako nema odavno
Pa ima neki rock metal jos nesto i valjaA tek pevaca
ja tako nisam dobio posao na RTS-u uprkos svim preporukama a još posao u struci.Zamisli shit ne moz da nastupas nisi u stranci
Pa ovo je klasican fasizam.Svako moze da peva .... iznajmi sator i nek napravi svoj koncert.
ali da korsiti prostor drzave koju pri tom pljuje , to ne moze
Nije...drzava ti je dala sve i prostor i medije da se afirmises a onda ti nju napadas...klasicno nepostovanjePa ovo je klasican fasizam.
Zavisi kog stepena ...Znaci ko nije uz vlast a javno to iskaze slede sankcije?
ma sasvim je normalno svuda u svetu da izmedju pesama održiš politički govorPa ovo je klasican fasizam.
Ko je to uradio? Koji izvodjac?Zavisi kog stepena ...
udar na poredak je teska stvar... i oduvek se znalo da moras snositi posledice..... nije to mala stvar..narocito ako je revolucija
Na primer Vlada GeorgievKo je to uradio? Koji izvodjac?
Njega ni ne smatram pevacemNa primer Vlada Georgiev
Koga briga tvoje misljenjeNjega ni ne smatram pevacem![]()
Ja sam s tobom normalno komunicirao, na ovako drske upadice ne odgovaram.Koga briga tvoje misljenje
Školski primer fašizma koji će uskoro biti osuđen.Svako moze da peva .... iznajmi sator i nek napravi svoj koncert.
ali da korsiti prostor drzave koju pri tom pljuje , to ne moze
То су, заиста, невиђене глупости и ако се тако настави сви ћемо ђутуре пропасти. Морамо, свако појединачно, да дамо све од себе да те мржње нестане, јер убиће нас та патолошка мржња и сталне поделе ... Постаћемо предмет бруталног сарказма, јер чинимо све да нам све слабије буде ... Све мање је оксиморона, а све више морона, у изворном значењу те грчке речи ...Ovih dana možemo pročitati na raznim portalima o otkazovanju koncerata i zabrani dolaska raznih muzičkih izvođača na manifestacije jer su otvoreno podržali studente. Poslednje Informacije se odnose na koncerte koji su zakazani na Tašmajdanu, karte prodate, a onda bez objašnjenja su otkazani od strane organizatora. Volela bih da čujem vaša objašnjenja ovog fenomena nazvanog "strah od pesme"![]()
Nije jer je drzava omogucila pevačima daŠkolski primer fašizma koji će uskoro biti osuđen.