- Poruka
- 86.572
Sto tebe...evo sef mi se vec na pp javio...da se sit pojede.Khm, khm...ne mojd ame nervi ras..khm...
Dobro neCe vise,bicu dobrica.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto tebe...evo sef mi se vec na pp javio...da se sit pojede.Khm, khm...ne mojd ame nervi ras..khm...
OpuštenoSto tebe...evo sef mi se vec na pp javio...da se sit pojede.
Dobro neCe vise,bicu dobrica.
Bice to dobro,vidi se da imas talenta.Opušteno
samo vežbam da smireno rešavam škakljive situacije
Kad vas neko prilično iznervira, namerno provocira, stvara u vama revolt i imate poriv da burno negodujete a niste u prilici da to uradite,
tj niste u prilici uopšte da odreagujete na bilo koji način jer vam tako situacija nalaže.
Šta radite?
Koje metode koristite da ostanete smireni i dostojanstveno podnesete provokaciju,
obuzdate nervozu i iskontrolišete poriv za burnom reakcijom?
Koliko uspešno sprovodite te metode, da li je uočljivo vaše pravo osećanje-stanje?
Pogledajte prilog 1353978
Kad vas neko prilično iznervira, namerno provocira, stvara u vama revolt i imate poriv da burno negodujete a niste u prilici da to uradite,
tj niste u prilici uopšte da odreagujete na bilo koji način jer vam tako situacija nalaže.
Šta radite?
Koje metode koristite da ostanete smireni i dostojanstveno podnesete provokaciju,
Koliko uspešno sprovodite te metode, da li je uočljivo vaše pravo osećanje-stanje?
Koje nasilje nad svojom prirodomSlaba sam u vracanju. Jednostavno ne zelim da vratim.
Ali plahovite sam prirode kada se razljutim pa kada osetim da ce voda u meni provriti, moram da se pomerim inace bih presla granicu koju sam sebi davno postavila.
Nema svrhe da vratim, ne bi mi bilo lakse.
Nije tacno.Moze da te iznervira i gluplji,a narocito bezobrazniji.pa pođi od toga da samo pametniji od tebe može da te iznervira...
To sam potpuno eliminisao iz sebe. Nemam nikakvu unutrasnju reakciju. Reagujem samo spolja, ukoliko je neophodnoPogledajte prilog 1353978
Šta radite?
Ako te iznervirao, znači da je pametniji.Nije tacno.Moze da te iznervira i gluplji,a narocito bezobrazniji.
Zasto mislis da ako je neko bezobrazniji,da je i pametniji?Ako te iznervirao, znači da je pametniji.
Ako ti njega iznerviraš, onda si ti...
To je prosto.
Glupost! Stojiš već dugo u redu i neko bez molbe, bez pitanja, stane ispred tebe. Bezobrazan je. To ponašanje tebe ne nervira, jer si ti pametan?! Ćutiš, ili reaguješ? Šta god da uradiš, radiš to jer su te bezobrazlukom nanervirali/isprovocirali.Ako te iznervirao, znači da je pametniji.
Ako ti njega iznerviraš, onda si ti...
To je prosto.
Ako takav neko može da te iznervira, onda je stvarno problem do tebe. Na tome može da se radi, najozbiljnije.Glupost! Stojiš već dugo u redu i neko bez molbe, bez pitanja, stane ispred tebe. Bezobrazan je.
Sve zavisi od prirode i karaktera čoveka.Koje nasilje nad svojom prirodom
Mislite da ste bolji čovek zbog toga ?
Smatrate da neke kretene i buzdovane ne treba postaviti na mesto koje im pripada ?
Ima ljudi , ako osete da mogu "jašu " do iznemoglosti , ne što možda žele već što su tupavi , neotesani i ne znaju gde je granca
Ako im je ne pokažeze uzimaju takvo ponašanje za reper normalnog ponašanja
Čak grade stil od toga
Moderatore ne banujuJa skoro 13 000 postova i nijedan ban ...jbt pa ja samo gluposti pisem, ovi iz administracije i ne citaju
Koje nasilje nad svojom prirodom
Mislite da ste bolji čovek zbog toga ?
Smatrate da neke kretene i buzdovane ne treba postaviti na mesto koje im pripada ?
Ima ljudi , ako osete da mogu "jašu " do iznemoglosti , ne što možda žele već što su tupavi , neotesani i ne znaju gde je granca
Ako im je ne pokažeze uzimaju takvo ponašanje za reper normalnog ponašanja
Čak grade stil od toga
Za sve postoji prvi putModeratore ne banuju
Мислим да се мени на лицу све види.Pogledajte prilog 1353978
Šta radite?
Мислим да се мени на лицу све види.
Како спречим реакцију? Помислим како бих погазила труд оних који су се потрудили да ме васпитају или како бих пружила тиме задовољство оном коме је намера да ме изазове. Савладавање себе је моја лична, мала победа.
А умем да кипим, још како умем.
Пример у недељу на пијаци. Стоје паркирана кола и човек кроз прозор без проблема баци згужвану паклу цигара. Да сам била сама тачно бих је подигла и убацила му је назад кроз тај прозор. Али сам се исконтролисала због јаче половине, да не мора физички да се обрачунава са будалом.
Ne znači nužno, znači da si moderator. Možda.Znači na mojih 15.079 postova samo jedan ban i jedna opomena...
Da li to znači da mi je samokontrola na visokom nivou po tvojoj formuli?
Prvo bi bilo potrebno definisati šta znači da te neko iznervira. Reagujem slično tebi, ali nisam u harmoniji sa svetom i sobom kao što sam bila pre incidenta. Ne postajem gruba, ni nekulturna, nekada se i našalim, sve zavisi od situacije, ali me ipak povredi bezobzirnost ljudi, koliko god se sve to izgladi, postavi na svoje mestoAko takav neko može da te iznervira, onda je stvarno problem do tebe. Na tome može da se radi, najozbiljnije.
Mnogo puta mi se desilo to da me neko iseče u redu ili u saobraćaju.
Uglavnom se obratim toj osobi (ako prilika dopušta), i ljubazno sa osmehom upitam "moglu li da Vam pomognem? Vidim da ste se zbunili gde je Vaše mesto u redu".
Niko tu nikada ne pravi problem. Ima nešto u ljubaznosti i specifičnom osmehu.
Pogledajte prilog 1354384
Ah prekidam razgovor i posvecujem paznju stvarima/ljudima koji me ne iritiraju.Pogledajte prilog 1353978
Šta radite?
Valjda provincijalci prave probleme prvo svojim livadskim ponašanjem pa onda ono kako rade i njegovi po kuću...pa pođi od toga da samo pametniji od tebe može da te iznervira...
Treba prvo da izračunaš šta si zapravo hteo da kažeš.Valjda provincijalci prave probleme prvo svojim livadskim ponašanjem pa onda ono kako rade i njegovi po kuću...