gost 412834
Domaćin
- Poruka
- 4.110
Ma jok, voli, samo se pravi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volim te zato što si iskren..Naravno sve za snosku
misliš? meni oni deluju baš isfolirano, sve imam utisak da je to neko pomodarstvo..I kanibali su iskreni
Ne mogu da se zamislim u takvom odnosu... baš da napišem podjebavanje u naslovu, iskače na početnoj pa posle ceo forum priča ja ovakva onakva..
dakle, da li trpite podjebavanje ako vas neko mnogo dobro jebbe? ili to ne trpite bez obzira na sve?
Ima dosta takvih parova na zalost...Ne mogu da se zamislim u takvom odnosu.
Ne znam ni kako dodje do toga?! Do te kombinacije podjebavanja i dobrog sexa. Sva negativnost odnosa se u krevetu transformise u strastveni sex?
Ne trpim ni u kom slucaju.Moz' da me ebbe kao Mia Kalifa,pocne da podjebava-zavrsili smo..... baš da napišem podjebavanje u naslovu, iskače na početnoj pa posle ceo forum priča ja ovakva onakva..
dakle, da li trpite podjebavanje ako vas neko mnogo dobro jebbe? ili to ne trpite bez obzira na sve?
pa nemam pojma, ja ni ne znam da li je to moguće.. pitanje je bilo hipotetičkog karaktera..Ne mogu da se zamislim u takvom odnosu.
Ne znam ni kako dodje do toga?! Do te kombinacije podjebavanja i dobrog sexa. Sva negativnost odnosa se u krevetu transformise u strastveni sex?
To kao neki strastveni sex pomirenja nakon svadje, samo sto je presao na maksimalan, svakodnevni nivo.pa nemam pojma, ja ni ne znam da li je to moguće.. pitanje je bilo hipotetičkog karaktera..
Htedoh reći kategorično ne, ali kad vratim traku unazad jasno je da sam itekako bio podjebavan zbog jebačine. Verovatno zato što sam bio zaslepljen i zanesen emocijama, narodski rečeno bio sam budala, ma šta budala, budaletina bre, budalčina na e na x... baš da napišem podjebavanje u naslovu, iskače na početnoj pa posle ceo forum priča ja ovakva onakva..
Ja bar znam šta sam-žena!nemoguće da nisi mazohosta ako si žensko
neznašJa bar znam šta sam-žena!
podyebavam ceo zivot i nijedna se nije zalila jer su sve redom mazohistkinje.. baš da napišem podjebavanje u naslovu, iskače na početnoj pa posle ceo forum priča ja ovakva onakva..
Nepismena.neznaš
ne pismena*Nepismena.