- Poruka
- 388.565
muskarac djavo 
koja normalna zena moze da bude sa ovim osinutim

koja normalna zena moze da bude sa ovim osinutim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako vuče ćebe na njenu stranu, ćao. Šta treba jbt, da svaku noć poturam blokove na kraj ćebeta sa svoje strane, beži bre...
A da kupis jos jedno cebe? Jedno za tebe, jedno za nju?![]()
.. da pređem preko toga..
odnosno, sve ono što nas odbija od određene osobe.. stvari zbog kojih nikada ne biste mogli da budete u nekoj ljis/lj/s vezi sa nekim..
pucajte..![]()
pa ako ti ne bude išlo ti kupi ćebe možda krene
- - - - - - - - - -
mada možda treba sad da ga kupiš kad nećeš
- - - - - - - - - -
neke pare se tu vrte svejedno![]()
Psihopata, to namirisem na km.
.. da pređem preko toga..
odnosno, sve ono što nas odbija od određene osobe.. stvari zbog kojih nikada ne biste mogli da budete u nekoj ljis/lj/s vezi sa nekim..
pucajte..![]()
veliko dupe,pusac i jarac
Ovo donekle ima veze sa temom -
U trenutku kada upoznajete neku osobu, kazu da uz pomoc ovih 5 pitanja mozete najbolje prokljuviti o kakvoj licnosti se radi:
1. Kako bi sebe opisao / opisala ?
2. Koje je tvoje najvece postignuce?
3. Da li si procitala / procitao neku interesantnu knjigu?
4. Koji bi za tebe bio posao iz snova?
5. Ko je tvoj licni heroj?
Koja i Mačka dogovore prvi dejt, prepoznaju se u prvih 20 sekundi,Pa sve je to super ali mene licno da neki frajer pocne tim pitanjima da reseta na prvom dejtu ja bih mu trazila i leksikon da se upisem pa da se razilazimo. Malo sam matora za takvo upoznavanje..moze to i suptilnije;
Inace nauka kaze da se u prvih 20 sekundi ljudi prepoznaju..
Ako izuzmemo sve ono zbog cega u startu ne bi bio sa nekom osobom (vezano za fizicki izgled, nekultura itd), pitanje je sta je to sto ne moze da se vidi na prvu ruku a bitnije je od svega ostalog.
Za mene je to nedostatak emocija, empatije. To je nesto sto se ne moze videti odmah posto na pocetku veze svi gledaju da se predstave u sto lepsem svetlu. I bas sto se toga tice oni najekstremniji slucajevi (psihopate) su ujedno I najbolji glumci I foliranti.
Sta posmatras onda kod osobe? U kakvim je odnosima sa clanovima porodice, kakav je njen/njegov odnos prema deci generalno, prema Romima, izbeglicama, gayevima, prema zivotinjama,...
Biti u vezi u kojoj ti nije uzvracena ljubav je bolno, ali najveca tragedija koja moze da snadje coveka je da izrodi decu sa nekim ko nema nikakav osecaj ni za njega ni za decu.
Pticice ako stvarno mozes tako lako da prepoznas psihopatu onda si ti jedna od 1000.
Tvrdim da ce najveci broj vas dama pre da se zalepi za psihopatu nego za bilo kog normalnog muskarca. Sa jedne strane zbog toga sto nismo u stanju da ih prepoznamo, a sa druge zbog toga sto su u ogromnoj prednosti u odnosu na sve nas koje grize savest, recimo samo zbog toga sto smo uzeli I pojeli poslednji kolac sa tacne.
Oni jednostavno ne znaju sta je emocija, nemaju apsolutno nikakvih kocnica, pucaju od samopouzdanja, puni sarma, a nas odlicno citaju I tacno znaju kakvu ulogu treba da igraju.
Kao takvi, oni svugde izbijaju na vrh - korporacije, politika itd.
Zbog cega se obracam prvenstveno damama ? Zbog toga sto se procenjuje da ih medju muskarcima ima 10 puta vise nego medju zenama I to cak do 5% !
Znaci jedan od dvadeset u vasem okruzenju. Koliko ste ih vi primetili oko vas trenutno ili uopste u celom zivotu do sada?
Da imam cerku non stop bi joj o tome pricao.
Pa sve je to super ali mene licno da neki frajer pocne tim pitanjima da reseta na prvom dejtu ja bih mu trazila i leksikon da se upisem pa da se razilazimo.
Psihopate su zaista u nekakvoj ‘prednosti ‘ kod zena. Zene taj bolesni pogled/sjaj pod navodnicima, tumace kao nesto nedostizno, izazov, moram to probati, itd
Radoznalost
Kao I ona prica o bitangi i princezi...
Kako sam imala srecu da se vrzmaju oko mene uglavnom neki psihotični, znam vec da bezim
.
![]()