ne mogu....

...posle tebe da prolazim nekim ulicama, da omirisem tvoj parfem na ljudima, da obuchem ono u cemu si me poslednji put voleo...
sta je ono sto ne mozete dugo posle nekoga?
Isto to. ne mogu da prođem pored, a da ne podignem pogled i javim se njegovoj ulici. Ne mogu da se setim da ne idem na 78, već da se popnem na Zelenjak. Ne mogu da nosim stvari koje mi je poklonio. Da mu ih vratim, ne bi stao u njih :confused:.

Hm...ja baš imam običaj da u početku namjerno radim ono što mi najteže pada...
čitam iznova i iznova neke poruke, gledam slike, slušam pjesme, vraćam se na neke momente i mjesta u mislima...
to je neka moja šok-terapija, jer znam da mi ne vrijedi odgađati neizbježno
i tako mi je lakše...
suočavam se sa onim što me boli dok se ne naviknem, i dok mi ne postane sasvim svejedno.
Onda sve to lijepo izbrišem (osim sjećanja, naravno) i furam dalje.
I ja sam tako u početku radila, mučila se pesmama i uspomenama. A onda poruke izbrišeš, a slike staviš u neki folder da ih ne nađeš skoro ;)
Nisam sigurna koliko šok terapija pali.
Baš me zanima.

Ljudi provalite koliko tema na forumu ima na foru Kako preboleti. (Lepak za srce, delimično Druga strana medalje, Ujeb za dušu...Posle duge veze, Bivši ili budući...)
Strašno. kažem ja, virus uhvatio.

I ja sam tako u početku radila, mučila se pesmama i uspomenama. A onda poruke izbrišeš, a slike staviš u neki folder da ih ne nađeš skoro ;)
Nisam sigurna koliko šok terapija pali.
Baš me zanima.

Meni ovo pomaže.
Znam kakva sam, kad znam da bih morala da odbolujem na ovaj ili onaj način,
više volim odmah da završim s tim, nego da potiskujem bol i osjećanja
koja ne želim da me proganjaju kasnije u životu.
Završim jednu priču, oporavim se, i idem dalje.
I, ne...nemam tajne foldere, kad stavim tačku, brišem sve što se može izbrisati.
Ono što ostane u sjećanju je sasvim dovoljno, hvala lijepo. :)

Poslednja izmena:
...posle tebe da prolazim nekim ulicama, da omirisem tvoj parfem na ljudima, da obuchem ono u cemu si me poslednji put voleo...

pa, malo mi se smanji apetit, zato što zaboravljam da jedem.
i muzika počne strašno da mi smeta, neko vreme.
onda gutam knjige i više nego inače,
izlazim iz kuće manje nego ikad,
i maltretiram se fizički više nego inače.

to na kraju sve bude dobro za mene,
kad prođe neki period.
:)

Pa mislim da covek sve moze samo sto nema tog nekog pa se ne moze npr. ljubiti jer nema sa kim i tako.

Nemam pojma ja nisam imao propalu ljubav.

Не могу да живим...
Животарим тако неко време док се све то не зацели...
И мрзим мирисе, и жене које ме њу подсете, и људе које их грле јер помислим да њу грле...
Не могу да понављам људима зашто и како се десило и да слушам њихове речи "ко зна зашто је то добро..."...
Помислим, нека вама неко извади срце и отплеше пар плесова да ја вама кажем то исто...
И мрзим кад ме неко покуша утешити речима да она није вредна патње и да није ваљан човек...

Али ценим кад ми људи кажу
"ј.еби га, гурај даље".
И ценим кад ми кажу да је она изузетна, јер јесте.
Само ме више не воли...
Али је човек.

Не могу да живим...
Животарим тако неко време док се све то не зацели...
И мрзим мирисе, и жене које ме њу подсете, и људе које их грле јер помислим да њу грле...
Не могу да понављам људима зашто и како се десило и да слушам њихове речи "ко зна зашто је то добро..."...
Помислим, нека вама неко извади срце и отплеше пар плесова да ја вама кажем то исто...
И мрзим кад ме неко покуша утешити речима да она није вредна патње и да није ваљан човек...

Али ценим кад ми људи кажу
"ј.еби га, гурај даље".
И ценим кад ми кажу да је она изузетна, јер јесте.
Само ме више не воли...
Али је човек.
:worth:
šteta što sam potrošio poene za danas...ali dobro...biće ih sutra opet...

Back