- Poruka
- 27.122
...posle tebe da prolazim nekim ulicama, da omirisem tvoj parfem na ljudima, da obuchem ono u cemu si me poslednji put voleo...
sta je ono sto ne mozete dugo posle nekoga?
mogu sve....ja mogu sve sa 22

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...posle tebe da prolazim nekim ulicama, da omirisem tvoj parfem na ljudima, da obuchem ono u cemu si me poslednji put voleo...
mogu sve....ja mogu sve sa 22![]()
Isto to. ne mogu da prođem pored, a da ne podignem pogled i javim se njegovoj ulici. Ne mogu da se setim da ne idem na 78, već da se popnem na Zelenjak. Ne mogu da nosim stvari koje mi je poklonio. Da mu ih vratim, ne bi stao u njih...posle tebe da prolazim nekim ulicama, da omirisem tvoj parfem na ljudima, da obuchem ono u cemu si me poslednji put voleo...
I ja sam tako u početku radila, mučila se pesmama i uspomenama. A onda poruke izbrišeš, a slike staviš u neki folder da ih ne nađeš skoroHm...ja baš imam običaj da u početku namjerno radim ono što mi najteže pada...
čitam iznova i iznova neke poruke, gledam slike, slušam pjesme, vraćam se na neke momente i mjesta u mislima...
to je neka moja šok-terapija, jer znam da mi ne vrijedi odgađati neizbježno
i tako mi je lakše...
suočavam se sa onim što me boli dok se ne naviknem, i dok mi ne postane sasvim svejedno.
Onda sve to lijepo izbrišem (osim sjećanja, naravno) i furam dalje.
I ja sam tako u početku radila, mučila se pesmama i uspomenama. A onda poruke izbrišeš, a slike staviš u neki folder da ih ne nađeš skoro
Nisam sigurna koliko šok terapija pali.
Baš me zanima.
da navucem isti kondom...posle tebe da prolazim nekim ulicama, da omirisem tvoj parfem na ljudima, da obuchem ono u cemu si me poslednji put voleo...
ne,ja sam leskovčanka
![]()
saosecam se sa tobom...missim, nije ti lako.....
![]()
Potpuno se slazem.Ja bas imam osjecaj da ne mogu nista.Da idem na mesta koja smo zajedno otkrili, da slušam našu muziku,
viđam zajedničke prijatelje, da spavam, jedem..![]()
Не могу да живим...
Животарим тако неко време док се све то не зацели...
И мрзим мирисе, и жене које ме њу подсете, и људе које их грле јер помислим да њу грле...
Не могу да понављам људима зашто и како се десило и да слушам њихове речи "ко зна зашто је то добро..."...
Помислим, нека вама неко извади срце и отплеше пар плесова да ја вама кажем то исто...
И мрзим кад ме неко покуша утешити речима да она није вредна патње и да није ваљан човек...
Али ценим кад ми људи кажу
"ј.еби га, гурај даље".
И ценим кад ми кажу да је она изузетна, јер јесте.
Само ме више не воли...
Али је човек.