goxyzvrk011
Početnik
- Poruka
- 33
.....ja sam mojoj reko posle neznam ni ja kog puta..........ja sad moram da svrsim pa ti vidi
)))
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))).....ja sam mojoj reko posle neznam ni ja kog puta..........ja sad moram da svrsim pa ti vidi)))

ne pali te dovoljno :|![]()
ne mora uopste da znaci. mozda decko jednostavno previse razmislja hoce li svrsiti pa ne moze da se skoncentrise na opustenost ili je potrebna neka seks terapija. . .
:shock:mozesh li slikovito da opishesh ovu situaciju sa opushtanjem?ne mora uopste da znaci. mozda decko jednostavno previse razmislja hoce li svrsiti pa ne moze da se skoncentrise na opustenost ili je potrebna neka seks terapija. . .

nisam bila s obrezanim![]()
, ali je zato cisto, osecaj je neponovljiv i moze mnoooooogo duze da odlaze svrsavanje (mada on svrsi i po 3x u roku od pola sata - ne znam da li i to necemu doprinose; nek se jave momci po tom pitanju) 
Veruj da mi nije bilo svejedno, jer do tada nisam imala iskustva po tom pitanju....i stvarno je extra!malo je nezgodno samo dok mu dr*kas jer ti fali kozica, ali je zato cisto, osecaj je neponovljiv i moze mnoooooogo duze da odlaze svrsavanje (mada on svrsi i po 3x u roku od pola sata - ne znam da li i to necemu doprinose; nek se jave momci po tom pitanju)
![]()
Veruj da mi nije bilo svejedno, jer do tada nisam imala iskustva po tom pitanju....i stvarno je extra!malo je nezgodno samo dok mu dr*kas jer ti fali kozica, ali je zato cisto, osecaj je neponovljiv i moze mnoooooogo duze da odlaze svrsavanje (mada on svrsi i po 3x u roku od pola sata - ne znam da li i to necemu doprinose; nek se jave momci po tom pitanju)
![]()
Vodim ljubav sa curom i po sta i po vremena i nikako da svrsim.Pocinjem da ludim!:mad:
errrrr....Kao prvo dal ti svrasavas u sebi il dal si nekad svrsio devojci po faci????
Mogu samo da ti kazem da ti je odlican ulazak na forum
Srecno drkanje u sebi
Odlozio je citavih 10 minuta..wow..srecnice