Hypertouchz
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
Jeste cutimo, the end # zavrsili smo sa pricom bilo kakve vrste 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg... ako nije vredno reanimacije
onda udahni novi život!![]()
U vezi smo 3,5 godine, ali u poslednjih 6 7 meseci ne mozemo da se blago reci podnesemo, svakodnevne svadje preko telefona i veoma mi je tesko da prekinem jer je stvarno volim, a ni ne mogu da podnesem narusavanje mog psihickog stanja, sta uraditi?![]()
Jeste cutimo, the end # zavrsili smo sa pricom bilo kakve vrste![]()
Svečuj fina, a na forumu
![]()
naći ćemo ti ovde na forumu neku finu devojčicu..![]()
shta bih ja bez tebe?![]()
bio bi sam i nesnađen u ovom ludom forumskom svetu i tvoj bi se život malo po malo pretvarao u pakao, a tvoja duša bi venula u potrazi za ljubavlju koju ne možeš da nađeš..![]()
U vezi smo 3,5 godine, ali u poslednjih 6 7 meseci ne mozemo da se blago reci podnesemo, svakodnevne svadje preko telefona i veoma mi je tesko da prekinem jer je stvarno volim, a ni ne mogu da podnesem narusavanje mog psihickog stanja, sta uraditi?![]()