Ne mogu da volim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvog muskarca ne mozete da volite ? :whistling:

Ne bih smela da napisem da ne bih mogla da volim ovakvog ili onakvog....jer zivot cesto voli da nas testira. Medjutim, nekog ko je sklon agresiji i nasilju, nekog ko je zadrtog uma, bez trunke empatije i tolerancije....cak i kad bi se desilo da volim takvog, ne bih mogla da ga postujem niti da budem s njim.

Ne bih smela da napisem da ne bih mogla da volim ovakvog ili onakvog....jer zivot cesto voli da nas testira. Medjutim, nekog ko je sklon agresiji i nasilju, nekog ko je zadrtog uma, bez trunke empatije i tolerancije....cak i kad bi se desilo da volim takvog, ne bih mogla da ga postujem niti da budem s njim.

Zasto nebi smela ? :lol:

Nebi mogo da volim zene koje se maze svo vreme na forum a mene osudjuju javno sto volim Cyber sex :mrgreen:

Samo na jednom forumu tamo volim oko 5 njih :lol:

Na ostalim mestima isto - ljubav je za davnje ne za cuvanje i za samo jednu osobu :mrgreen:

U jednom trenu sam voleo njih 50 mozda i one mene :lol:

Ali to zamara jako i crpi energiju pa sam se povuko iz tih ljubavnih voda :cool:

Poruke pisem i dok sexam evo 2 mi daju BJ dok ovo pisemmm ummm kako gricka vicgla ova plavusa :zper: :rotf:

- - - - - - - - - -

hahaha mator lol dodji na Cam a me vidis :per:

od 40 ? a ja sam voleo u 15 god :rumenko: tesite se :lol:

Nisam jeftin 500$$ za noc :per: ko bash inistiras na vrednosti :lol:

Pa ne mislim da me zenis nego jedan sex :malav:

U punoj sam snazi ne brini i ne zali :zper:

Imam jedan ali ga Dele :rumenka: jedna lize gore druga dole :rumenko: i uhhhh yebeno je dobro :zaljubljena:

:lol:

Nisam nego me izazivas :p Kazes da sam jeftin i istrosen a kaca da sam Mator :manikir:

Morm da vam dokazem da ste u zabludi :rumenka:

sigurna ? zasto me tvoje telo onda doziva ? :zper: hahaha a ti znas ? :)

Znam da volim onu koju volim :heart:

:zper:

Sve je ok ostanite :flert: , idem ja na Cam da se oraspolozim :lol:

Show me some love :lol:

Volim ali i ti me privlacis :flert: :)

Zasto nebi smela ? :lol:

Nebi mogo da volim zene koje se maze svo vreme na forum a mene osudjuju javno sto volim Cyber sex :mrgreen:

Moguce je ;) nisi probala :)

Trenutno ne volim samo jednu :aha: ali mogu da volim nekoliko devojaka :heart: prosto mogu

Samo na jednom forumu tamo volim oko 5 njih :lol:

Na ostalim mestima isto - ljubav je za davnje ne za cuvanje i za samo jednu osobu :mrgreen:

U jednom trenu sam voleo njih 50 mozda i one mene :lol:

Ali to zamara jako i crpi energiju pa sam se povuko iz tih ljubavnih voda :cool:

Jer Voli samo mene zvuci sebicno - volim samo nju a druge sta ? da mrzim :mrgreen: ? nije realno :aha:

msm da je ovo dovoljno za lock

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back