Ne mogu da spavam

http://mondo.rs/a717630/Magazin/Zdravlje/Prirodno-osvetljenje-za-bolji-san.html

http://mondo.rs/a716984/Magazin/Zdravlje/Kako-se-izboriti-sa-nesanicom.html

evo neka vas mondo od sad leci..
a ne ja... ,
yebe mi se.. za tudje probleme,
nisam ni ja nocas spavao celu noc, mozda cu sad, a mozda i necu..
jesu i mesec i sunce i internet krivi...i zracenje mobilnih mreza, i racunar, moj pogotovu koji se raspada, pogotovo vatrena lisica ili vatrena krntija, koja koci, trokira, proganja me i yebe u mozak, spora je i debela, ali ne mogu da je se resim http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20101031235400/necyklopedie/images/c/cc/Sexy_Firefox_Girl.jpg , opera i hroma su brze, lepse, jedstavnije... ali nedostaje im puno toga.. sto samo lisica ima <3 . svakako da nisu one same krive sto mi je sve usporeno pa ne stignem da spavam, nesto nije u redu i sa brzinom neta... ali windows truli je kriv najvise, jer je u izvor problema u njemu... godinama ne mogu da nadjem uzrok, a potpuna reinstalacija bi mi oduzela mnogooooo vremena. ali jesam instalirao novi sistem na novi disk,. ali godinu dana bi mi trebalo da sva podesavanja i sve programe instaliram. i tako opet meni bitniji komp problemi i od zdravstvenih problema. a o ostalim kategorijama da ne govorim. a niko nema da mi resi probleme. hocu i ja neko magicno bice koje ce da mi sluzi i resi gomilu problema. lako je vama kojima je samo nesanica najveci problem ili slka nekog deteta u dzungli sa fotoreporterom. ima nas sa mnogo ozbiljnijim problemima. koji i nemaju veze sa parama, ali su naizgled neresivi. ali i dalje bi svi da leci, da im drimer resava probleme sa snovima ili da spava sa njima, jer drimer je garant snova, drimer je bog snova, hipnos, morfeus licno. *napomena , drimer samo leci zene, muskarci stop. drimer je tu da pomogne ,drimer je dobar, drimer nije drogos, citam vam misli, ali nije. sa verom u drimera krevet i snove. ma mozete vi i sami bez mene, da se uspavate, samo uzmite kilo peska i stavite pored jastuka ako se probudite zahvatite malo i prskajte po licu. i ne zaboravite kisobran on ima moc da uspava. sigurno da onaj koji je procitao ovaj komentar je toliko smoren i iscrpljen sad da ce spavati deset sati. nema na cemu. dreamer done it again.

Poslednja izmena:
ja volim da se naspavam i neka normalna ja spava oko 8 sati. a u nekim vanrednim stanjima i ako sam sad neko nov star sta znam onda je to sve poremeceno pa daj sta dash
nekad sam volela da legnem kasno pa nisam mogla da ustanem rano a sad mogu i da ustanem rano mada ne znam da li bihmogla kontinualno, sve u svemu neko poslednje vreme je kod mene doshlo ili poceloo

Kad ne mogu da spavam znaci da ni ne treba da spavam.
Znaci da sam nesto ostavio nezavrseno.
Imam moc da odlucim kada ce biti dan, vreme za rad, i kada ce biti noc, vreme za odmor. Imam je oduvek, zato sto je ne zloupotrebljavam.

Мени је спавање кулук. Губљење времена.

Ma mogu da spavam ali što reče elektrika na neki način je i gubljenje vremena, tako da veoma malo spavam.

A kičma ?

kicma i prsljenovi 1.jpg

Kicma i prsljenovi 2.jpg

Kicma i prsljenovi 3.jpg

Kicma i prsljenovi 4.jpg

Kicmeni prsljen.jpg

Back