Ne mogu da se smirim od jutros......

Samo disi Blajbisa.I nek ti otvore prozor.A n bi bilo lose ni da legnes.
Disanje je najvaznije.......
I ja sam tako padala u nesvijest bez razloga,dok mi jedna laboratkinja nije to rekla.
Desavalo mi se samo da me probude onesvijescenu i zalivenu vodom od strane iznenadjenog osoblja i pacijenata.
A sad vise nije tako.

Znam da ti nije lako,,, al razmisljaj ovako,,, to je samo 10 ak sekundi,, ne gledaj to nista sta med, sestra radi,,okreni gvalvu na dr, stranu,,i broj jos 15 jos 14 jos 13 sekundi,,,, i ostani smiren,,bice sve ok,, ne brini,,nije strasno,,, :) srecnooo mozes ti to....

Znam da ti nije lako,,, al razmisljaj ovako,,, to je samo 10 ak sekundi,, ne gledaj to nista sta med, sestra radi,,okreni gvalvu na dr, stranu,,i broj jos 15 jos 14 jos 13 sekundi,,,, i ostani smiren,,bice sve ok,, ne brini,,nije strasno,,, :) srecnooo mozes ti to....

Da, to...Kad je doslo do 10 sekundi nisam izdrzao nego sam zarezao: "Pa zar jos nije gotovo!"

Sestra me je pogledala kao da sam neki ludak....

Sutra ujutro treba da idem na vadjenje krvi pa sam se sav isprepado....

Grozim se kada mi onom gumom vezu ruku, vene iskoce debele ko prst, a sestra ih besposteno bode onoim debelom iglom, a meni trne ruka do ramena, a yaya se znoje...

Pa kad konacno pronadje venu i gurne u nju igletinu - krv sikne, onako gusta i tamnocrvena...

A meni se okrece plafon....:sad2:

QQ....

eto, nisam na vreme videla da podržim...nadam se da je prošlo dobro
ali, o drugom ja razmišljam
Koji je to prototip čoveka da je smuvao toliko žena a boji se vađenja krvi?

Zanimljivo mi, u najmanju ruku.:D

Bockanje, Blajbi! :) Boc, boc. :)

thumbnail.php

Picture14-1.png

Znaš kako bi ti prijalo da ti vade iglu magnetima, u slučaju da ode u krvotok. hehehe

Back