Ne mogu da nadjem devojku

Pa bilo ih je, i on se trudi (onaj koji ti je trenutno "na ovalu") da se ne sjetis da ih je bilo... ja se sjecam svake, osim onih kojima nisam upamtio lik, jer ga nisam ni vido, posto sam bio salb na vidnom polju... Na planu vida. Da li imas lijepo oblikovane sise? Ja pamtim lica, ali kad se iznerviram da zamrzim zenu, onda mi ostane u pamcenju samo sise... Iako vise volim dobre noge... Pa onda da ne bih zaboravio ko si ako me naljutis znaci definitivno ostaje informacija... Da li imas lijepo oblikovane sise?

Da imam! A da li si ti normalan?

hahah.. pa jesam kada sam zenu koja je evo vidim i starija od mene, a i za svoje godine bogami fina, lijepo lice ima, a i pristojna je, nagovorio da mi prica o sisama na javnom dijelu foruma, onda sam svakako normalan, jer to nije mala stvar... ne moze to da uradi neko onako srednje normalan, mora da bude vise od srednje.

Pricala o sisama na javnom delu foruma? Haha, bas me nasmeja, pricamo, dok je u granicama pristojnosti. Pa nisam sliku okacila...

Pricala o sisama na javnom delu foruma? Haha, bas me nasmeja, pricamo, dok je u granicama pristojnosti. Pa nisam sliku okacila...
nije u garnicama normalnosti da zena tvojih godina misli da mene interesuje kakve ona ima sise, niti me to interesovalo, mislim, jeste, ali ove mladje neutralisu to inteesovanja prema tebi...mene je zanimalo ustvari da se salim, da se zabavljam, da te setam pricom u ajde tako da kazem zanimljive predjele, da vidimda li spremnost imas s m e l u da i sise pomenes, ali to kod nekoga, a izleda tebe, nije smjelo... nego eto zbog pristojnosti si ti to meni pricala, da bi ispala pristojna, i da ne ispadne da si glupa, zar ne, jer ona koja meni na to ne odgovori stvarno ispada glupa...

Poslednja izmena:
Sta da radim?
Imam skoro 20 godina i nikada nisam imao devojku.Znam da ce mnogi reci da je jos rano I da nepotrebno kukam, ali ja vise ne mogu.Jednostavno izgubio sam volju za zivotom.Pokusao sam kod par devojaka,ali su me sve redom odbile,bez imalo nade da bi nesto moglo da bude. Izgubio sam samopouzdanje (ako sam nekad I imao), I ovaj problem je za mene neresiv.Zivot mi je postao pakao, stalno sam depresivan,bezvoljan, po ceo dan ucim, sve sa nadom sa cu nekada nesto steci tim znanjem, ali onda vidim da je sve to uzalud.Prodje mi zivot u ucenju, a za devojke ce kasnije biti kasno.Posto stalno o tome razmisljam ne mogu da se koncentrisem,popustio sam na fakultetu, taj problem je polako poceo da me ubiija. Jos na sve to da dodam da sam veoma nezadovoljan svojim izgledom, I sve vise mislim da je to I razlog zasto me devojke odbijaju.I tako najlepsi deo zivota meni prodje u ocaju I razmisljanju da li cu ikada imati devojku?
porsdi na izgledu,porasce ti samopouzdanje svakako a sa tim ces rediti ili bar lakse se noditi sa nekim drugim problemima. ne razumem zapravo cemu i tema kad ti je odgovor u pitanju koliko ja vidim.

porsdi na izgledu,porasce ti samopouzdanje svakako a sa tim ces rediti ili bar lakse se noditi sa nekim drugim problemima. ne razumem zapravo cemu i tema kad ti je odgovor u pitanju koliko ja vidim.
da ofarba kosu, sto mu ti preporucujes mala? Pa kako da radi na izgledu ako je musko... Moze da radi na poboljsanju oblacenja, i moze to da mu da nesto kao dopadanje zenama, ali sampouzdanje opet ne, jer muskarac onaj koji umije lijepo da se obuce biva eto nesto o tome znam po sebi cesto neshvatan, na primjer ili misle da si lud kad njih takve trazis (postoje ljepse, kazu) a tako si obucen, ili misle da nije uredu, jer njihovog decka-bivseg recimo, ali moze i sadasnjeg zasto da ne... ne zanima da se tako oblaci, nego on sportski ko svi, pa oce da shvate da li si u tom pogledu u pravu ti ili njihov decko, sto im jako tesko polazi za rukom da shvate da si ti u pravu...to jest da priznaju drugaricama recenicu: "evo, na primjer, onajm moj, svakako, moj me privlaci, ovo mi je samo poznanik, ali zasto se moj ne oblaci tako, e pa neka on malo izvine, ali ja ocu malo da pijem kafu sa ovim sto se ovako oblaci, da porazgovaram sa njim... nisam imala decka koji se lijepo oblaci... nikad. Kao da sam lagala da mi to nije bitno pa me bog prokleo..." uf sad sam pretjerao al dobro je to znaci neka radi na sampoouzdanju oblacenjem., . eeto to mi se javilo da tako treba...

Poslednja izmena:
hahah.. pa jesam kada sam zenu koja je evo vidim i starija od mene, a i za svoje godine bogami fina, lijepo lice ima, a i pristojna je, nagovorio da mi prica o sisama na javnom dijelu foruma, onda sam svakako normalan, jer to nije mala stvar... ne moze to da uradi neko onako srednje normalan, mora da bude vise od srednje.

U mnogo si postigao, sise ko sise, samo imbecili stavljaju meso na pijedestal :deda:

U mnogo si postigao, sise ko sise, samo imbecili stavljaju meso na pijedestal :deda:
da asm ja imbecil ili onada je imbecil oces da kazes, ili oboje... aj dobro oboje al nemoj da kazes da sam ja jer kako onda da pricamo... cekaj, ja sam rekao jednoj da posalje cerku, jersi ti cerka? nebitno... nije bilo u pitanju trazenje mesa, nego eto da se napravi atmosfera da se jede meso, krvavi bifetek, a da to ne bude nepristojno... jer svakako da ja imam zelju da vam bar rijecima uhvatim sise, da ih pritisnem da stoj eu recenici, ali to treba da bude na pirstojan nacin, i onda smisljam kako... A ja sam mislio da je ona prisala sto je pristojno ispalo, ona je pristala sto je htjela o tome da prica... a ja da je izreklamiram forumu. Nisam hsvatio da raidm za marketing.

Zao mi je sto se sada tako osjecas ali vjeruj mi nije jedina svrha zivota da imas djevojku. Prvo poradi na samopouzdanju i pogledaj sta je to zbog cega nemas samopouzdanja. Ni jedna (normalna) djevojka po mom misljenju ne voli muskarca koji nema samopouzdanje. Znaci to ti je po meni step one. Bilo kako da izgledas moras da budes zadovoljan sa sobom. Ako si prirodno neprivlacan to ne mozes da promjenis pa moras da prihvatis sam sebe. Ako imas problema sa kg onda na tome mozes lijepo da poradis pre neko sto radis na tome da trazis djevojke. Poradi na svom ponasanju i kako se ophodis prema drugima. Ucenje nije uzalud ako ucis prave stvari. Ako ne volis ono sto ucis preorjentisi se. Definisi i to na kakav tip djevojke ciljas. Ako ciljas previse visoko pokusaj da spustis standarde. Ako imas 20 godina nemoj da mislis da ti je to najbolja godina zivota. Po mom misljenju najbolje godine dolaze tek kad steknes samopouzdanje i budes zreo kao osoba. Tek tada mozes da uzivas u zivotu (ovo moze da ti se dogodi i sa 23 a i sa 28). Ali pre svega moras da radis na samopouzdanju. Bez toga nema dalje. Bas sam pre nekoliko dana pogledala film Men, Women & Children (2014), bas se radi o tim godinama kada ne znas jos sta ces sa zivotom. Nije lose da ga pogledas. Zaista se nadam da ces uspjeti da se izvuces brzo iz te faze pa da lijepo nastavis dalje. :)

Sta da radim?
Imam skoro 20 godina i nikada nisam imao devojku.Znam da ce mnogi reci da je jos rano I da nepotrebno kukam, ali ja vise ne mogu.Jednostavno izgubio sam volju za zivotom.Pokusao sam kod par devojaka,ali su me sve redom odbile,bez imalo nade da bi nesto moglo da bude. Izgubio sam samopouzdanje (ako sam nekad I imao), I ovaj problem je za mene neresiv.Zivot mi je postao pakao, stalno sam depresivan,bezvoljan, po ceo dan ucim, sve sa nadom sa cu nekada nesto steci tim znanjem, ali onda vidim da je sve to uzalud.Prodje mi zivot u ucenju, a za devojke ce kasnije biti kasno.Posto stalno o tome razmisljam ne mogu da se koncentrisem,popustio sam na fakultetu, taj problem je polako poceo da me ubiija. Jos na sve to da dodam da sam veoma nezadovoljan svojim izgledom, I sve vise mislim da je to I razlog zasto me devojke odbijaju.I tako najlepsi deo zivota meni prodje u ocaju I razmisljanju da li cu ikada imati devojku?

Da ti dam jedan savet. Nemas ti nista da menjas na sebi. Nisi ti neko nize ljudsko bice pa da se menjas i modifikujes za nekoga drugog. Jednostavno si upao u igru kao sto vecina muskih upadne. Nisi bio priselektovan iz ovog ili onog razloga i to je zacaran krug. Sto vise upadas u njega sve manje misljenje o sebi imas. To ti je kao na pr kada uletis u kafic. I krenes da startujes devojke, ako te prva i druga odhebu, velike su sanse da ce te i ostale redom odbijati. Ako na prvima prodjes kao zanimljiv i ostale ce da te zverkaju. Ista licnost, isti lik, drugacije okolnosti. Ne slusaj ove mapete koji ti daju savete iz ljubavnih casopisa. I vecina nas je kroz to prosla. I ja isto. Poceo sam da karam uz trud, greske i, napusavanja i td. Poceo sam jos vise da karam onda kada me sve vise bolelo doope.

I uzgred sto budes stariji vise ces biti privlacniji. Sta ces koke se pale na petlove sa iskustvom - sta god to znacilo. Ali ne mora da znaci da sada u tim god ne treba da karas.

- - - - - - - - - -

Razmisli o sebi. Sta najgore moze da ti se desi da te odbije devojka? Da te sutne u jaja? Da te prozove perverznjakom ? MMmmmm moje omiljeno.

Mr Napokon mislim da se nisam dobro izrazila. Po meni zene ne vole muskarce koji nemaju sampouzdanje generalno. To ne znaci da jedna zena ne moze da voli nekoga koji je izgubio samopouzdanje ili ga nije nikada imao. Ljubav nema granica zaista. Ali mislim da se zene prirodno privlace muskarci koji su samopouzdani. Muskarac moze da bude ruzan koliko hoce ali ako djeluje kao osoba sigurna u sebe (pod ovim ne mislim umisljena) sigurno da je vise privlacan. Samopuzdanje je bito za svaku osobu bilo da ona trazi ili ne trazi partnera. Mislim da rolex na ruci ne daje osjecaj da je covjek samopouzdan i licno nikada me ne bi privukao muskarac sa rolexom na ruci i sa neprirodno bijelim zubima :)

Step one. A zasto to zena nije normalna ako ne voli muskarca koji nema samopouzdanje. Po meni je to tako neprirodno i nezdravo.

- - - - - - - - - -

Sta sad, svi treba da budemo Mr Steve, kez beli zubi odelo i rolex na ruci.

Mr Napokon mislim da se nisam dobro izrazila. Po meni zene ne vole muskarce koji nemaju sampouzdanje generalno. To ne znaci da jedna zena ne moze da voli nekoga koji je izgubio samopouzdanje ili ga nije nikada imao. Ljubav nema granica zaista. Ali mislim da se zene prirodno privlace muskarci koji su samopouzdani. Muskarac moze da bude ruzan koliko hoce ali ako djeluje kao osoba sigurna u sebe (pod ovim ne mislim umisljena) sigurno da je vise privlacan. Samopuzdanje je bito za svaku osobu bilo da ona trazi ili ne trazi partnera. Mislim da rolex na ruci ne daje osjecaj da je covjek samopouzdan i licno nikada me ne bi privukao muskarac sa rolexom na ruci i sa neprirodno bijelim zubima :)

I kad smo vec kod tog toliko cenjenog samopouzdanja,koja je fora sa tim samopouzdanjem i kako se reflektuje?Mislim,nije mi jasno to,treba ti samopouzdanje da pridjes devojci.Kao one to vole...Kao da treba da demontiras tempiranu bombu pa moras da budes hladan,smiren i siguran u sebe.To samopuzdanje je jedan od prideva,uz "sarm" i "stav" koje zene cesto traze od muskaraca koji im prilaze a koji u prevodu znace neznam-ti-ni-ja-sta.

Samopouzdanje je zaista vazno a ne mislim da je bas na tom nivou da budes hladan kada demontiras tempiranu bombu. Mislim da se ono moze vidjeti iz razgovora sa bilo muskarcem ili zenom. Mislim da nema veze sa sarmom ali da ima veze sa stavom. Recimo za mene je samopouzdan muskarac onaj koji ne misli da je manje vrijedan ako je ''ruzniji'' od nekog drugog. Ili onaj muskarac koji ne misli da je neki drugi koji ima vise love privlacniji djevojkama. Ili onaj koji se usudi da pridje djevojci bez da odma misli da ce ga odbiti. Mene je kod mog dragog privuklo bas to samopouzdanje. Tek kasnije sam uvidjela koliko drugih dobrih stvari kod njega me privlace. Da na pocetku nije djelovao tako vjerovatno mu nikada ne bi dala sansu i nikada ne bi ni uvidjela te ostale stvari.

I kad smo vec kod tog toliko cenjenog samopouzdanja,koja je fora sa tim samopouzdanjem i kako se reflektuje?Mislim,nije mi jasno to,treba ti samopouzdanje da pridjes devojci.Kao one to vole...Kao da treba da demontiras tempiranu bombu pa moras da budes hladan,smiren i siguran u sebe.To samopuzdanje je jedan od prideva,uz "sarm" i "stav" koje zene cesto traze od muskaraca koji im prilaze a koji u prevodu znace neznam-ti-ni-ja-sta.

Ta prica oko samopouzdanja je malo izlizana jer ono pretpostavlja veru u sopstvene kvalitete i vrednosti. Ukoliko covek objektivno nema neke izrazene kvalitete ne moze on ni da ih fiktivno kreira. Jednostavno ljudi kada imaju bogastvo, izgled ili neki status svesni su toga i imaju samopouzdanja. Poznajem devojke koje imaju veoma lep izgled ali nikakve druge kvalitete medjutim svesne toga da se izgled visoko vrednuje kod devojaka one imaju samopouzdanje do neba i cesto prelaze neke granice pa pokazuju i crte nadmenosti i visine.
Slicno muskarci koji su bogati , u sustini ljudi su svesni kvaliteta, sistema vrednosti u drustvu i znaju kako drugi gledaju na njih pa na temelju toga i imaju samopouzdanje.
Objektivno osoba koja nema neke vrednosti koje se danas traze je veoma svesna toga i cesto se to tumaci kao nedostatak samopouzdanja, sto je pogresno jer je to realnost. U ovakvim slucajevima je bitna dobra analiza i biti svestan sta se moze uciniti u okolnostima koje nas okruzuju. Momak treba da se usresredi da zavrsi fakultet, da nadje krug prijatelja sa kojima moze da funkcionise, devojke ne treba da forsira jer ukoliko tu pricu stalno potencira stvorice depresiju i pritisak a to je kontraproduktivno.
Treba da podje od toga da nije nista lose biti i sam, kao i da osmisli malo zivot, necim se bavi.
Svi mi znamo sta se danas trazi i ocekuje i licemerno je sada njemu i slicnima pricati neke bajke.

Back