Syber 95 tebra hoces moj iskren savet,nije bitno ni da li si lep,sarmantan,duhovit,dobar,inteligentan,zanimljiv i itd.Samo je jedna stvar bitna kod nasih domacih bakalarki a to je materijalni status odnosno INTERES i nista vise,cast izuzecima-Damama kojih je nazalost jako retko u Srbiji i na Balkanu, ako to nemas,dzaba ti je da si lep ko Apolon,da si duhovit,inteligentan,sarmantan,dobar,zanimljiv i itd.Mlade simpaticne devojke na Balkanu su danas pale na najnize grane nazalost,zbog parazitskog lagodnog zivota.Znam neke likove poznanike koju si smpaticni momci,cak i rade,doduse neke mierda poslove,ali jbg. nemaju dobra kola,kes,drustvenu funkciju ili status i ostale materijalne-interesne zajebancije,pa dugo nemaju devojke,ili nisu nikada imali devojke a stariji su par godina od mene,a ja imam 25,sto je stvarno porazavajuce, tako tebra nemoj da padnes u depru,ima i gorih slucajeva od tvog.Mator sam vise jbg,izlapeo deda hahaha,shvati danasnje mlade simpaticne devojke u Srbiji su postale previse sebicne,pokvarene,folirantkinje,vecina bi prodale svoje majke da u tome vide korist,sto je abnormalno porazavajuce.Lepo zavrsi faks,uzmi diplomu,cim dobijes prvu dobru priliku, pali odavde,nema ovde buducnosti,idi recimo u Madrid ili Milano,ako imas mogucnosti posle faksa naravno.Spanjolke i Italijanke su u svakom pogledu bolje od nasih utripovanih bakalarki,confia de mi tebra.Ne ocajavaj tebra,mlad si,zavrsi faks,odi u inostranstvo,pocni ispocetka i sve ce verovatno da ti krene na bolje,ne daj se tebra,pozz.

.