Ne mogu da nadjem devojku

da ofarba kosu, sto mu ti preporucujes mala? Pa kako da radi na izgledu ako je musko... Moze da radi na poboljsanju oblacenja, i moze to da mu da nesto kao dopadanje zenama, ali sampouzdanje opet ne, jer muskarac onaj koji umije lijepo da se obuce biva eto nesto o tome znam po sebi cesto neshvatan, na primjer ili misle da si lud kad njih takve trazis (postoje ljepse, kazu) a tako si obucen, ili misle da nije uredu, jer njihovog decka-bivseg recimo, ali moze i sadasnjeg zasto da ne... ne zanima da se tako oblaci, nego on sportski ko svi, pa oce da shvate da li si u tom pogledu u pravu ti ili njihov decko, sto im jako tesko polazi za rukom da shvate da si ti u pravu...to jest da priznaju drugaricama recenicu: "evo, na primjer, onajm moj, svakako, moj me privlaci, ovo mi je samo poznanik, ali zasto se moj ne oblaci tako, e pa neka on malo izvine, ali ja ocu malo da pijem kafu sa ovim sto se ovako oblaci, da porazgovaram sa njim... nisam imala decka koji se lijepo oblaci... nikad. Kao da sam lagala da mi to nije bitno pa me bog prokleo..." uf sad sam pretjerao al dobro je to znaci neka radi na sampoouzdanju oblacenjem., . eeto to mi se javilo da tako treba...
ako je debeo nek smrsa ako je mlohav nek poradi na muskulaturi ako ima neku nesrecnu kosicu nek promeni frizuru ako je ne znam stalno u trenerkama raspusten neokupan nek se zapere i krene da oblaci nesto malo drugacije itd....

u moje vreme je bio stih i u 93 moze da se mece ....ovo 95 cuclu cuclalo....a vidi ga sad oce devojcicu....kuku al se omatorelo :deda2:
de de sinak polako
poradi na sebi, ako ti se izgled ne dopada mozes to malo da sredis frizura stav odeca, teretana da se zategnes.....a mozak nastavi da bildujes to ti je najvaznije u zivotu
kad budes zadovoljan sam sobom i drugi ce
ne vredi ako prilazis zenskama sa stavom pokisle pecurke

Sta da radim?
Imam skoro 20 godina i nikada nisam imao devojku.Znam da ce mnogi reci da je jos rano I da nepotrebno kukam, ali ja vise ne mogu.Jednostavno izgubio sam volju za zivotom.Pokusao sam kod par devojaka,ali su me sve redom odbile,bez imalo nade da bi nesto moglo da bude. Izgubio sam samopouzdanje (ako sam nekad I imao), I ovaj problem je za mene neresiv.Zivot mi je postao pakao, stalno sam depresivan,bezvoljan, po ceo dan ucim, sve sa nadom sa cu nekada nesto steci tim znanjem, ali onda vidim da je sve to uzalud.Prodje mi zivot u ucenju, a za devojke ce kasnije biti kasno.Posto stalno o tome razmisljam ne mogu da se koncentrisem,popustio sam na fakultetu, taj problem je polako poceo da me ubiija. Jos na sve to da dodam da sam veoma nezadovoljan svojim izgledom, I sve vise mislim da je to I razlog zasto me devojke odbijaju.I tako najlepsi deo zivota meni prodje u ocaju I razmisljanju da li cu ikada imati devojku?

Odma da ti kazem prvi problem - imas 20 godina, sto znaci da trazis devojku tvojih godina, ili eventualno 19, 18...

Problem je taj sto one hoce nekog starijeg tipa 24, 25 godina, uzmi i to u obzir, ali naravno nemoj da odustajes

Kazes nezadovoljan si izgledom, ako mislis da si ruzan tu nista ne mozes da promenis na zalost, ali ako ti je telo zapusteno onda brale stvarno...

Ne mozes da ne radis na sebi i da mislis da ce devojke da padaju na tebe. Zato sine mani se tog silnog ucenja i pravac teretana, strpi se da neces imati devojku jos par meseci i za to vreme kreni jako da radis da svoje telo doveses u zavidno stanje

Kad treniras videces koliko ces se dobro osecati samim tim samopouzdanje ce se vratiti

Prestani da kukas vec budi musko

Syber 95 tebra hoces moj iskren savet,nije bitno ni da li si lep,sarmantan,duhovit,dobar,inteligentan,zanimljiv i itd.Samo je jedna stvar bitna kod nasih domacih bakalarki a to je materijalni status odnosno INTERES i nista vise,cast izuzecima-Damama kojih je nazalost jako retko u Srbiji i na Balkanu, ako to nemas,dzaba ti je da si lep ko Apolon,da si duhovit,inteligentan,sarmantan,dobar,zanimljiv i itd.Mlade simpaticne devojke na Balkanu su danas pale na najnize grane nazalost,zbog parazitskog lagodnog zivota.Znam neke likove poznanike koju si smpaticni momci,cak i rade,doduse neke mierda poslove,ali jbg. nemaju dobra kola,kes,drustvenu funkciju ili status i ostale materijalne-interesne zajebancije,pa dugo nemaju devojke,ili nisu nikada imali devojke a stariji su par godina od mene,a ja imam 25,sto je stvarno porazavajuce, tako tebra nemoj da padnes u depru,ima i gorih slucajeva od tvog.Mator sam vise jbg,izlapeo deda hahaha,shvati danasnje mlade simpaticne devojke u Srbiji su postale previse sebicne,pokvarene,folirantkinje,vecina bi prodale svoje majke da u tome vide korist,sto je abnormalno porazavajuce.Lepo zavrsi faks,uzmi diplomu,cim dobijes prvu dobru priliku, pali odavde,nema ovde buducnosti,idi recimo u Madrid ili Milano,ako imas mogucnosti posle faksa naravno.Spanjolke i Italijanke su u svakom pogledu bolje od nasih utripovanih bakalarki,confia de mi tebra.Ne ocajavaj tebra,mlad si,zavrsi faks,odi u inostranstvo,pocni ispocetka i sve ce verovatno da ti krene na bolje,ne daj se tebra,pozz. ;) .

Poslednja izmena:
Sta da radim?
Imam skoro 20 godina i nikada nisam imao devojku.Znam da ce mnogi reci da je jos rano I da nepotrebno kukam, ali ja vise ne mogu.Jednostavno izgubio sam volju za zivotom.Pokusao sam kod par devojaka,ali su me sve redom odbile,bez imalo nade da bi nesto moglo da bude. Izgubio sam samopouzdanje (ako sam nekad I imao), I ovaj problem je za mene neresiv.Zivot mi je postao pakao, stalno sam depresivan,bezvoljan, po ceo dan ucim, sve sa nadom sa cu nekada nesto steci tim znanjem, ali onda vidim da je sve to uzalud.Prodje mi zivot u ucenju, a za devojke ce kasnije biti kasno.Posto stalno o tome razmisljam ne mogu da se koncentrisem,popustio sam na fakultetu, taj problem je polako poceo da me ubiija. Jos na sve to da dodam da sam veoma nezadovoljan svojim izgledom, I sve vise mislim da je to I razlog zasto me devojke odbijaju.I tako najlepsi deo zivota meni prodje u ocaju I razmisljanju da li cu ikada imati devojku?

Ti znas problem a ne zelis da ga resis. Evo ti boldovano da ne trosim reci...

Syber 95 tebra hoces moj iskren savet,nije bitno ni da li si lep,sarmantan,duhovit,dobar,inteligentan,zanimljiv i itd.Samo je jedna stvar bitna kod nasih domacih bakalarki a to je materijalni status odnosno INTERES i nista vise,cast izuzecima-Damama kojih je nazalost jako retko u Srbiji i na Balkanu, ako to nemas,dzaba ti je da si lep ko Apolon,da si duhovit,inteligentan,sarmantan,dobar,zanimljiv i itd.Mlade simpaticne devojke na Balkanu su danas pale na najnize grane nazalost,zbog parazitskog lagodnog zivota.Znam neke likove poznanike koju si smpaticni momci,cak i rade,doduse neke mierda poslove,ali jbg. nemaju dobra kola,kes,drustvenu funkciju ili status i ostale materijalne-interesne zajebancije,pa dugo nemaju devojke,ili nisu nikada imali devojke a stariji su par godina od mene,a ja imam 25,sto je stvarno porazavajuce, tako tebra nemoj da padnes u depru,ima i gorih slucajeva od tvog.Mator sam vise jbg,izlapeo deda hahaha,shvati danasnje mlade simpaticne devojke u Srbiji su postale previse sebicne,pokvarene,folirantkinje,vecina bi prodale svoje majke da u tome vide korist,sto je abnormalno porazavajuce.Lepo zavrsi faks,uzmi diplomu,cim dobijes prvu dobru priliku, pali odavde,nema ovde buducnosti,idi recimo u Madrid ili Milano,ako imas mogucnosti posle faksa naravno.Spanjolke i Italijanke su u svakom pogledu bolje od nasih utripovanih bakalarki,confia de mi tebra.Ne ocajavaj tebra,mlad si,zavrsi faks,odi u inostranstvo,pocni ispocetka i sve ce verovatno da ti krene na bolje,ne daj se tebra,pozz. ;) .

Slazem se, izgled tu ne igra neku ulogu jer znam momke koji su izuzetnog izgleda , pa ovde nemaju prolaz kod zena, neki koji su emigrirali su tek kada su izasli van ove zemlje videli koliko vrede i da ih devojke mogu itekako juriti i to one koje ovde su mogli samo sanjati po izgledu. Najbolje je emigrirati jer ovde nema sanse da ce se nesto promeniti i nema veze politika sa tim vec narod, mentalitet materijalisticki je dominantan i sve se gleda kroz surovi interes. Da svi imaju plate po 1 000 evra ne bi se nista promenilo jer gramzivost ne poznaje granice .

Poslednja izmena:
Slazem se, najbolje je emigrirati jer ovde nema sanse da ce se nesto promeniti i nema veze politika sa tim vec narod, mentalitet materijalisticki je dominantan i sve se gleda kroz surovi interes. Da svi imaju plate po 1 000 evra ne bi se nista promenilo .

Svuda je mentalitet materijalisticki, druze...

Evo procitaj ovih par knjizica posto nesto mnogo kukas o tim parama, vec 2-3 komentara... :lol:

http://www.amazon.co.uk/Rich-Dad-Po...7-7895508?ie=UTF8&refRID=0H3XTZVVBN5X6E5AHVMG
http://www.amazon.co.uk/Think-Grow-...423585012&sr=8-1&keywords=think+and+grow+rich

Thank me later.

Poslednja izmena:
Sta da radim?
nek neki ortaci puste buvu da si iebac do jaja da ribe seku vene za tobom,da nijedna ne moz te promeni,ima se polome za tobom

Nigde nije kao ovde, na Zapadu se ljudi cene prema svojim vrednostima, vise se gleda koliko si sposoban, izgled kod muskarca se mnogo vise vrednuje, inteligencija, sarm, obrazovanje ovde realno je to sasvim sporedno i muskarac se gleda iskljucivo kroz prizmu para.

Ja zivim na zapadu, druze...Boli svaku ***** za moju inteligenciju i obrazovanje :lol:
Izgled jos i gledaju ajde :mrgreen:

Money = power

- - - - - - - - - -

gramzivost ne poznaje granice .

to je osobina ljudi uopste a ne Srba/Srpkinja...vazi svuda..

Ti ako mislis da ces smuvati 10ku u Londonu/New Yorku zato sto si ti fin, lep, obrazovan decko...mislim :hahaha1:

Ja zivim na zapadu, druze...Boli svaku ***** za moju inteligenciju i obrazovanje :lol:

Money = power

Tvoje iskustvo je tvoja stvar, meni vise od polovine rodbine zivi u inostranstvu, ogroman broj prijatelja, drugova, kolega je tamo i imaju potpuno drugacije iskustvo. Uostalom ovde su se javljali mnogi emigranti sa upravo takvim stavovima.

- - - - - - - - - -

Izgled jos i gledaju ajde :mrgreen:

Money = power

- - - - - - - - - -

to je osobina ljudi uopste a ne Srba/Srpkinja...vazi svuda..

Ti ako mislis da ces smuvati 10ku u Londonu/New Yorku zato sto si ti fin, lep, obrazovan decko...mislim :hahaha1:

Pa ja upravo znam jednog bivseg kolegu koji je smuvao bas u tom New Yorku jednu 10-ku a ovde nije nije imao devojku godinama, ozenio se i zivi jednim normalnim zivotom. Tamo mi zivi i kum tako da mi je to daleko relevantnije misljenje nego tvoje.

Tvoje iskustvo je tvoja stvar, meni vise od polovine rodbine zivi u inostranstvu, ogroman broj prijatelja, drugova, kolega je tamo i imaju potpuno drugacije iskustvo. Uostalom ovde su se javljali mnogi emigranti sa upravo takvim stavovima.

Kapiram, smuvali su 4-5/10 i imaju lepa iskustva...
Takvu mogu da smuvam svakog vikenda ali me to ne zanima :roll:

Postoji razlika izmedju 5ice i 10ke...

Uostalom ti zivis u NSu i zalis se na devojke, ocigledno si nesposoban posto u tom gradu ima prelepih devojaka na sve strane :)

- - - - - - - - - -

Pa ja upravo znam jednog bivseg kolegu koji je smuvao bas u tom New Yorku jednu 10-ku a ovde nije nije imao devojku godinama, ozenio se i zivi jednim normalnim zivotom. Tamo mi zivi i kum tako da mi je to daleko relevantnije misljenje nego tvoje.

Postavi sliku doticne "10ke"...bice pre da je jaka 6ica.

Kapiram, smuvali su 4-5/10 i imaju lepa iskustva...
Takvu mogu da smuvam svakog vikenda ali me to ne zanima :roll:

Postoji razlika izmedju 5ice i 10ke...

Uostalom ti zivis u NSu i zalis se na devojke, ocigledno si nesposoban posto u tom gradu ima prelepih devojaka na sve strane :)

Ok, kreces sa vredjanjem iako me ne znas to govori koliko su primitivan i prost. Prelepih devojaka ima ali mali procenat i tu su sve sponzoruse, naravno da ima izuzetak ali redak slucaj.
One koje su osrednje i ovde se mogu smuvati bez para tako da ja upravo govorim o tim lepsim i zgodnijim devojkama.

Ok, kreces sa vredjanjem iako me ne znas to govori koliko su primitivan i prost. Prelepih devojaka ima ali mali procenat i tu su sve sponzoruse, naravno da ima izuzetak ali redak slucaj.
One koje su osrednje i ovde se mogu smuvati bez para tako da ja upravo govorim o tim lepsim i zgodnijim devojkama.

Pa nije neka uvreda rec "nesposoban", izvini ako te to uvredilo :D
Ali ne znam sto ti je toliko cudno da devojke vole status i pare, to vazi svuda u svetu.
Znam Srba na zapadu koliko hoces pa niko od njih nema te "10ke" za devojke koje tvoj drug navodno lagano upoznaje jer je lep i obrazovan.
Mani se tih prica...

Pa nije neka uvreda rec "nesposoban", izvini ako te to uvredilo :D
Ali ne znam sto ti je toliko cudno da devojke vole status i pare, to vazi svuda u svetu.
Znam Srba na zapadu koliko hoces pa niko od njih nema te "10ke" za devojke koje tvoj drug navodno lagano upoznaje jer je lep i obrazovan.
Mani se tih prica...

Devojka je u rangu najlepsih foto modela, lici na Antoniju Misuru, nista losija nije. Jeste uvreda ako nekoga ne poznajes a na osnovu cega mislis da si sposobniji od mene?

Devojka je u rangu najlepsih foto modela, lici na Antoniju Misuru, nista losija nije. Jeste uvreda ako nekoga ne poznajes a na osnovu cega mislis da si sposobniji od mene?

Opisno nista ne znaci...cuo sam ja za gomilu "10ki" i onda kad ih vidis ono 6ice :)
Vole ljudi da hiperbolizuju, znas :)
Ma ne govorim da sam sposobniji ali delujes ogorcen na Srpkinje bez razloga, ako si toliko ubedjen da ces u svetu naci fotomodel devojku tako sto ces biti fin i obrazovan ti se otisni, ne znam sta drugo da ti kazem...:lol:

Kaze postavljac da je probao kod par devojaka i da su ga sve odbile. E moj sinko, odbice tebe, hteo ti to da prihvatis ili ne jos tih par pa sve pomnozi na 10. Nemoj to linco da shvatas i nema veze sa izgledom. Napusavanje od devojke je deo igre. Postoji more razloga sto te napusi devojka. Cak je vecini to deo socijalnog ponasanja. Moj savet je da na tome poradis prvo. Da prevazidjes to napusavanje. Jeste to najteze, pogadja na samopuzdanje ma sta god ko rekao. Ali kada to prevazidjes ti si na konju. Nemas problem sa sexom. A sto ti kolege kazu, ima ih more - iznenadices samog sebe - no ok normalna faza u zivotu, zeznuta, veoma, ali ako ti je za utehu ti si jedan od 99 posto muskaraca gore dole.

U ostalom uzmi i dobru stranu toga. Bolje sto upoznajes tu igru na vreme, nego ti frajeri koji nikada ni ne dobiju realnu sliku toga, pa kada malo poodraste, vidis ga oronulog kako ga je igra zeznula, vuce decu ostareo deceniju u napred. Od njega je osala slika istrosenog provajdera. Stvari se rotiraju u zivotu, tebe svetlo ceka kasnije, za sada se proguravaj i gledaj da nema posledica koje kostaju.

Sta da radim?

hocesh
uchlani se u panjkovicevu akademiju savremenih frizera
put do zenskog medjunozja poplochan je tudjom saborejom

Kaze postavljac da je probao kod par devojaka i da su ga sve odbile. E moj sinko, odbice tebe, hteo ti to da prihvatis ili ne jos tih par pa sve pomnozi na 10. Nemoj to linco da shvatas i nema veze sa izgledom. Napusavanje od devojke je deo igre. Postoji more razloga sto te napusi devojka. Cak je vecini to deo socijalnog ponasanja. Moj savet je da na tome poradis prvo. Da prevazidjes to napusavanje. Jeste to najteze, pogadja na samopuzdanje ma sta god ko rekao. Ali kada to prevazidjes ti si na konju. Nemas problem sa sexom. A sto ti kolege kazu, ima ih more - iznenadices samog sebe - no ok normalna faza u zivotu, zeznuta, veoma, ali ako ti je za utehu ti si jedan od 99 posto muskaraca gore dole.

U ostalom uzmi i dobru stranu toga. Bolje sto upoznajes tu igru na vreme, nego ti frajeri koji nikada ni ne dobiju realnu sliku toga, pa kada malo poodraste, vidis ga oronulog kako ga je igra zeznula, vuce decu ostareo deceniju u napred. Od njega je osala slika istrosenog provajdera. Stvari se rotiraju u zivotu, tebe svetlo ceka kasnije, za sada se proguravaj i gledaj da nema posledica koje kostaju.

Predobro :ok:

Jeste svi bi hteli pichketine, ribetine i frajerčine...

Od svega je najvažnije naći sebi ravnu/ravnog.
Ako si krezav dobijaš krezavu. Molim lepo.

I nije samo izgled bitan, već ceo paket, sve...

Xyz puta sam se uverio da ljudi imaju nerealna očekivanja, što im bude glavni razlog "neuspeha" u ljis odnosima.
Recimo znam dosta primera gde momci realno nižih kvaliteta (po raznim merilima, izgled, obrazovanje, novac, interesovanja...) menjaju ženskinje ko čarape.A zašto? Zato što
traže isto takve kokoškice i čerupaju ih na noćnoj bazi.
Ili ovi naslednici komunističke paraelite koji parazitiraju na krilima "zasluga" i veza njihovih predaka i pored vrlo niskih moralnih kvaliteta (to su oni "menadžeri", japijevci i sl koji se šetkaju po Beogradu) obično šetaju
one uvek super sređene, naizgled prefinjene, koje obavezno, makar jednom godišnje, skoknu do Rima ili Barselone, a koje isto potiču iz kruga paraelite iz komunističkog doba.

Prema tome, princip je krpa-zakrpu.

Ne ulazi u vezi ispod svog ocekivanja. Nema sta ko da se krpi sa nekim. Kome treba da se krpi, taj/ta pokazuje potrebu i placa cenu za to, ne neko kome to ne treba, nego je ubedjen da treba da trazi nekakvu svoju zasluzenu polovinu, koja je na nekakvom fizickom ili statusnom nivou sa njim.

Ne ulazi u vezi ispod svog ocekivanja. Nema sta ko da se krpi sa nekim. Kome treba da se krpi, taj/ta pokazuje potrebu i placa cenu za to, ne neko kome to ne treba, nego je ubedjen da treba da trazi nekakvu svoju zasluzenu polovinu, koja je na nekakvom fizickom ili statusnom nivou sa njim.

Dobro, samo kažem da ta očekivanja ne budu nerealna...a dokazati nekom da je suviše subjektivan i nerealan je đavolski teška rabota...

Back