Ne mogu da nadjem devojku

Sta da radim?
Imam skoro 20 godina i nikada nisam imao devojku.Znam da ce mnogi reci da je jos rano I da nepotrebno kukam, ali ja vise ne mogu.Jednostavno izgubio sam volju za zivotom.Pokusao sam kod par devojaka,ali su me sve redom odbile,bez imalo nade da bi nesto moglo da bude. Izgubio sam samopouzdanje (ako sam nekad I imao), I ovaj problem je za mene neresiv.Zivot mi je postao pakao, stalno sam depresivan,bezvoljan, po ceo dan ucim, sve sa nadom sa cu nekada nesto steci tim znanjem, ali onda vidim da je sve to uzalud.Prodje mi zivot u ucenju, a za devojke ce kasnije biti kasno.Posto stalno o tome razmisljam ne mogu da se koncentrisem,popustio sam na fakultetu, taj problem je polako poceo da me ubiija. Jos na sve to da dodam da sam veoma nezadovoljan svojim izgledom, I sve vise mislim da je to I razlog zasto me devojke odbijaju.I tako najlepsi deo zivota meni prodje u ocaju I razmisljanju da li cu ikada imati devojku?

:zblesav:

Problematika je u tome sto malo lazes. Laz ****.

A i ti ChristoferWalken ga bas sabi... ne znam kakva su tvoja iskustva. Ali bih mu ja preporucio da se potrudi da izbaci anksioznost iz sebe. Da nasteluje sebe , koliko god je to moguce da kako udje na neko mesto gde ima zena, taj glasic sada ce da me sve isutiraju u jaja izbaci iz glave. Drugo care, kada izadjes gledaj da ti je lepo, posveti paznju ljudi koji su sa tobom. Izbaci razmisljanje o karanju i zenama. Posveti se zabavi i iznenadices kako ce se same tu nekako motati i krajickom oka gledati. Prosto ne zveraj oko sebe to odbija zene. One se lepe na smejanje i zabavu. KOliko puta sam vide tipa koji lici na Dzo Peshija kako odvlaci ribicu 10-ku samo zato sto je zabavan. I ne placaj... makar sebi odsekao kitu.
U pravu si anksioznost je hebena stvar, mozes biti i lepuskast ali kada primete da si napet, napnu se i one :mrgreen:, hocu reci preneses svoju nelagodnost na njih i mozes im izgledati uvrnuto... zeznuto je dok se ne probije led, kad se probije led i kada pocnes da se osecas opusteno, stvari krenu mnogo lakse.. materijalno stanje je vec druga prica.

Poslednja izmena:
Taman sam se spremio da napisem kako su mi se smucile ove "imam 20 godina i nikada nisam imao devojku" teme ali procitah ostatak teksta i,Sajber,sinko,imas ti gadan problem,ali stvarno.Postoji ta veoma rasprostranjena vrsta muskaraca koja je iz ovog ili onog razloga jako odbojna zenama i samo puka sreca ili puka ocajnica moze dovesti do toga da ne okoncas sam bez igde ikoga.
E sad,posto ja smatram sebe i te kako kompetentnim,dacu ti par saveta:

Prva i najbitnija stvar je da savete tipa "radi na sebi" " promeni stav" "promeni fizicki izgled" "budi uporan" "budi navalentan" "juri ih" "naci ce se neka ima toliko devojaka" i slicne,odmah okacis macku o rep.Nema od toga nista brate moj.To su gluposti.Ljudi koji ti daju takve savete nemaju pojma o zivotu.To ti je isto kao kad bi obolelom od raka rekao da ce se izleciti ako pije neseceren caj od nane.Mozes ti da plasticnom operacijom postanes dvojnik Dejvida Bekama bice ti isto kao da si prisio rog na vrh glave.

Drugo,pomiri se sa cinjenicom da nikada neces biti iskreno voljen niti primecen od strane neke,bar malcice,zgodne devojke.Tebi pomoci tu nema.Sto se pre pomiris sa time i prihvatis stvari takve kakve su,to ce ti biti lakse.

I trece,kako resiti problem?Evo ti resenja: zavrsi ti taj tvoj fakultet.Kada ga zavrsis,uclani se u neku stranku (obavezno koja tad bude vladajuca) i onda ulizuj se,trazi ljude,povezuj se,budi ljiga,budi "plivac",nadji vezu,povezi se sa bitnim ljudima,otimaj se,grebi,stekni pare,stekni moc!To je sve.Zene ce doci same od sebe.Tako je bilo,tako je sad,tako ce biti.Jos dok ti to zavrsis,tadasnje curice ce biti gluplje od ovih guskica koje su sad u najboljim godinama.I,da,budi strpljiv.

Mozda ti ovo deluje kao zajebancija ali veruj mi da nije.Ovo ti je realnost.Sve ostalo je cista glupost.

Jadan tvoj sin ako ga budeš imao, ćerka još gore... Šta ćeš ti njima u glavu da usadiš budi srećan ako do 20-te ne budu na kokainu, i to ako budu imali pare za to.

Sta da radim?
Imam skoro 20 godina i nikada nisam imao devojku.Znam da ce mnogi reci da je jos rano I da nepotrebno kukam, ali ja vise ne mogu.Jednostavno izgubio sam volju za zivotom.Pokusao sam kod par devojaka,ali su me sve redom odbile,bez imalo nade da bi nesto moglo da bude. Izgubio sam samopouzdanje (ako sam nekad I imao), I ovaj problem je za mene neresiv.Zivot mi je postao pakao, stalno sam depresivan,bezvoljan, po ceo dan ucim, sve sa nadom sa cu nekada nesto steci tim znanjem, ali onda vidim da je sve to uzalud.Prodje mi zivot u ucenju, a za devojke ce kasnije biti kasno.Posto stalno o tome razmisljam ne mogu da se koncentrisem,popustio sam na fakultetu, taj problem je polako poceo da me ubiija. Jos na sve to da dodam da sam veoma nezadovoljan svojim izgledom, I sve vise mislim da je to I razlog zasto me devojke odbijaju.I tako najlepsi deo zivota meni prodje u ocaju I razmisljanju da li cu ikada imati devojku?

Poradi na svom izgledu. I samo ti uci i ne beri brigu oko devojaka...

Vreme je takvo da je imerativ imati sex sto pre i armiju ulova iz sebe.. Ma pali... Nema to veze sa mozgom...

I razmisli malo i o nacinu na koji si pokusao ufur kod devojaka, mozda si cudno delovao... Ili nisu bile prave devojke?

- - - - - - - - - -

ovde na krsti su matorije koke ali probaj tinejdzere

Bas ti hvala, sestro slatka!

Ma sta cu imati od skole kad poludim,tada ce sv biti kasno

Koliko si visok, jel si mrsav ili ne, kako se oblacis, kakav pristup imas kad startujes devojke. Moguce da u toj sferi lezi nesto sto odbija devojke, kad se utvrdi tacan uzrok pristupis u otklanjanju doticnog problema ili poradis da popravis to koliko god je u tvojoj mogucnosti i dodjes do uspeha.

Bila je ranije neka emisija ono uvate nekog ili muskog ili zenskog, sav propao i onda ga picnu samo tako posle toga ga ne prepoznajes, s. Znaci napisi nesto o svemu tome da vidimo jel tu lezi problem. Mislim ima koliko vidim sad ljudi bas zelje da ti pomognu, pa da iskoristimo to, mozda ima ovde istrucnjaka za te oblasti jer secam se , nisi jedini koji je postavljao takvu temu ali svi od redam su se sprdali sa njim a tebi vidim ljudi zele da pomognu. Zasto je sad drugacije nego ranije sa takvim temama neznam ali kad vec jeste ajde da to iskoristimo jer za sad koliko vidim nemas neki odgovor koji ti je dao resenje. Ako kazes koliko si visok, da li si mrsavko ili debeo (oni koji nisu debeli su zenama mrsavi i ruzni su), kako se oblacis, kakav pristup imas u osvajanju i muvanju devojaka i tako.

Ma sta cu imati od skole kad poludim,tada ce sv biti kasno

Devojke/momci dodju i prodju, bude il ne bude, al nemoj da te to skrece sa prioriteta.

Pored skole, fizicki se aktiviraj, radi na izgledu, ukljuci se u neko drustvance da izlazis, ispunjavaj vreme i drugim stvarima. Pokusaj da startujes neku devojku ako ti se svidi, budi pristojan, ne moras nista da izigravas budi ono sto jesi.

I neces poludeti od nejebice. Zapravo, apstinencija je najteza onima koji su vec seksualno aktivni.

Poslednja izmena:
A sto bi poludeo, majke ti?

Devojke dolaze i prolaze (i muskarci). Ima i vaznijih stvari u zivotu.
Jesi ti prosla ili dosla, devojko? Posto devojke dolaze i prolaze, a ti si valjda devojka, to jest zena, zensko...
Ili oces da kazes: (odrsle) zene ne prolaze, a devojke i muskarci prolaze? Pa kako to onda da je moguce u tom slucaju izje*ati neciju zenu, znaci ona dodje i ode, ode kad zavrsis sto si htio, a imas recimo 17 godina... Dodje, ode i prodje.

Poslednja izmena:
Jesi ti prosla ili dosla, devojko? Posto devojke dolaze i prolaze, a ti si valjda devojka, to jest zena, zensko...
Ili oces da kazes: (odrsle) zene ne prolaze, a devojke i muskarci prolaze? Pa kako to onda da je moguce u tom slucaju izje*ati neciju zenu, znaci ona dodje i ode, ode kad zavrsis sto si htio, a imas recimo 17 godina...

I prosla i dosla, i procicu i docicu... Isto kao i muski u mom zivotu... Mozda se neki i zadrzi, mozda se i ja zadrzim kod nekog...

Jos je njemu rano da kukumace da za njega zivota nema...

ma nisam sovinista, nego mi e sumorno to da se prica "devojke dolaze i prolaze", nije to bas tako, jer ako si zensko muskarci dolaze da se udvaraju i prolaze, bila ti depresivna, nemala temu za razgovor, a pogotova ako vide da places... a ako si musko moras da dodjes i da ne budes depresivan i da imas temu za razgovor... a ne smijes ni da places :zstidljivko:

ma nisam sovinista, nego mi e sumorno to da se prica "devojke dolaze i prolaze", nije to bas tako lako, jer ako si zensko muskarci dolaze da se udvaraju i prolaze, bila ti depresivna, nemala temu za razgovor... a ako si musko moras da dodjes i da ne budes depresivan i da imas temu za razgovor...

Ona koja treba ostane... I onaj koji treba ostane... Svi ostali kao da ih nikada nije ni bilo...

A on je previse mlad da bi dramio oko toga...

Cekaj, sve sam ovo vec napisala, samo sto bi to bilo ko citao...

ma nisam sovinista, nego mi e sumorno to da se prica "devojke dolaze i prolaze", nije to bas tako, jer ako si zensko muskarci dolaze da se udvaraju i prolaze, bila ti depresivna, nemala temu za razgovor, a pogotova ako vide da places... a ako si musko moras da dodjes i da ne budes depresivan i da imas temu za razgovor... a ne smijes ni da places :zstidljivko:

Shovonistoooooo, muska svidnjooooo, generalizujesssss, sve zene su ti isteeeeeeee

- - - - - - - - - -

Uzgred, nije on mlad pa ima vremena. On je sexualno sposoban vec nekih hmmm.... 4-5 i vise godina. Ako ne praznis kitu ima da prsnes i u skoli, to je naucno dokazano.

- - - - - - - - - -

Doduse naucio si lekciju a to je da zene boli uvo za to da li ces da prsnes isfutriran ili ce da dodju kasnije posledice, cak i prostatica...Tako da kada tebi krene neka zemska da kuka i hvata na emocije, ostarecu a nemam dete i sl... seti se mene batte, seti se nas batte.

Ona koja treba ostane... I onaj koji treba ostane... Svi ostali kao da ih nikada nije ni bilo...

A on je previse mlad da bi dramio oko toga...

Cekaj, sve sam ovo vec napisala, samo sto bi to bilo ko citao...
Pa bilo ih je, i on se trudi (onaj koji ti je trenutno "na ovalu") da se ne sjetis da ih je bilo... ja se sjecam svake, osim onih kojima nisam upamtio lik, jer ga nisam ni vido, posto sam bio salb na vidnom polju... Na planu vida. Da li imas lijepo oblikovane sise? Ja pamtim lica, ali kad se iznerviram da zamrzim zenu, onda mi ostane u pamcenju samo sise... Iako vise volim dobre noge... Pa onda da ne bih zaboravio ko si ako me naljutis znaci definitivno ostaje informacija... Da li imas lijepo oblikovane sise?

U, zaboravio sam da pitam,da li si eto nekad bila sa zenom, ja nisam... Ako jesi, kako je to, da li je to... onako kao sto se prica?

Back